pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Puur Colombia rondreis

Puur Colombia rondreis
18 daagse reis voor EUR 2.375 per persoon

Deze 18-daagse individuele Puur Colombia rondreis is een erg complete reis waarbij u vele kanten van Colombia zult zien en ervaren. De reis is volledig verzorgd waarbij u reist met binnenlandse vluchten en privé transfers. Om u zoveel mogelijk vrijheid te geven in de reis is niet alles volgebouwd met excursies maar bent u helemaal vrij om te bepalen wat u wilt. De reis gaat langs vele hoogtepunten van Colombia zoals Bogotá, San Agustín, Popoyán, het koffie gebied, Medellín, Cartagena de Indias en het nationaal park Tayrona.

De reis start in de hoofdstad van Colombia, het koloniale Bogotá. Hier is een erg leuke fiets tour met gids inbegrepen zodat u een goed beeld van deze bijzondere stad krijgt. Vervolgens vliegt u vanuit Bogotá naar het zuidelijk gelegen Neiva vanwaar u via de archeologische site bij San Agustín dwars door de Andes naar het witte dorpje Popayán trekt. Natuurlijk ontbreekt de Zona Cafetera, ofwel het koffiegebied met de heuvelachtige groene velden, ook niet in deze reis. Hiervandaan trekt u verder naar de moderne stad van de eeuwige lente Medellín. Een binnenlandse vlucht naar Santa Marta brengt u naar de tropische Caribische kust en de jungle van nationaal park Tayrona. Tenslotte sluit u de mooie reis af met een verblijf in historisch Cartagena de Indias.

Puur Colombia Rondreis
Selva Travel Tip Kies voor raftingtocht bij San Agustín

Reis route in het kort
Dag 1: Vliegreis naar Bogotá
Dag 2: Fiets excursie Bogotá
Dag 3: Vlucht naar Neiva / San Agustín
Dag 4: San Agustín
Dag 5: Popayán
Dag 6: Popayán
Dag 7: Zona Cafetara
Dag 8: Zona Cafetara
Dag 9: Salento en Valle de Cocoro
Dag 10: Medellín
Dag 11: Stadstour Medellín
Dag 12: Vlucht – National Park Tayrona
Dag 13: National Park Tayrona
Dag 14: Cartagena de Indias
Dag 15: Cartagena de Indias
Dag 16: Cartagena de Indias
Dag 17: Retourvlucht vanuit Cartagena
Dag 18: Aankomst

Dag tot dag programma
Puur Colombia Rondreis

Dag 1: Aankomst/ Bogotá
Vlucht naar de hoofdstad van Colombia, Bogotá. Bij aankomst wordt u opgewacht en met een privé transfer naar uw hotel in Bogotá gebracht.
Overnachting in Hotel Abadia Colonial (Bogotá) inclusief ontbijt

Dag 2: Bogotá
Een erg leuke manier om de prachtige stad Bogotá te gaan verkennen, met de fiets! Deze fietsexcursie (inclusief) duurt ongeveer 4 uur en de Engelssprekende gids laat u de meest bijzondere en mooie plekjes zien. Natuurlijk gaat u onder andere naar het historische centrum van Bogotá niet ontbreken, La Candaleria. In het centrum vindt u het Plaza de Bolivar met de kathedraal en vele schitterende gebouwen. In de middag heeft u ook alle gelegenheid om lekker zelf rond te struinen in het koloniale centrum waar ook uw hotel is. Ook liefhebbers van musea, restaurantjes of winkeltjes komen hier zeker aan hun trekken.
Overnachting in Hotel Abadia (Bogotá) inclusief ontbijt

Dag 3: Vlucht/ San Agustín
’s Ochtends wordt u bij uw hotel opgehaald en naar de luchthaven van Bogotá gebracht. Een binnenlandse vlucht van 1 uur brengt u in zuidelijke richting naar de stad Neiva. Hier staat uw chauffeur op u te wachten en gaat u op weg naar San Augustín. Via Garzón en Pitalito bereikt u in ongeveer 4 uur San Agustín, prachtig gelegen tussen de uitlopers van de Andes.
Overnachting in Hacienda Akawanka (San Agustín) inclusief ontbij

Dag 4: San Agustín
Vanuit San Agustín kunt u (optioneel) vele dingen gaan ondernemen. Zo kunt u een bezoek brengen aan de archeologische site nabij San Agustín. De bijzondere stenen beelden met figuren en dieren vormen één van de belangrijkste archeologische sites in Colombia. Een andere mogelijkheid (ook te combineren in 1 dag) is om heerlijk te gaan wandelen of te gaan paardrijden waarbij u ook een bezoek kunt brengen aan de Magdalena kloof met haar koffie plantages of aan El Tablón en La Chaquira.
Overnachting in Hacienda Akawanka (San Agustín) inclusief ontbijt

