Loading

Verleng uw reis Panama met een week Colombia

Reisduur: 7 dagen
Soort reis: individuele reisverlenging door Colombia

Als u de tijd heeft, waarom dan niet uw reis verlengen met een week naar het prachtige Colombia? Zeker als u met KLM vliegt is dit een uitstekende optie want u kunt dan rechtstreeks heen vliegen van Amsterdam naar Panama City en de retourvlucht rechtstreeks van Cali terug naar Amsterdam. Onder voorbehoud van beschikbaarheid van dezelfde boekingsklasse is er voor deze vluchtcombinatie GEEN PRIJSVERSCHIL.

De verlenging start in Panama City, waar u met een rechtstreekse vlucht naar Medellin vliegt, in het hart van Colombia. Hier verblijft u twee dagen in de gezellige wijk Poblado waar het ’s avonds bruist van het leven met vele gezellige restaurantjes en terrasjes. Vervolgens gaat u met een busrit van 5 uur naar Pereira, in de beroemde koffie driehoek van Colombia. Hier verblijft u drie nachten in een erg mooie Hacienda en heeft u alle mogelijkheid om het koffie proces te aanschouwen en te genieten van de omgeving. Vervolgens krijgt u een transfer naar Cali, waar uw reis eindigt en u de vlucht naar huis neemt.

Deze verlenging Colombia is het hele jaar door te boeken voor EUR 875 per persoon . Dit is INCLUSIEF de vlucht van Panama City naar Medellin.  

Deze verlenging is één van de vele ideeën die er zijn om Colombia te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een volledige reis Colombia, een andere route of accommodaties. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Colombia voor u. Natuurlijk is deze verlenging te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Zo is het ook mogelijk om te eindigen in Bogota in plaats van Cali, of wellicht wilt u vanuit Panama (Colon) de 18 uur durende ferry naar Cartagena nemen? Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.