pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

San Blas Panama

San Blas Archipel

De San Blas eilanden ofwel San Blas archipel is dé plek in Panama om heen te gaan als u kennis wilt maken met de Kuna indianen. San Blas bestaat uit de prachtige wildernis van zandige koraaleilanden, zongebleekte juweeltjes met primaire kleuren die in het verblindende tropenlicht lijken te pulseren. Ze strekken zich zo’n 225 km uit langs de Caribische kust van Panama en vormen samen met een smalle strook vasteland de Comarca de Kuna Yala, een in 1938 gevormd gebied met zelfbestuur waar uitsluitend Kuna-volkeren wonen. Slechts enkele van de 365 eilanden worden bewoond of zijn zelfs toegankelijk. De meeste Kuna leven in één van de 40 gemeenschappen op de palmenrijke eilanden, de meeste niet groter dan speldenprikken op de kaart. Een bezoek aan de San Blas lijkt een stap terug in de tijd. Een ideale plek om te onthaasten, deze tropische eilanden in een felblauwe zee.

San Blas Panama
San Blas eilanden – Accommodaties

Er is slechts een beperkt aantal accommodaties op San Blas. U vindt er geen luxe maar de lodges bieden voldoende comfort. En wie heeft er luxe nodig als u met uw blote voeten in het zand vanuit een waterbungalow uitkijkt over de Caribische zee? Selva Travel gebruikt voornamelijk de volgende lodge op de San Blas eilanden:

–    Yandup Island Lodge: Yandup is een paradijselijk eiland omgeven door koraal riffen en heeft een klein wit zandstrand met kristalhelder blauw water. Het ligt op een paar minuten van de Playón Chico gemeenschap en naast de 8 eenvoudige cabins die in Kuna steil zijn gebouwd is het er onbewoond. Alle bungalows hebben een eigen badkamer en zijn prachtig afgewerkt met lokale materialen.

Pakket voor bezoek aan de San Blas eilanden

De San Blas eilanden zijn te bereiken met een vlucht vanuit Panama Stad naar de San Blas eilanden. Het verblijf zoals we het aanbieden is inclusief de retourvlucht, de transfers, alle maaltijden en tevens inclusief 2 excursies per dag, waarbij u kunt kiezen uit diverse activiteiten zoals snorkelen, een boottocht door de mangroven, vissen of het bezoeken van de Kuna indianen.

Elk verblijf kan ingedeeld worden zoals u wenst, wij adviseren een verblijf van 2 nachten/ 2 dagen. De dag voor dag indeling is dan als volgt

Dag 1: Vroege vlucht vanuit Panama Stad naar San Blas eilanden gevolgd door transfer per boot naar de lodge. Verblijf inclusief alle maaltijden en 2 excursies per dag

Dag 2: Heerlijk genieten tussen de Kuna indianen met verblijf in uw lodge naar keuze inclusief alle maaltijden en 2 excursies per dag

Dag 3: Boot transfer naar airstrip gevolgd door uw vlucht terug naar Panama Stad.

San Blas Panama
Periode: 1 januari – 15 december 2020
Pakket van 3 dagen/ 2 nachten
Over the water bungalow EUR 428 per persoon
Beach Front bungalow EUR 410 per persoon

Alle tarieven zijn INCLUSIEF de retourvlucht Panama Stad – San Blas eilanden, boot transfers naar/van de lodge, alle maaltijden ter plaatse, Comarca taxes en 2 excursies per dag (huur snorkelmateriaal exclusief)

Voor een mooie reis met San Blas zie Compleet Panama met San Blas.

Let op: de vluchten van/naar de Yandup lodge gaan niet dagelijks, de vluchten gaan op maandag, woensdag, vrijdag en zondag.

Selva Travel garandeert u dat wij dé goedkoopste aanbieder in Nederland en België zijn voor de Yandup Lodge op de San Blas eilanden.