Loading

Selfdrive en Strand Mexico Yucatan

Reisduur: 16 dagen
Soort reis: individuele auto rondreis Mexico met strandafsluiting

Yucatan is een schitterende provincie van Mexico en leent zich perfect voor mooie rondreizen. Deze 16-daagse autorondreis Mexico gaat door dit bijzondere stukje Mexico. Uw reis start in Cancun waarvandaan u met huurauto een erg gevarieerde reis gaat maken. Zo gaat u naar Chichen Itza, dé best bewaarde Maya stad, Mérida, een mooie koloniale stad en het reservaat Celestun. Campeche, mooie interessante stad en de jungle van Puerto Calakmul. Tenslotte naar Laguna Bacalar waar u heerlijk kunt kajakken of relaxen. De reis eindigt met een 5 daags strandverblijf op een bijzonder plekje, weg van de massa toerisme, Mahahual.  De auto levert u pas aan het einde van de reis weer in.

Deze reis is al voor EUR 1.110 per persoon te boeken, deze prijs is inclusief overnachtingen en autohuur (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Mexico - Strand - TM4.jpgMexico - Bacalar - Adventure Bacalar kajakken.jpg

Reisroute in het kort

Dag 1: Vliegreis naar Mexico / Cancún
Dag 2: Chitchen Itza
Dag 3: Tour Chichen Itza / Mérida
Dag 4: Mérida
Dag 5: Campeche
Dag 6: Puerto Calakmul
Dag 7: Puerto Calakmul
Dag 8: Laguna Bacalar

Dag 9: kayakken / Laguna Bacalar
Dag 10: Strandverblijf Mahahual
Dag 11: Strandverblijf Mahahual
Dag 12: Strandverblijf Mahahual
Dag 13: Strandverblijf Mahahual
Dag 14: Cancun
Dag 15: Auto inleveren luchthaven / vlucht
Dag 16: Aankomst

Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Mexico te bezoeken. Er zijn vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen, zo kunt u Mexico bijvoorbeeld ook uitstekend combineren met Belize en/of Guatemala. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Mexico van u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden.