Loading

Individuele rondreizen op maat

Zelfstandige maatwerk rondreizen

Bij Selva Travel hebben we de reisfilosofie dat reizigers de mogelijkheid moeten hebben om zelf die reis samen te stellen die echt helemaal bij hen past. Dit betekent volop individuele vrijheid met uw eigen gezelschap en waarbij uw persoonlijke wensen centraal staan. We zijn zelf ook helemaal gek van reizen en doen niets liever dan onze eigen passie gebruiken om voor onze klanten de leukste reizen samen te stellen, altijd op maat gemaakt. In onze beleving is het absoluut het leukste om individueel te reizen, dus weg van de massa’s. Dit is ook terug te zien in de pittoreske lodges en hotels die we gebruiken, vaak kleinschalig en weg van de begaande paden.

Eigenzinnig maatwerk

We zijn een échte maatwerkspecialist voor individuele verre reizen. De reizen op deze site zijn allen voorbeeldreizen en kunnen dus helemaal naar wens worden aangepast. Wilt u dus een andere route, andere accommodaties, wel of juist niet excursies inclusief? Geen enkel probleem, met onze expertise lukt het eigenlijk altijd om de reis samen te stellen die echt helemaal aansluit bij uw wensen.

Wie zijn wij

Selva Travel is een Nederlandse reisorganisatie waarvan de oprichters en eigenaren Eric en Cindy Stolk het reizen in het bloed hebben. Niet alleen hebben zij er veel rondgereisd over alle werelddelen, ook hebben zij een jarenlange ervaring met hun eigen safari bedrijf in Kenia, gevestigd in Mombasa en safari rondreizen organiserend in Kenia, Tanzania en Oeganda. Daarnaast hebben ze lange tijd in Panama gewoond, een land dat een tweede thuis is geworden. Ook nu verblijven zij nog een fors deel van het jaar in de diverse bestemmingslanden van Selva Travel. Door deze eigen uitgebreide ervaringen, passie voor het reizen en kennis van de mooiste routes en leukste accommodaties kan er een goed advies worden gegeven en een maatwerk rondreis worden gemaakt die goed aansluit bij de wensen van de reizigers. 
EricCindy Stolk - Selva Travel

Goede prijzen / geen bezoekadres

We vallen niet alleen door de originaliteit van onze reizen op, maar ook door de scherpe prijzen. Dit komt doordat we goede afspraken hebben met accommodaties en autoverhuurbedrijven en ook doordat we geen onnodige kosten maken (welke doorberekend zouden worden). Zo werken we als internet tour operator en we hebben dus geen bezoekadres. Hierdoor kunnen we wel alle mogelijke service geven die u altijd van ons gewend bent, maar zijn we door deze efficiënte manier van werken tevens in staat u de reizen voor uiterst aantrekkelijke tarieven aan te bieden.

Wat maakt Selva Travel zo bijzonder

Omdat we ons volledig richten op individuele maatwerkreizen en de landen zeer intensief hebben bezocht (en dit met net zoveel plezier blijven doen!) kunnen we een oprecht en eerlijk advies geven. Kwaliteit, service, ligging en sfeer vinden we uitermate belangrijk en om deze reden worden alle lodges en hotels ook met grote regelmaat door ons bezocht en beoordeeld. Wat ons zo anders maakt van anderen is dat we rechts gaan waar de massa linksaf gaat.
VvKR SGR.jpg

Zekerheid - SGR en VvKR lidmaatschap

Als u bij ons rechtstreeks een reis boekt, bent u niet alleen verzekerd van een uitstekende service en kennis, maar ook van de beste prijs doordat u rechtstreeks boekt bij de specialist. Natuurlijk zijn we lid van de SGR dus u bent bij ons in goede handen.

Selva Travel (KvK nr. 24445166) is aangesloten bij SGR. U kunt dit ook bekijken via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Ook is Selva Travel aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.