pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Zeilen San Blas Panama

Zeilen San Blas Panama

Aan het randje van de Caribische kust vna Panama dobbert de allermooiste bounty-archipel: vierhonderd eilandjes met azuurblauw zeewater, spierwitte stranden en wuivende palmbomen. Maar wat Panama’s San Blas eilanden pas echt uniek maakt, zijn de bewoners: de Kuna-indianen. Precies 365 eilandjes zijn het er volgens de Kuna indianen, één voor elke dag van het jaar, melden de bewoners van de bounty-eilandjes er lachend bij. In werkelijkheid weet niemand hoeveel eilanden de San Blas-archipel in het noorden van Panama exact telt. Bijna vierhonderd, dat is waarschijnlijk, zeker is dat ze allemaal o zo mooi zijn. Als u gaat snorkelen of duiken ziet u de adembenemende koraaltuinen. Als u van uw bezoek aan de San Blas eilanden iets heel bijzonders wilt maken dan is ons “Zeilen San Blas Panama” pakket wellicht iets voor u. U bezoekt de San Blas eilanden op wel heel bijzondere manier, namelijk met een zeilboot (met crew).

San Blas sailing Panama
Sailing San Blas Panama dag-voor-dag:

Dag 1: Panama City – San Blas eilanden

Sailing San Blas start in Panama City. U vliegt namelijk vanaf Albrook met een klein vliegtuigje naar Corazón de Jesús gelegen aan de Caribische kust en prima startlocatie voor een bezoek aan de San Blas eilanden. Hier wordt u opgewacht door de kapitein van de zeilboot en met een klein bootje naar de zeilboot gevaren. Afhankelijk van uw keuze van boot zal uw Sailing San Blas Panama tour plaatsvinden met een zeilboot of met een Catamaran (zoals de Bip Bip of de Catamaran Nikita). Nadat uw een rondleiding heeft gekregen door uw thuis van de komende 4 dagen vertrekt u om de prachtige Carribische archipel te gaan ontdekken.
Overnachting Sailing San Blas Panama op de boot / catamaran naar keuze inclusief alle maaltijden en drankjes.

Dag 2, 3 en 4: Sailing San Blas eilanden

Geniet 3 volle dagen van het zeilen in de prachtige San Blas archipel. Deze dagen kunt u volop ervaring opdoen in het zeilen (alleen als u dit wilt), snorkelen en simpelweg genieten van de prachtige omgeving. Ook zult u de kennis maken met de Kuna indianen die u graag vertellen over hun cultuur en tradities. Tevens zullen de Kuna’s een simple maar heerlijke lunch voorschotelen van coco rijst en een barbecue. Als autonoom indiaans gebied sinds 1983 biedt het land en het maritieme gebied van Kuna Yala (San Blas) zowel schatten op land als in het water. Op het vasteland rijst het “Cordilera de San Blas” gebergte hoog uit boven het prachtige, onontdekte en relatief onbekende paradijs. Tot de dag van vandaag leven de Kuna indianen op dezelfde manier als hun voorouders; zaken worden nog steeds gedaan met cocosnoten en er wordt gevist op krab, oesters en snappers vanuit vakkundig handgemaakte kano’s compleet met zeilen die Cayucos worden genoemd. Velen van de community spreken alleen de Indiaanse taal en de vrouwen dragen traditionele kleurrijke kleden in oranje en geel, versierd met de wereldberoemde “mola” regenboog patronen zoals vissen, vogels, jungle of met geometrische figuren.

Van de 365 eilanden is slechts een erg klein gedeelte (zo’n 10%) bewoond, soms zelfs druk bevolkt. De overige eilanden zijn volledig onbewoond. U zult deze dagen kennis maken met beiden. Uw Sailing San Blas Panama zeilervaring laat u veel van de eilanden zien en ervaren; de jachten zeilen gemiddeld zo’n 1 tot 3 uur per dag, er wordt aangelegd op de meest idyllische plekjes. De maaltijden worden bij voorkeur gemaakt van de vangst van de dag, vis, kreeft en de beroemde San Blas krab zijn heerlijk. Ook kan er absoluut rekening worden gehouden met uw voorkeur, dus als u b.v. geen vis lust of vegetarisch bent dan kunt u dit vooraf kenbaar maken en worden de maaltijden voor u aangepast.

Er zijn geen wegen naar de San Blas eilanden, dit helpt de San Blas archipel met de bescherming tegen massa toerisme. De San Blas eilanden zijn alleen per boot of per vliegtuig te bereiken. Als u het leuk vindt om aan te meren in de nabijheid van een andere jacht dan is dan mogelijk, de meeste meerlocaties zullen helemaal verlaten zijn. Vraag het uw kapitein, en hij zal u zeker zijn favoriete verlaten eiland laten zien! Het is dus heerlijk vissen, zwemmen, kajakken, snorkelen en natuurlijk het kennismaken met de Kuna indianen en het ervaren van de onbewoonde eilanden met wuivende palmbomen.Het beste gebied om te varen is gelegen tussen Rio Diabo (Carazon de Jesus) en Porvenir. Ook de twee grote riffen van Chichime en Hollandes liggen in de veelal gekozen route. De overnachtingen tijdens het Sailing San Blas Panama zijn inclusief drie dagelijkse maaltijden en inclusief drankjes.

Verblijf Sailing San Blas Panama op de boot / catamaran naar keuze inclusief alle maaltijden en drankjes.

Dag 5: Corazón de Jesús – Panama City
In de morgen neemt u afscheid van uw crew, u vaart naar Corazon de Jesus en u vliegt naar Panama City.

San Blas sailing Panama
Prijzen San Blas zeilen

De prijzen voor onze Sailing San Blas pakketten zijn op aanvraag. Als richtprijs kunnen we als voorbeeld aangeven dat het zeilpakket van 5 dagen / 4 nachten vanuit Panama Stad (dus inclusief vlucht, bootvervoer, volledig verzorgd) bij verblijf op Catamaran Bip Bip EUR 1.200 per persoon kost, gebaseerd op 2 personen.

We werken met diverse boten rondom de San Blas eilanden, de tarieven variëren per boot. Voor meer informatie willen wij u vragen om contact met ons op te nemen.