pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Treinreis Ecuador

Trein door de Wolken van Guayaguil naar Quito

In deze fascinerende 4-daagset treinreis door Ecuador (Tren Ecuador) gaat u één van de meest dramatische veranderingen in vegetatie, klimaat en geografie ervaren wanneer u de overgang maken tussen kust en bergen in de trein. Reis mee op een ongeëvenaarde reis van vruchtbare vlaktes aan de kust naar de kolossale Andes en de spectaculaire vulkanische route om de prachtige stad Quito te bereiken. Onderweg gaat u genieten van de machtige Andes en zijn vriendelijke mensen, het lijkt een beetje alsof u terug gaat in de tijd. De trein naar de wolken wordt een prachtige ervaring vol ongeëvenaarde avonturen, een ontdekkingsreis door de Ecuadoriaanse Andes die rekening houdt met de lokale keuken en culturen. Een bus vergezelt de trein en liefhebbers kunnen op bepaalde tijden instappen, om de beste foto’s van buiten de trein te nemen, deze bus zal beschikbaar zijn om de bezoeken onderweg, de reis zal begeleid worden door deskundige Engelssprekende gidsen.

Treinreis Ecuador

Dag 1: Durán – Yaguachi – Naranjito – Alausí
De eerste ontmoeting zal plaatsvinden op het station van Duran, waar een zorgvuldig gerestaureerde stoomlocomotief staat te wachten om u te vervoeren op een reis door de tijd. Met zijn gebrul en fluitje, zal het gevoel doen herleven in tijden waarin deze fantastische machines voor het eerst langs de kustbanen beginnen te reizen, waardoor de geschiedenis van het land volledig werd veranderd. De eerste stop is bij het Yaguachi-station, waar u afscheid nemen van onze stoomlocomotief om plaats te maken voor meer moderne trein, u zal de wisseling van deze indrukwekkende machines kunnen observeren. U gaat door uitgestrekte plantages van suikerriet, banaan, koffie, ananas en talloze tropische producten naar Naranjito. Hier stapt u over op de bus voor een zeer mooie busreis waarbij u in slechts 4 uur meer dan 2000 meter hoog de Andes in klimt. Tijdens deze reis bent u getuige van de abrupte veranderingen van klimaat, vegetatie en geografie, als gevolg van de aanwezigheid van het Andesgebergte. De Andes geeft Ecuador een onvergelijkbare schoonheid en biodiversiteit. Uw eerste dag eindigt in het comfort van ons hotel in een klein stadje genesteld in de bergen. Als u ’s avonds door de straten loopt, heeft u het gevoel dat u tientallen jaren terug in de tijd gaat.

Dag 2: Alausí – Devil´s Nose – Riobamba
De tweede dag begint met de indrukwekkende reis aan boord van een andere trein die dateert uit de twintigste eeuw, deze zal klaar zijn om af te dalen door de angstaanjagende pas van La Nariz del Diablo (de Devi´ls neus); een ingewikkelde bochtige route waarbij de trein in slechts 12 kilometer spoorweg 511 meter afdaalt. Het Sibambe station wacht u beneden op, vol met mensen en verschillende activiteiten in de omgeving, een kleine gemeenschap afhankelijk van de toeristische activiteit van de trein. Terug in Alausí heeft u de tijd om te fotograferen en de lokale markt te bezoeken, de rustige stad die de vorige nacht nog donker leek, wordt het landschap van één van de meest kleurrijke markten in de omgeving. De lunch wordt aan boord geserveerd na een korte busrit. De reis loopt richting Colta waar het “Zwarte Monster” klaar staat om de trein verder te trekken, een indrukwekkende Baldwin stoomlocomotief die zorgvuldig is gereviseerd. Hier kunt u ook de eerste kerk in het land bezoeken die bekend staat als de Balvanera of een andere optie voor treinliefhebbers, is het filmen van de run van de set stoomlocomotief. De velden quinoa, aardappelen, uien, maïs en andere producten van deze vruchtbare gronden zullen het landschap versieren in afwachting van de grote Chimborazo die verschijnt voordat de hoofdstad van de provincie, Riobamba, bereiken. Riobamba is een betoverende stad waar een korte wandeling gemaakt kan worden. De geplaveide straten en pleinen vertellen bij elke stap de geschiedenis van het land.

Treinreis Ecuador

Dag 3: Riobamba – La Moya – Urbina – Latacunga
In de ochtend zullen de bewoners van de La Moya-gemeenschap u het dagelijkse leven in de Andes laten zien. U krijgt meer uitleg over het leven hier en de aanpassingen van het werk naar de moderne tijd. De tour gaat verder naar het station Urbina. Gelegen op iets meer dan 3.600 meter boven de zeespiegel. Hier zult u de “paramo” ecosystemen van Chimborazo leren kennen. Baltazar Ushca, de laatste ijshandelaar van Chimborazo, zal u zijn verhaal vertellen en de redenen achter zijn toewijding uitleggen. De trein zal door de vallei bij Cotopaxi rijden. Onderweg zal een groep duivels de trein binnenvallen/verrassen wanneer de Diablada de Pillaro (duivels uit Pillaro) aan boord komen, een parade vol kleuren, muziek en vreugde die eraan herinnert aan de geest van de Andes. Deze parade werd uitgeroepen tot nationaal erfgoed. De laatste stop van de dag is het station Latacunga van waaruit u naar uw hotel in de omgeving gaat.

Dag 4: Latacunga – Cotopaxi National Park – Quito
Deze laatste dag reist u naar het Cotopaxi National Park. Binnen het park kunt u deelnemen aan een wandeling rond de Limpiopungo-lagune, waar het mogelijk is om verschillende soorten planten en vogels te vinden die zijn aangepast aan de hoogte. Natuurlijke is het maken van mooie foto’s onderdeel van deze ochtend en dan stapt u weer in de trein. De trein zal doorgaan over de hellingen rondom Cotopaxi naar de volgende stop. Dit is een typische Andes-hacienda waar u deel zult uitmaken van de dagelijkse activiteiten de bewoners. Bij uw aankomst wordt u verwelkomd door de Andes-cowboys, de “Chagras”, die hun vaardigheden als ruiters zullen tonen en een beetje van hun cultuur en tradities laten zien. De laatste expeditiedag eindigt bij het station Eloy Alfaro met een korte wandeling in het gebouw, waar de gidsen u de geheimen van dit patrimonium laten ontdekken. De hoofdstad van Ecuador, de prachtige stad Quito, uitgeroepen tot werelderfgoed door UNESCO, verwelkomt u in de late avond.

Prijs voor deze prachtige treinreis is EUR 1.662 per persoon
(prijs is geldig t/m 15 december 2020)

Inclusief in treinreis door Ecuador:

  • Alle maaltijden gedurende de reis
  • snacks en softdrinks aan boord
  • Engels- en Spaanssprekende ervaren gidsen
  • Transport naar de tours met de bus
  • Accommodatie gebaseerd op 2-persoonskamers
  • Transfers in Guayaguil en Quito naar uw hotel

Exclusief in deze treinreis door Ecuador:

  • Belastingen indien van toepassing
  • Alcoholische drankjes
  • Fooien en persoonlijke uitgave
  • Accommodaties buiten de treinreis