Loading

Spaans leren in Panama

Altijd al Spaans willen leren spreken, of wellicht toe aan de stap om de uw kennis wat bij te schaven? Zowel voor beginners als gevorderden bieden we een uitstekende mogelijkheid want Selva Travel werkt met een uitstekende taalschool aan prachtige Pacifische kust, in het bijzonder mooie Panamese dorpje Pedasí.

LET OP: VOOR NEDERLANDSE EN BELGISCHE KLANTEN BIEDEN WIJ 10% KORTING OP ALLE TARIEVEN!!!!

De Buena Vida Language School ligt in het hart van Pedasí en heeft twee klaslokalen voor groepjes, een ruimte voor privé studie en bovenal top leraressen. De school is klein, wat een goede persoonlijke begeleiding waarborgt en waardoor er veel 1-op-1 aandacht gegeven kan worden. De Amerikaanse eigenaresse Ingrid heeft al meer dan 10 jaar ervaring met les geven en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Panama - Casco Viejo!.jpgPanama - dieren!.jpg

Voor wie en de kosten

De taalschool Spaans is zowel voor beginners als gevorderden, u kunt instromen op elk niveau. In samenspraak met de leraressen en het afleggen van een test wordt uw niveau bepaald en een plan van aanpak gemaakt. Zo zijn er groepslessen maar wellicht wilt u wel liever privé lessen of een combinatie tussen beiden. Alles kan! De groepslessen hebben maximaal 5 personen en de les is van 8 tot 12. Na deze intensieve vier uur kunt u wat relaxen, de prachtige stranden gaan verkennen en natuurlijk wat studeren.

Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden en kosten verwijzen wij u graag naar Spaans leren Panama / Buena Vida Language School

Meer informatie opvragen

Heeft u interesse om Spaans te leren of uw vaardigheden te verbeteren? Laat het ons weten en we geven u graag alle mogelijke informatie. Vanzelfsprekend kan het ook ingedeeld worden in een rondreis welke op maat samengesteld zal worden.