pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Santa Fe Panama

Santa Fe Panama

Waarom een speciaal stuk over Santa Fe in Panama: is het bekend? Is het toeristisch? NEE

Dit is ook precies de reden dat we Santa Fe wat extra belichten, want Santa Fe is naar onze mening één van de mooiste natuurbestemmingen van Panama. Op slechts een uurtje van de Panamerican Highway (ten noorden van Santiago) ligt het groene Santa Fe in het hart van de glooiende bergen van de Veraguas Mountain Range van Panama en dit maakt het vooral een topbestemming voor iedereen die van natuur houdt. Er zijn een paar prima accommodaties en het dorp is via een uitstekende asfaltweg te bereiken.

Santa Fe Panama
Activiteiten en excursies in Santa Fe

Een overzichtje van wat er zoal te doen is in het gebied van Santa Fe:

  • Alleen al de beleving van een authentiek Panamees bergdorpje maakt het een bezoek meer dan waard, er zijn meer paarden dan auto’s
  • Zwemmen in natuurlijke bronnen en bij de vele watervallen
  • Paardrijden
  • Hiken op de prachtige trails door de jungle
  • 4×4 Avontuur excursies
  • Bezoek koffie plantages of orchidee boerderijen
  • Tubing (met een rubber band) over de rivier
Santa Fe National Park

Het Santa Fe National Park omringt Santa Fe aan drie kanten en er zijn maar liefst meer dan 20 watervallen binnen een straal van 4 kilometer van het dorp! De toekans en papegaaien vliegen hier echt boven uw hoofd, ook vele andere vogelsoorten leven hier gezien het aangename bergklimaat.

Accommodaties Santa Fe

Er zijn een aantal erg leuke en mooi gelegen accommodaties in Santa Fe waar we mee samenwerken zoals de Coffee Mountain Inn en Hotel Anachoreo, graag adviseren wij u welke het beste bij uw wensen past. Ons advies is om rustig de tijd te nemen voor Santa Fe in uw reis, verblijf minimaal 2 en liever nog 3 nachten in Santa Fe om ten volle te kunnen genieten van dit prachtige gebied.

Voor een mooie reis met Santa Fe zie Panama Hoogtepunten rondreis.