Puur Colombia Rondreis

Dag 5: Over de weg/ Popayán
Een lange maar erg mooie reisdag. U vertrekt vanuit San Agustín en gaat via een slechte en niet geasfalteerde weg een bijzonder mooie route maken naar Popayán. De rit is nog geen 200 km maar u moet rekenen op een reistijd van bijna 7 uur voordat u Popayán bereikt! Onderweg heeft u een mooi uitzicht op de Puracé vulkaan. In de loop van de middag arriveert u in Popayán.
Overnachting in Hotel La Plazuela (Popayán) inclusief ontbijt

Dag 6: Popayán
Popayán staat bekend om de schitterende koloniale huizen en wordt daarom ook wel de “witte stad” genoemd. Popayán is prima zelfstandig lopend te verkennen en u kunt er heerlijk struinen door de straatjes en over de historische bruggen. Mocht het dinsdag zijn dan is het ook een idee om de lokale markt van Silvia te bezoeken, waar elke dinsdagochtend Guambiano indianen naar de markt komen.
Overnachting in Hotel La Plazuela (Popayán) inclusief ontbijt

Dag 7: Over de weg/ Zona Cafatera
U vertrekt uit Popayán en uw chauffeur brengt u noordwaarts richting het koffiegebied van Colombia. De rit duurt ongeveer 7 uur en onderweg zult u het landschap zien veranderen. In de loop van de middag arriveert u in het koffiegebied ofwel de Zona Cafatera van Pereira, Armenia en Manizales waar u zult verblijven op een prachtig gelegen Hacienda gelegen tussen Manizales en Pereira.
Overnachting in Hacienda Venecia (Zona Cafatera / koffiegebied) inclusief ontbijt

Dag 8: Zona Cafatera
Als u geïnteresseerd bent in de koffie productie of van wandelingen dan verblijft u hiervoor op de ideale locatie. Ook leent het gebied zich uitstekend voor een mooie paardrijdtocht, welke ter plaatse eenvoudig te boeken is (of vooraf bij boeking). De schitterende Hacienda is ook erg geschikt voor een rustige dag relaxen aan het zwembad.
Overnachting in Hacienda Venecia (Zona Cafatera / koffiegebied) inclusief ontbijt

Puur Colombia Rondreis

Dag 9: Valle de Cocora en Salento
’s Ochtends wordt u opgehaald door uw chauffeur voor een dagtour naar Valle de Cocora en Salento. gebracht. Hier maakt u een wandeling in de Valle de Cocora en krijgt u uitleg over de bijzondere palmen. Deze wandeling organiseren wij altijd in de ochtend omdat u dan de meeste kans heeft op een heldere lucht, er wil namelijk nogal eens wat mist zijn. Na de wandeling door de vallei brengt u een bezoek aan het plaatsje Salento, bekend om de bijzondere architectuur. In de loop van de middag keert u terug naar uw Hacienda.
Overnachting in Hacienda Venecia (Zona Cafatera / koffiegebied) inclusief ontbijt

Dag 10: Over de weg/ Medellín
Vanuit de koffieregio van Colombia vertrekt u verder noordwaarts, naar de moderne stad Medellín. Ook hier geldt dat de afstand niet groot is maar de bergwegen zal de rit zo’n 6 uur in beslag nemen. In de loop van de middag arriveert u in Medellín en naar uw hotel gebracht. Het hotel waar u verblijft ligt in de gezellige wijk Poblado.
Overnachting in Hotel Park10 (Medellín) inclusief ontbijt

Dag 11: Medellín
Medellín is een grote stad en om u een zo goed mogelijk beeld te geven van deze stad met haar vrij recente rumoerige verleden (denk aan Pablo Escobar) is het leuk achtergrondinformatie te krijgen en hierom hebben we dan ook een stadstour Medellín met Engelssprekende gids voor u inbegrepen. De hele middag kunt u zelf ook prima de stad verder verkennen, Medellín is een prettige stad welke ook zelfstandig gemakkelijk te verkennen is. Medellín is een moderne stad met een uitgebreid metronetwerk. Een bezoek aan Parque Bolivar, Parque Lleras en het Museo Antioquia zijn zeker een bezoek waard. Het Museo Antioquia ligt aan het plein ‘Parque Berrio’, bekend van de aanwezigheid van diverse replica’s van Botero’s beeldhouwwerken. Medellín heeft vele gezellige café’s, bars en restaurants en het is dan ook goed vertoeven in Medellín.
Overnachting in Hotel Park10 (Medellín) inclusief ontbijt

