pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Guatemala Hoogtepunten

Guatemala Hoogtepunten Rondreis
21 daagse reis vanaf EUR 1.775 per persoon

Tijdens deze 21-daagse Guatemala hoogtepunten reis bezoekt u daadwerkelijk de highlights van Guatemala. De reis start in het koloniale Antigua waarna u via de kleurrijke markt van Chichicastenango naar het Meer van Atitlán gaat, waar u bijzondere boottocht gaat maken. Vervolgens gaat u naar het culturele Maya-hart van Guatemala, Quetzaltenango. Natuurljk ontbreekt Tikal National Park niet in de reis en gaat u naar een jungle lodge nabij Livingston aan de Caraïbische kust. Via Copán in Honduras keert u weer terug naar Antigua. Diverse trajecten worden afgelegd met onze shuttle transfers, wat inhoudt dat de transfers plaats kunnen vinden met andere reizigers. Op deze manier kunnen wij de reis van 3 weken aanbieden als zeer complete reis met goede accommodaties maar wel met een erg aantrekkelijke prijs!

Guatemala Hoogtepunten rondreis
Selva Travel Tip Ga hiken bij de Pacaya Vulkaan

Reis route in het kort
Dag 1: Vliegreis naar Guatemala / Antigua
Dag 2: Antigua
Dag 3: Chichicastenango / Atitlán meer
Dag 4: Boottocht Atitlán meer met dorpjes
Dag 5: Panajachel / Atitlán meer
Dag 6: Quetzaltenango (Xela)
Dag 7: Street Food Tour Quetzaltenango
Dag 8: Privé excursie dorpjes Quetzaltenango
Dag 9: Antigua
Dag 10: Vlucht naar Tikal
Dag 11: Bezoek aan Maya site Tikal
Dag 12: El Remate
Dag 13: El Remate
Dag 14: Bus via Rio Dulce naar jungle
Dag 15: Jungle (nabij Livingston)
Dag 16: Privé rit naar Copán (Honduras)
Dag 17: Bezoek site Copán
Dag 18: Transfer naar Antigua
Dag 19: Antigua
Dag 20: Retourvlucht
Dag 21: Aankomst

Dag tot dag programma
Guatemala Hoogtepunten Rondreis

Dag 1: Antigua
Vandaag gaat deze Guatemala hoogtepunten reis van start. Na uw vlucht naar Guatemala City wordt u opgewacht en middels een privé transfer naar Antigua wordt gebracht (40 minuten rijden), de koloniale stad en werelderfgoed (Unesco).
Overnachting in Casa Capuchinas (Antigua) met ontbijt

Dag 2: Antigua
In de morgen wordt u opgehaald voor een leuke stadswandeling door Antigua (met gids). U bezoekt onder andere het centrale plein met de beroemde Cathedral de Antigua, het klooster van Capuchinas en de San Fransisco kerk terwijl u door de straatjes slentert.
Overnachting in Casa Capuchinas (Antigua) met ontbijt

Dag 3: Chichicastenango / Meer van Atitlan
U wordt vroeg bij uw hotel opgehaald voor een shuttle transfer naar Chichicastenango voor een bezoek aan de beroemde en kleurrijke markt van Chichicastenango (alleen donderdag en zondag). In de middag wordt u verder gebracht naar het meer van Atitlán, uw hotel ligt bij Panajachel zelf dus u zit zo midden in dit interessante en levendige dorpje.
Overnachting in Hotel Dos Mundos (Panajachel) met ontbijt

Dag 4 en 5: Meer van Atitlan
Twee heerlijke dagen aan het meer van Atitlán. De eerste dag gaat u uitgebreid het meer verkennen middels een bootexcursie meer van Atitlán (dagtour met gids, collectief). Tevens bezoekt u diverse Indiaanse dorpjes met allemaal hun eigen identiteit. De tweede dag is ter vrije besteding, er is erg veel te doen in dit gebied zoals fietsen, wandelen, een vulkaan bezoeken en paardrijden.
Overnachtingen in Hotel Dos Mundos (Panajachel) met ontbijt

