Loading

Tanzania en Kenia Groepssafari met Zanzibar

Reisduur: 21 dagen
Soort reis: Groepssafari Kenia en Tanzania (maximaal 7 personen) met strandverlenging
Vertrek: elke dinsdag 

Het beste van 2 indrukwekkende safari landen Kenia en Tanzania met als afsluiting genieten op een heerlijk strand op Zanzibar. Na 2 nachtjes in Nairobi start uw reis met een groepssafari in Kenia, bezoeken aan de Masai Mara, Lake Nakuru en Amboseli National Park. Vanuit Amboseli wordt u naar de grens met Tanzania gebracht en gaat de reis verder in Tanzania. U mag 2 nachtjes genieten in een gezellig hotel in Arusha en dan start de tweede groepssafari die u meeneemt naar Lake Manyara, de Ngorongoro Krater en de Serengeti. Na de safari vliegt u naar het bounty eiland Zanzibar waar u 5 nachten in een mooi resort verblijft. Kortom zoekt u een betaalbaar zeer complete reis dan is dan is dit uw reis!

Deze Kenia en Tanzania groepssafari is al vanaf EUR 4.665 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Tanzania - Pongwe Beach.jpgTanzania - Leopard.jpg

Route in het kort:

Dag 1: Vlucht naar Nairobi  Nairobi
Dag 2: Nairobi
Dag 3: Masai Mara
Dag 4: Masai Mara
Dag 5: Lake Nakuru
Dag 6: Amboseli
Dag 7: Amboseli
Dag 8: Arusha
Dag 9: Arusha
Dag 10: Lake Manyara
Dag 11: Serengeti

Dag 12: Serengeti
Dag 13: Ngorongoro Krater / Karatu
Dag 14: Vlucht naar Zanzibar/ Zanzibar
Dag 15: Zanzibar
Dag 16: Zanzibar
Dag 17: Zanzibar
Dag 18: Zanzibar
Dag 19: Zanzibar
Dag 20: Vlucht naar huis
Dag 21: Aankomst

Deze combinatie groepsrondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Kenia en Tanzania te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog interessante andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties, strandvakantie bij Mombasa of een combinatie met Oeganda of Rwanda. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte safari rondreis Kenia en Tanzania voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.