Loading

Todo Colombia en Nuqui walvissen

Reisduur: 20 dagen
Soort reis: zeer complete privé rondreis Colombia met diverse bijzondere plekjes 

Individuele geheel verzorgde reis door Colombia met hoogtepunten als Bogotá, de koffie regio, Medellín en Cartagena maar speciaal voor de natuurliefhebber ook met een exclusief bezoek aan Nuqui waarbij u vliegt naar deze erg afgelegen bestemming waar walvissen met duizenden komen jongen. Voor de langere afstanden maken we gebruik van binnenlandse vluchten. Andere hoogtepunten in deze reis zijn Barichara (prachtige wandeling!) en Salamina.

Deze erg complete reis is al voor EUR 3.090 per persoon te boeken, deze prijs is inclusief alle binnenlandse vluchten en privé transfers (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Nuqui walvis Colombia.jpgColombianen.jpg
Reis route in het kort:

Dag 1: Vliegreis naar Bogotá
Dag 2: Walking tour / Bogotá
Dag 3: Zipaquira / Villa de Leyva
Dag 4: Villa de Leyva
Dag 5: Barichara
Dag 6: Guane / Barichara
Dag 7: Giron
Dag 8: Medellín
Dag 9: Nuqui (ecolodge)
Dag 10: Nuqui (ecolodge) 

Dag 11: Nuqui (ecolodge)
Dag 12: Medellín
Dag 13: Salamina
Dag 14: Salamina
Dag 15: Koffie regio
Dag 16: Koffie regio
Dag 17: Cartagena
Dag 18: Cartagena
Dag 19: Retourvlucht
Dag 20: Aankomst 

Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Colombia te bezoeken. Colombia is een groot land en er zijn dan ook vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen. Natuurlijk adviseren wij u graag hierover. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Colombia voor u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven in deze Todo Colombia reis, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden. Uiteraard kunt u uw wensen ook aangeven in ons contactformulier.