Guatemala Hoogtepunten rondreis

Dag 6, 7 en 8: Quetzaltenango
Per shuttle bus gaat u verder naar Quetzaltenango ofwel Xela, het culturele hart van Guatemala. Tijdens uw verblijf gaat u een erg leuke excursie doen, de Street Food Tour Quetzaltenango. Een bijzondere manier om kennis te maken met de stad en de culinaire gewoonten van de Guatemalteken. De tweede dag wordt absoluut een hoogtepunt in uw reis, een volle dag excursie met een wagen met privé chauffeur gaat u een volle dag de omringende bergen en dorpjes bezoeken zoals Almolonga, San Andres en Xecal.
Overnachtingen in Hotel Modelo (Quetzaltenango) met ontbijt

Dag 9: Antigua
Met een shuttle transfer keert u terug naar Antigua.
Overnachting in Casa Capuchinas (Antigua) met ontbijt

Dag 10: Vlucht naar Tikal
Vroeg opstaan want u gaat al in de vroege morgen naar de luchthaven van Guatemala City (transfer op privé basis) voor een binnenlandse vlucht naar Flores, waar u wordt opgewacht voor een transfer naar Tikal. De rest van de dag kunt u alvast wat acclimatiseren en genieten van de prachtige omgeving.
Overnachting in Tikal Inn (Tikal) met ontbijt

Guatemala Hoogtepunten rondreis

Dag 11: Tikal
U kunt zelf uitgebreid een bezoek brengen aan de Maya site Tikal Nationaal Park. Omdat Tikal Inn in het gebied ligt kunt u er zelf heel vroeg heen en kunt terug wanneer u maar wilt, u hoeft dus nergens rekening mee te houden.
Overnachting in Tikal Inn (Tikal) met ontbijt

Dag 12 en 13: El Remate
Twee dagen heerlijk genieten van de omgeving van El Remate, waar u middels een privé transfer heen wordt gebracht. El Remate ligt aan de oostzijde van Lago Petén Itzá en is een heerlijke locatie om te relaxen maar ook kunt u hiervandaan uitstekend aanvullende excursies maken zoals naar de Maya site Yaxhá.
Overnachtingen in La Casa de Don David (El Remate) met ontbijt

Dag 14 en 15: Rio Dulce / Livingston
U wordt eerst naar de bus terminal gebracht (rit van een uur) waarna u met een luxe bus (openbaar vervoer, tickets zijn voor u geregeld) verder naar het prachtige gebied Lago de Izabal en Río Dulce. Lago de Izabal is Guatemala’s grootste meer en mondt via de Río Dulce uit in de Caribische Zee. Middels een prachtige boottocht is uw eindbestemming nabij het aan de Caribische kust gelegen Livingston. U verblijft in de jungle aan de rivier. De accommodatie is eenvoudig maar de jungle ervaring is erg bijzonder. er kunnen activiteiten gedaan worden maar gewoon relaxen in een hangmat en de jungle bekijken is ook verleidelijk!
Overnachtingen in Finca Tatin (jungle lodge nabij Livingston) met ontbijt

Guatemala Hoogtepunten rondreis

Dag 16: Copán (Honduras)
Na afscheid te hebben genomen van de Caribische kust gaat u (eerst per boot tot Puerto Barrios, daarna weer met uw eigen wagen met chauffeur) richting Honduras met als bestemming Copán. Onderweg bezoekt u Quirguá, eveneens een oude Maya-stad gelegen in het departement Izabel en op de Unesco Werelderfgoedlijst.
Overnachting in Hotel Camino Maya (Copán Honduras) met ontbijt

