pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Wie zijn wij

Selva Travel
Selva Travel
Zelfstandige maatwerk rondreizen
Bij Selva Travel hebben we de reisfilosofie dat reizigers de mogelijkheid moeten hebben om zelf die reis samen te stellen die echt helemaal bij hen past. Dit betekent volop individuele vrijheid met uw eigen gezelschap en waarbij uw persoonlijke wensen centraal staan. We zijn zelf helemaal gek van reizen en doen niets liever dan onze eigen passie en kennis inzetten om voor onze klanten de mooiste reizen samen te stellen, altijd op maat gemaakt. In onze beleving ervaart u het land, de reis en de mensen het beste tijdens een individueel te reizen, dus weg van de massa’s en groepsreizen. Dit is ook terug te zien in de pittoreske lodges en hotels die we gebruiken, vaak kleinschalig en weg van de begaande paden.


Eigenzinnig: We zijn een échte maatwerkspecialist voor individuele verre reizen. De reizen op deze site zijn allen voorbeeldreizen en kunnen dus helemaal naar wens worden aangepast. Wilt u een andere route, andere accommodaties, wel of juist niet excursies inclusief? Geen enkel probleem, met onze expertise lukt het eigenlijk altijd om de reis samen te stellen die echt helemaal aansluit bij uw wensen.

Eric en Cindy
Wie zijn wij
Selva Travel is een Nederlandse reisorganisatie waarvan de oprichters en eigenaren Eric en Cindy Stolk het reizen in het bloed hebben. Niet alleen hebben zij er veel rondgereisd over alle werelddelen, ook hebben zij een jarenlange ervaring met hun eigen safari bedrijf in Kenia, gevestigd in Mombasa en safari rondreizen organiserend in Kenia, Tanzania en Oeganda. Daarnaast hebben ze lange tijd in Panama gewoond, een land dat een tweede thuis is geworden. Ook nu verblijven zij nog een fors deel van het jaar in de diverse bestemmingslanden van Selva Travel. Door deze eigen uitgebreide ervaringen, passie voor het reizen en kennis van de mooiste routes en leukste accommodaties kan er een goed advies worden gegeven en een maatwerk rondreis worden gemaakt die goed aansluit bij de wensen van de reizigers.

Als u bij ons rechtstreeks een reis boekt, bent u niet alleen verzekerd van een uitstekende service en kennis, maar ook van de beste prijs doordat u rechtstreeks boekt bij de specialist. Natuurlijk zijn we lid van de SGR dus u bent bij ons in goede handen.
SGR en VVKR
Selva Travel (KvK nr. 24445166) is aangesloten bij SGR. U kunt dit ook bekijken via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.


Ook is Selva Travel aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

HOE BOEKT U EEN REIS BIJ SELVA TRAVEL?

Misschien heeft u zelf al een goed idee over de invulling van uw voorgenomen reis. Mocht u nog geen concreet idee hebben, dan kunt u op onze website de diverse voorbeeldreizen en specials bekijken ter inspiratie. Middels het Contact formulier, een bericht naar [email protected] of telefonisch via (+31)-(0)227-821 259 geeft u uw persoonsgegevens door en vermeldt u (globaal) uw reiswensen. Wanneer u een bericht heeft verstuurd reageren wij zo snel mogelijk (meestal binnen een dag) en geven u graag een goed advies. Na dit overleg zullen wij u via de e-mail een reisvoorstel doen toekomen. Dit voorstel is natuurlijk geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wanneer u aanpassingen wenst te zien in het reisvoorstel, passen wij dit graag voor u aan. Hierdoor zal een reisplan ontstaan dat helemaal aansluit op uw wensen en interesses. Op dit moment is het tijd om definitief te boeken.

Wij vragen u paspoortgegevens, geboortedata, adresgegevens en telefoonnummer aan ons door te geven. Mocht u speciale (dieet) wensen dan horen wij dat graag. Wij gaan aan de slag alles te reserveren en wanneer alles compleet is ontvangt u van ons een factuur/bevestiging.
Als aanbetaling vragen zij 20% van de reis, internationale vluchten is betaling bij boeking. Het restant kan 8 weken voor vertrek aan ons voldaan worden. U kunt 3 weken voor vertrek de reisbescheiden op de email verwachten.

Partners: Niemand wil voor onaangename verrassingen komen te staan. Wij niet en u niet, zeker niet wanneer u op vakantie bent. Daarom werkt Selva Travel samen met gerenommeerde en betrouwbare lokale agenten die ons op de hoogte houden van de plaatselijke situatie. Daarnaast bezoeken en controleren wij regelmatig onze reisbestemmingen en de hotels die we aanbieden zodat wij u altijd goed kunnen informeren.

Hotels: Selva Travel biedt toeristenklasse, superieure klasse en luxe klasse hotels aan, afhankelijk van uw wensen. In zeer incidentele gevallen wordt een budget hotel aangeboden. Dit staat dan ook duidelijk in onze offerte vermeld. De offertes zijn gebaseerd op standaardkamers waarin minimaal een eigen badkamer aanwezig is. Indien gewenst kunnen natuurlijk ook superieure kamers, kamers met een specifiek uitzicht of suites gereserveerd worden.

Tip: zin in een mooie reis naar Spanje of Portugal? Bekijk dan zeker eens de reizen van Encanto Reizen.

Quotes

Wat onze klanten zeggen

Jurian: Genoten van de olifanten

Heel erg bedankt voor de aangename reis en perfecte organisatie. We waren heel erg tevreden over de accommodaties en tours! Value for money is dit echt top. Onze volgende reis naar Afrika gaan we zeker ook boeken bij jullie!

Jurian: Genoten van de olifanten

ARNOLD: UITSTEKENDE KWALITEIT

Onze reis naar Colombia en Panama was goed georganiseerd waarbij de basis ingrediënten zoals hotel, eigen vervoer en hoogtepunten van hoge kwaliteit zijn, maar er tegelijkertijd genoeg ruimte is ingebouwd voor eigen initiatieven en exploratie.

ARNOLD: UITSTEKENDE KWALITEIT

Corina: genoten van Costa Rica

Een werkelijk prachtige reis naar Costa Rica met huurauto, perfect geregeld door Selva Travel. Cindy weet echt de bijzondere plekjes te vinden en heeft goed geluisterd naar onze wensen. Alles was perfect geregeld en ook niet onbelangrijk; tegen een redelijke prijs.

Corina: genoten van Costa Rica