Loading

Individuele rondreis Klassiek Panama

Reisduur: 16 dagen
Soort reis: Individuele reis door Panama met huurauto

Een afwisselende 16-daagse rondreis Panama per huurauto door de binnenlanden en langs de vissersdorpjes en stranden van de Pacifische en Caribische kust van Panama. De rondreis is een mooie mix van hoogtepunten van ongerepte natuurparken, historie en cultuur. De reis start in de wereldstad Panama met 2 overnachtingen. Op de derde dag ontvangt u de huurauto en bezoekt u mooie plekjes in Panama. Zoals de Caribische kust bij Colon / Portobelo en de vulkaanvallei El Valle de Anton. Na een verblijf bij de Golf van Chiriqui / Boca Chica en in de heuvels van Boquete gaat de route terug via de Pacifische kust naar het jungle strandgebied met cultuur in de provincie Azuero. De reis eindigt bij de prachtige stranden van Playa Blanca. 

Deze rondreis Panama is al te boeken voor EUR 999 per persoon (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Graag willen wij u kennis laten maken met de verschillende mogelijkheden in accommodaties en autohuur categorieën. De Panama Klassiek kent de standaard versie (al te boeken voor EUR 999 per persoon) en de deluxe versie (welke vanaf EUR 2.429 per persoon te reserveren is).

Panama - Pedasi - carnaval.jpgPanama - Puerto Lindo - Carbische kust.jpg

Route in het kort:

Dag 1: Panama City
Dag 2: Panama City
Dag 3: selfdrive Colon/ Portobelo
Dag 4: Colon/ Portobelo
Dag 5: selfdrive/ El Valle de Anton
Dag 6: El Valle de Anton
Dag 7: selfdrive/ Boca Chica
Dag 8: Boca Chica

Dag 9: selfdrive/ Boquete
Dag 10: Boquete
Dag 11: selfdrive/ Playa Los Duarte 
Dag 12: Playa Los Duarte 
Dag 13: selfdrive/ Playa Blanca
Dag 14: Playa Blanca
Dag 15: Vertrek
Dag 16: Aankomst

Deze rondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Panama te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties of een combinatie met Bocas del Toro, San Blas eilanden, Costa Rica of zelfs Colombia. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Panama voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.