Loading

Tanzania Highlights Kampeersafari

Reisduur: 9 dagen
Soort reis: Kampeersafari met maximaal 6 deelnemers (ook privé mogelijk)
Bijzonderheden: Kamperen in de natuurparken
Start van de safari: om de week op zondag

Hoe bijzonder is het om in een klein tentje te overnachten terwijl er allerlei wilde dieren langs de tent wandelen, van nijlpaarden tot misschien wel een leeuw. Deze kampeersafari biedt u de gelegenheid om de natuur van heel dichtbij mee te maken. U slaapt in mooie tentjes, welke in de avond voor u worden opgezet en ingericht. De meereizende kok maakt de lekkerste gerechten en in de avond warmt u zich aan het knapperende kampvuur. Deze reis start in Arusha en u maakt al gelijk kennis met de indrukwekkende natuur van Tanzania. De kampeersafari brengt u naar Lake Manyara, de Serengeti en natuurlijk de Ngorongoro Crater.

Deze Tanzania safari is al vanaf EUR 2.199 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets. 

Tanzania - Blue Monkey Arusha.jpgTanzania - Topi.jpg

Reisroute in het kort:

Dag 1: Vliegreis naar Kilimanjaro Airport
Dag 2: Arusha
Dag 3: Lake Manyara N.P.
Dag 4: Serengeti N.P.
Dag 5: Serengeti N.P.

Dag 6: Ngorongoro Conservation Area
Dag 7: Arusha
Dag 8: Vlucht naar huis (of verlenging)
Dag 9: Aankomst

Deze rondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Tanzania te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties of een combinatie met Kenia of het zuiden van Tanzania of natuurlijk een strandverlenging ZanzibarGraag horen wij uw ideeën voor de perfecte safarirondreis Tanzania voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.