Dag 17: Copán
In de morgen kunt u zelf de site van Copán bezoeken, eveneens op de Unesco werelderfgoedlijst. Copán is vooral vanwege zijn verfijnde kunst interessant. Er zijn wel heel veel overblijfselen van deze voormalige Maya stad, maar een groot gedeelte is nog door de jungle verborgen. In de namiddag kunt u eventueel als u zin heeft nog een warmwaterbron bezoeken, waar u heerlijk kunt badderen in het hete water.
Overnachting in Hotel Camino Maya (Copán Honduras) met ontbijt

Dag 18 en 19: Antigua
Vanuit Copán wordt u met een shuttle transfer teruggebracht naar Antigua. Hier verblijft u nog met een bezoek aan het dorp Zacapa met een treinstation uit vervlogen tijden. Vroeg in de middag arriveert u weer in Antigua en kunt u de rest van de dag nog wat uitrusten of wellicht een bezoek brengen aan een koffie plantage zoals Philadelphia.
Overnachtingen in Casa Capuchinas (Antigua) met ontbijt

Dag 20 en 21: Vertrek
Privé transfer naar de luchthaven van Guatemala City voor uw retourvlucht, aankomst de volgende dag. Hopelijk heeft u genoten van deze Guatemala hoogtepunten reis.

Dit is een suggestie reis, u kunt de reis helemaal op maat laten maken

Periode: 4 januari 2019 – 15 december 2020

Prijs: EUR 1.775 per persoon
gebaseerd op een reis met 2 personen

Er kan een toeslag gelden voor de periode 20 december tot 4 januari, in de Paasweek en tijdens lokale feestdagen.

Inclusief in de reissom van deze Guatemala hoogtepunten reis:

 • Aankomst- en vertrek transfer tussen Guatemala City en Antigua
 • Overnachtingen met verblijf in een 2-persoonskamer
 • Maaltijden zoals vermeld
 • Verzorgde individuele rondreis over land inclusief shuttle transfers (met andere reizigers), privé wagen met Engels- en Spaans sprekende chauffeur/gids voor traject Livingston naar Honduras, autoverzekeringen en benzine, bus (luxe openbaar vervoer) naar Rio Dulce
 • Activiteiten en excursies als omschreven
 • Boot transfers Rio Dulce / Livingston
 • Stadstour Antigua
 • Boot excursie meer van Atitlán
 • Street Food Tour Quetzaltenango
 • Volle dag privé excursie met Engelstalige chauffeur in omgeving Quetzaltenango
 • Binnenlandse vlucht Guatemala City naar Flores
 • 24/7 Assistentie ter plaatse van onze lokale agent

Exclusief in de reissom van deze Guatemala hoogtepunten reis:

 • Internationale retourvlucht
 • Overige / optionele excursies en activiteiten
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Fooien, visum en andere persoonlijke uitgaven
 • Reis- en annuleringsverzekering

Opmerkingen:
D
eze reis naar Guatemala is grotendeels op basis van shuttle transfers, waarbij de reis geheel op individuele basis is en de transfers met meerdere reizigers wordt gecombineerd. Het traject van Livingston naar Honduras is met privé chauffeur. Ook is het mogelijk om voor meer trajecten (of geheel) te kiezen voor eigen wagen met Engelstalige chauffeur/gids. Heeft u hierin interesse dan informeren wij u graag. Ook bestaat de mogelijkheid van een verlenging in Mexico of Belize.

Internationale vluchten:

Vanuit Nederland en België zijn er momenteel geen directe vluchten naar Guatemala. U heeft altijd tenminste één tussenstop, bijvoorbeeld in de USA, in Mexico, Panama of Costa Rica. De volgende luchtvaartmaatschappijen hebben goede vluchtmogelijkheden voor uw Guatemala reis: United Airlines, Lufthansa, Delta Airlines, American Airlines, KLM en Iberia. Als u een reisvoorstel van ons ontvangt dan kunnen wij de internationale retourvlucht natuurlijk ook gelijk aanbieden met het exacte op dat moment beschikbare tarief.