Loading

Selfdrive Colombia met huurauto

Reisduur: 14 dagen
Soort reis: Selfdrive Colombia, zelf rijden met huurauto dus alle individuele vrijheid 

Zelf met huurauto Colombia verkennen, het kan goed en veilig! Tijdens deze reis van 14 dagen rijdt u zelf tijdens deze Selfdrive Colombia vanuit Bogotá zuidwaarts richting de Tatacoa woestijn en dwars over de Andes richting de koffie regio en door naar Medellín. Hier levert u de auto en vliegt u naar het Caraïbische Cartagena voor een mooie afsluiting. 

Deze reis is al voor EUR 1.945 per persoon te boeken, deze prijs is inclusief autohuur, full cover autoverzekering, GPS en binnenlandse vlucht (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Colombia selfdrive 1.jpgColombia selfdrive 2.jpg

Deze selfdrive autoreis door Colombia start in de mooie hoofdstad Bogotá. Hier heeft u een volle dag om lekker in eigen tempo de stad en haar interessante bezienswaardigheden te verkennen. Vervolgens krijgt u de huurauto bij uw hotel overhandigd en gaat u Colombia zelfstandig verkennen. 

  • De reis is t/m Manizales (koffie regio) op basis van Selfdrive, u rijdt dus zelf met huurauto en heeft alle vrijheid.
  • Autohuur is met Full Cover verzekering en ook met GPS.
  • De accommodaties zoals aangeboden zijn van uitstekende (superior) klasse.
Indien gewenst kan de reis natuurlijk ook helemaal voor u aangepast worden!

Reisroute in het kort

 Dag 1: Vliegreis naar Bogotá
 Dag 2: Bogotá
 Dag 3: Autohuur - Neiva
 Dag 4: Tatacoa woestijn - San Agustín
 Dag 5: San Agustín
 Dag 6: Popayán
 Dag 7: Popayán

 Dag 8: Koffie regio
 Dag 9: Salento en Valle de Cocora 
 Dag 10: Vlucht naar Cartagena
 Dag 11: Cartagena de Indias
 Dag 12: Cartagena de Indias 
 Dag 13: Retourvlucht vanuit Cartagena
 Dag 14: Aankomst

Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Colombia te bezoeken. Colombia is een groot land en er zijn dan ook vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen. Natuurlijk adviseren wij u graag hierover. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Colombia voor u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven in deze Selfdrive Colombia met autohuur reis, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden. Uiteraard kunt u uw wensen ook aangeven in ons contactformulier.