Puur Colombia Rondreis

Dag 12 en 13: Vlucht / Palomino
U wordt naar de luchthaven van Medellín gebracht voor uw vlucht naar Santa Marta, de eerste Spaanse nederzetting in Zuid Amerika. Uw chauffeur brengt een stukje ten oosten van Tayrona, nabij Palomino. Hier kunt u heerlijk genieten van de mooie kust of een dag naar National Park Tayrona te gaan, de ingang ligt op slechts 30 minuten rijden. Een andere aanrader is een excursie (bij het hotel te boeken) naar de Kogui community die leven in de Sierra Nevada. Hier verblijft twee dagen aan de mooie Caraïbische kust bij Palomino.
Overnachting in het Playa la Roca Ecohotel (nabij National Park Tayrona) inclusief ontbijt

Dag 14: Over land / Cartagena de Indias
Een rit van zo’n 5 uur brengt u naar de schitterende stad Cartagena, gelegen aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Aan het beging van de middag arriveert u bij uw hotel in Cartagena gebracht en kunt u in de middag al uitgebreid kennis maken met het historische Cartagena de Indias.
Overnachting in hotel Don Pedro de Heredia (Cartagena de Indias) inclusief ontbijt

Dag 15 en 16: Cartagena de Indias
Twee heerlijke dagen in Cartagena de Indias. Bezoek het oude historische centrum en bewonder de oude stadsmuren die de stad tegen piraten beschermden. Aanraders zijn ook zeker de Convento de la Popa, het hoogste punt van de stad, en een bezoek aan het fort Castillo de San Felipe. Cartagena is een erg gezellige stad met vele goede en gezellige restaurantjes en diverse terrassen waar u onder het genot van een kopje Colombiaanse koffie het dagelijkse leven aan u voorbij ziet trekken.
Overnachting in hotel Don Pedro de Heredia (Cartagena de Indias) inclusief ontbijt

Dag 17: Terugreis
U wordt opgehaald bij uw hotel waarvandaan u naar de luchthaven van Cartagena wordt gebracht voor uw internationale retourvlucht huiswaarts.

Dag 18: Aankomst

Dit is een suggestie reis, u kunt de reis helemaal op maat laten maken

Periode: 1 januari – 15 december 2021

Prijs: EUR 2.375 per persoon
gebaseerd op een reis met 2 personen

Er kan een toeslag gelden voor de periode 20 december tot 4 januari, in de Paasweek en tijdens lokale feestdagen.

Inclusief in de reissom van deze Colombia rondreis:

 • Privé aankomst transfer in Bogotá
 • Overnachtingen inclusief ontbijt
 • Verzorgde privé rondreis over land inclusief transfers met chauffeur, autoverzekeringen en benzine
 • Fiets excursie Bogotá
 • Volle dag Cocora Valley en Salento met gids, transport, entree en lunch
 • Stadstour Medellín
 • Alle transfers van/naar luchthavens Bogotá, Neiva, Medellín, Cartagena en Santa Marta
 • Binnenlandse vlucht Bogotá naar Neiva inclusief taxes
 • Binnenlandse vlucht Medellín naar Cartagena inclusief taxes
 • 24/7 Assistentie ter plaatse van onze lokale agent

Exclusief in de reissom van deze Colombia rondreis:

 • Internationale retourvlucht (heen naar Bogotá, retour vanuit Santa Marta)
 • Overige / optionele excursies en activiteiten
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Fooien en andere persoonlijke uitgaven
 • Reis- en annuleringsverzekering

Opmerkingen:

 • Binnenlandse vlucht Santa Marta naar Bogotá wordt als onderdeel van de internationale retourvlucht geboekt om de aansluitende vlucht te kunnen garanderen
 • De prijs is gebaseerd op beschikbaarheid van de voordeligste boekingsklasse voor de binnenlandse vluchten. Mochten deze ten tijde van boeking niet meer beschikbaar zijn dan kan er een toeslag op de binnenlandse vluchten van toepassing zijn

Internationale vluchten:

Er zijn diverse mogelijkheden om naar Colombia te vliegen, een goede optie is rechtstreeks met KLM vanaf Amsterdam Schiphol. Andere opties (vanuit Amsterdam of Brussel) zijn TAP, Iberia of met Avianca.