pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Ervaringen

Ervaringen van onze klanten

Graag horen wij hoe uw vakantie is geweest. Hieronder zijn een aantal reviews te lezen van mensen die met Selva Travel op reis zijn geweest. Veel meer reviews zijn te lezen op de onafhankelijke review sites Trustpilot en Reisgraag.

Safari door Kenia maatwerk

Selva Travel heeft voor ons een heel mooie reis samengesteld. Groot pluspunt is het persoonlijke contact en het feit dat ze heel goed naar je wensen luisteren. Dit levert unieke persoonlijke reis op waar wij met heel veel plezier op terugkijken.

Heel veel dank voor het samenstellen van onze reis. Wij hebben hele mooie herinneringen (en foto’s!) voor de rest van ons leven…!
Karin en familie /1 november 2019 / bestemming: Kenia

Safarireis Tanzania: precies op maat

Ik heb net in oktober een safarireis naar Tanzania gemaakt. Na het kenbaar maken van mijn wensen en veel heen-en-weer e-mailtjes heb ik precies de reis gekregen, die ik me had voorgesteld. Advies: begin bijtijds met plannen!! Selva Travel regelt het voor je!!

Ik heb een heerlijke reis gehad en vond het een belevenis het begin van de regentijd in de Selous mee te maken. Ik wil nog eens terug naar Ruaha en Katavi in januari of februari. Maar dat zal nog even moeten wachten. Dank voor het regelen van deze safari,
Thelma / 5 oktober 2019 / bestemming: Tanzania

Maatwerk reis Tanzania
Luipaard in Katavi Tanzania

Maatwerk reis Tanzania
Bush ontbijt in Katavi Tanzania
Wij zijn super tevreden over Selva Travel.

Geweldige reisorganisatie, wij zijn super tevreden over Selva Travel. Eric heeft een prachtig reisprogramma voor Guatemala en Honduras gemaakt op basis van onze wensen. Dat programma kon vervolgens steeds aangepast worden als we toch nog dingen wilden veranderen (andere dingen zien, andere accomodaties…). Niks was te gek. In Guatemala en Honduas hadden we een appgroep met daarin ons gezin, het reisbureau terplekke waar Selva Travel mee samenwerkt en enkele chauffeurs en gidsen. Daardoor kon er voortdurend ingespeeld worden op onverwachte dingen. Er werd altijd direct gereageerd. Dat gaf een veilig gevoel en was ook gewoon gezellig. Alles was perfect geregeld. Vervoer en gidsen waren steeds op tijd. En we hadden het zelf niet voor minder geld kunnen regelen. Kortom: niets dan lof!
9 september 2019 / familie met 2 kinderen

Meer van Atitlan door onze klanten
Kennismaking bij het Meer van Atitlan door onze klanten

Homestay Guatemala door onze klanten
Homestay ervaring in Guatemala door onze klanten
Goede communicatie en fijne organisatie

Wij hadden een schitterde verblijf op San Blas in Panama. Normaal boek ik alles zelf, maar deze trip kon ik zelf niet goedkoper regelen. De communicatie met Eric is ook zeer goed. Hij geeft je alle informatie die nodig is, zelfs als je niet heel je reis bij hem boekt. Super bedank! Wij hebben echt genoten.
3 september 2019 / Krista Van Boeckel

Het is de derde keer

Het is de derde keer dat we op reis zijn gegaan met Selva Travel en we kunnen enkel zeggen dat ze het weer uitstekend gedaan hebben. De persoonlijke aanpak is echt iets waar ze erg goed in zijn. We hebben een plaats uit het voorstel gehaald omdat we op aanraden van iemand graag een ander plaatsje wilden bezoeken. We hebben zelf een hotelvoorstel gedaan, dit was geen enkel probleem, ze hebben dat allemaal geregeld voor ons. We gingen de eerste keer naar Colombia met hen en dit was zo meegevallen dat we ook Nicaragua deden. Dit was een enorm leuke reis maar jammer genoeg kan je er even beter niet komen. Nu gingen we voor Ecuador wat weer een echte meevaller was. De hotelletjes zijn zo leuk, liggen meestal in een rustige omgeving en toch ben je te voet zo in het ‘gebeuren’. Tja….. onze volgende reis ligt weeral vast bij Selva Travel.
Bedankt Cindy en Eric
Jeannine en Philip op 28 augustus 2019 bestemming: Ecuador / rondreis, reisperiode: december 2018

Perfect geregeld!

Ze hebben goed meegedacht bij de planning van de reis. Alles was perfect geregeld. De taxi’s en de begeleiders bij de activiteiten stonden elke keer precies op de geplande tijd klaar. We hebben een mooie reis gehad.
Familie Muijt / 2 september 2019 / bestemming: Colombia