pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Street Food Tour

Street Food Tour Xela

Een Street Food Tour Guatemala is een érg leuke manier om kennis te maken met Quetzaltenango ofwel Xela. De tour is elke dag zowel in de ochtend als de middag (met uitzondering van zondag) en start vanuit de Pasaje Enriquez tegenover het centrale park van Quetzaltenango. Eerst loopt u naar de 14th Avenida, één van de belangrijkste straten in Quetzaltenango. Hier gaat u heerlijke Tostadas de Guacamole proeven van Don Richard, gefrituurde maïs tortilla’s met avocado. Na deze bijzondere ervaring gaat de Street Food Tour Guatemala verder en bezoekt u Doña Josefina, een lokale K’iche vrouw en een uitstekende kokkin. Zij zal het drankje atolito de elote voor u maken en u kunt haar beroemde chuchitos met tomatensaus proeven.

Om wat meer inzicht te krijgen in de lokale keuken is het tijd voor een leuke kookles van  Doña Letty. Zij laat u zien hoe de (in Guatemala) beroemde Rellenitos gemaakt wordt, met een combinatie van plantaan (bananen) en zoete bonen. Leef u uit als u een eigen creatie wilt maken! Voor lunch en diner mag de Quichom (lunch) niet missen, met rijst en zelfgemaakte torilla’s, tamelijk pittig maar heerlijk. Pupusas is meer een gerecht voor het diner, met maïs tortilla’s gevuld met kaas of varkensvlees.

De Street Food Tour Quetzaltenango duurt zo’n 2,5 uur en naast bovenstaande zult u genieten van zelfgemaakte chocolade, tevens bezoekt u de Chocolatería Dona Pancha waar u een kop heerlijke warme chocolade kunt proeven of een Chocofruta (fruit met chocolade). De tour eindigt met een verrassings dessert waarna u terugkeert naar het centrale park, het kloppende hart van het historische centrum van Quetzaltenango. Vergeet niet om een lege maag mee te nemen!

De prijs van deze bijzondere Street Food Tour Guatemala is EUR 20 per persoon

De tour is van maandag t/m zaterdag, zowel in de morgen als in de middag.

Street Food Tour Guatemala