Loading

TANZANIA

Tanzania de thuis van de beroemde Big Five, van de Kilimanjaro en van een boeiende ruige landschappen. Het land is een must voor elke Afrika avonturier. Zoeken naar roofdieren in de Ngorongoro en Serengeti, relaxen op de bounty stranden van het eiland Zanzibar en het beklimmen de hoogste berg van Afrika, zijn zomaar een paar suggesties. Tanzania biedt u outdoor actie, een sublieme safari belevenis, gastvrije mensen en een kans om kennis te maken met diverse culturen.

Tanzania 4WD Selva Travel.jpgTanzania - gamedrive in de Serengeti.jpg

Wat kunt u verwachten van een rondreis Tanzania met Selva Travel:

  • Middels ons lokale agentschap in Arusha voeren we al onze safari's in Tanzania uit met professioneel uitgeruste safari 4WD Land Cruisers (zie foto boven) en zeer ervaren gidsen
  • Ruime keuze uit groepssafari’s met maximaal 6 deelnemers
  • Professionele Kilimanjaro expedities, met klein groepje of privé, we organiseren beklimmingen over de diverse routes
  • Perfect georganiseerde privé en fly-in safari’s naar elk gewenste bestemming in Tanzania 
  • Keuze uit verschillende niveaus van safari’s, van een spannende kampeersafari tot aan exclusieve tent en lodge safari’s
  • Bij alle reizen kunt u een (strand) verlenging doen op een tropisch eiland of in de stad en u bent helemaal vrij in de keuze van uw accommodatie.
  • Voor langere trajecten of naar eilanden (zoals Zanzibar en Pemba) gebruiken we veelal binnenlandse vluchten.
  • Samen met u stellen we de reis samen en bepalen we welke accommodaties we voor u zullen boeken. Tanzania heeft een ongekend grote variatie aan accommodaties, van top luxe tot eenvoudig, van grotere resorts tot kleinschalige boutique hotelletjes. Wij kunnen hier uitstekend over informeren.
  • De indeling van de privé safari’s is volledig vrij in te vullen, dus geeft u het gerust aan wat voor soort reis u zoekt en wij adviseren u graag! We kennen alle leuke plekjes van Tanzania, ook de meest nieuwe, dus laat u verrassen!

Tanzania - locals.jpgTanzania - fly in safari.jpg

Waarom kiezen voor Tanzania als safari bestemming ?

Tanzania is een land dat al jaren populair is bij reizigers en Afrika avonturiers. Sommige delen van het land zijn dan ook echte toeristische plekken geworden met zo hun nadelen en voordelen. U kunt bijvoorbeeld makkelijk een gesprek met een lokale Tanzaniaan aanknopen maar u wordt soms ook té veel gevraagd een souvenir te kopen. Het land is groot en naast de must see natuurparken zijn er ook afgelegen gebieden die unieke ervaringen aan uw Tanzania belevenis zullen toevoegen. Tanzania is ook een land met verschillende culturen achtergronden en ook voor liefhebbers van Afrikaanse stammen zit u hier goed. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die het land u kan bieden.