Loading

Tanzania Highlights Groepssafari

Reisduur: 14 dagen
Soort reis: Groepssafari met maximaal 6 deelnemers (ook privé mogelijk)
Bijzonderheden: Safari verblijf in lodges, inclusief strandverlenging Zanzibar 

Tanzania is een fantastisch land om een schitterende safari in te maken. In deze groepssafari reist u met maximaal 6 safariliefhebbers (internationaal gezelschap) naar beroemde natuurparken zoals Tarangire, Lake Manyara, dé Serengeti en de Ngorongoro Krater. Na de safari vliegt u naar het tropische eiland Zanzibar voor een paar heerlijke dagen zon, zee en strand.

Deze Tanzania safari is al vanaf EUR 2.979 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Tanzania - cheetah in de Serengeti.jpg4WD jeep Tanzania.JPG

Reis route in het kort:

Dag 1: Vliegreis naar Tanzania / Arusha
Dag 2: Arusha
Dag 3: Tarangire N.P.
Dag 4: .Lake Manyara N.P.
Dag 5: Serengeti N.P
Dag 6: Serengeti N.P.
Dag 7: Ngorongoro Conservation Area

Dag 8: Zanzibar
Dag 9: Zanzibar
Dag 10: Zanzibar
Dag 11: Zanzibar
Dag 12: Zanzibar
Dag 13: Vlucht naar huis
Dag 14: Aankomst


Deze rondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Tanzania te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties of een combinatie met Kenia of het zuiden van Tanzania. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte safarirondreis Tanzania voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.