pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Guatemala Hiking Rondreis

Guatemala Hiking Rondreis
14 daagse reis vanaf EUR 1.500 per persoon

Deze bijzondere hiking Guatemala rondreis/wandelvakantie voert langs enkele magische vulkanen. De reis begint met een eenvoudige beklimming van de actieve Pacaya vulkaan. Daarna beklimt u o.a. de uitdagende vulkanen Acatenango, Santa Maria en de hoogste vulkaan van Centraal–Amerika, de Tajumulco, ook wel het dak van Centraal-Amerika genoemd. Op deze reis zijn spectaculaire uitzichten en zonsopgangen gegarandeerd! Deze reis in Guatemala is uitstekend te doen voor iedereen met een goede conditie!

Guatemala Hiking Rondreis
Selva Travel Tip Hiking kunnen ook los geboekt worden

Reis route in het kort
Dag 1: Vliegreis naar Guatemala / Antigua
Dag 2: Pacaya vulkaan
Dag 3: Acatenango vulkaan/ kamperen
Dag 4: Acatenango / Quetzaltenango
Dag 5: Santa Maria vulkaan
Dag 6: Laguna Chicabal
Dag 7: Tajulmulco vulkaan
Dag 8: Tajulmulco – Quetzaltenango
Dag 9: Trekking meer van Atitlán
Dag 10: Trekking meer van Atitlán
Dag 11: San Pedro – Panajachel
Dag 12: Panajachel – Antigua
Dag 13: Retourvlucht Guatemala City
Dag 14: Aankomst

Dag tot dag programma
Guatemala Hiking Rondreis

Dag 1: Aankomst Guatemala City
Vanuit de internationale luchthaven La Aurora in Guatemala City wordt u door uw privéchauffeur naar uw hotel in de koloniale stad in Antigua gebracht.
Overnachting in Hotel Posada La Merced of Hotel Casa del Arco (Antigua) met ontbijt

Dag 2: Pacaya vulkaan
Vandaag wordt u om 6:00uur opgehaald vanaf uw hotel en wordt u naar de Pacaya vulkaan (2550meter) gebracht. Deze vulkaan is nog steeds actief en met een beetje geluk kunt u lava zien. In de middag heeft u tijd om Antigua te verkennen.
Overnachting in Hotel Posada La Merced of Hotel Casa del Arco (Antigua) met ontbijt

Dag 3: Acatenango vulkaan
De Acatenango 2-daagse hike is een speciaal avontuur en momenteel in Antigua, de populairste van Guatemala. Volcan Acatenango is een prachtige vulkaan met een hoogte van 3976 meter is het de derde hoogste vulkaan in Midden-Amerika. Deze epische wandeling neemt u mee naar de top van de mooiste vulkaan in Guatemala met een ongelooflijk uitzicht op de actieve Fuego-vulkaan. De vulkaan biedt grote en uitdagende wandelingen en de beloningen de frisse lucht met uitzicht op de Fuego-vulkaan gewoonweg ongelooflijk zijn. Het professionele gidsteam en georganiseerde procedures werken om de onvoorspelbare chaos van moeder natuur te beheersen en u een ​​hoogwaardige ervaring te bieden. Een ander ding dat ons onderscheidt, is dat we echt om het milieu geven. Noem ons traditioneel, maar we zijn er trots op dat er geen sporen worden achterlaten; we nemen al onze spullen mee en brengen alles terug naar beneden. Op deze manier wandelen, beschermen we het fragiele vulkanische ecosysteem waar we zoveel van houden. U kunt de vulkaan het hele jaar door beklimmen maar in de maanden november tot april is de kans op helder weer het grootst. De temperaturen kunnen fors verschillen afhankelijk van de hoogte en het seizoen, laagjes kleding is dan te adviseren.
Kamperen op de Acatenango vulkaan met maaltijden

Dag 4: Antigua – Quetzaltenango
Na het ontbijt begint u met de afdaling en komt u ongeveer rond het middaguur aan in Antigua. Om 15:00uur heeft u een collectieve shuttle van Antigua naar Quetzaltenango.
Overnachting in Hotel Modelo of Villa de Don Andres (Quetzaltenango) met ontbijt

Guatemala Hiking Rondreis

Dag 5: Santa Maria vulkaan
Hike van de Santa María Vulkaan – de opvallende stratovulkaan die 1.400 meter boven Xela uittorent op een totale hoogte van 3.772m. Op de top heeft u een prachtig 360 graden uitzicht op Xela, de vulkanische lijn die zich uitstrekt van Tacana tot Agua en op de Volcán Santiaguito (een van de meest actieve vulkanen van Guatemala). Geniet van prachtige dennenbossen, spectaculaire uitzichten en zelfs vulkaanuitbarstingen – maar onderschat deze wandeling niet. Het pad naar de top is steil en de afdaling met zwakke knieën kan een uitdaging zijn. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een dag wandeling die zich zorgen maken over het pad, raden we de hike naar de Santiaguito Mirador aan. Rond 14:00 uur bent u weer terug om in de warmwaterbronnen Las Fuentes Georginas de spieren te ontspannen.
Overnachting in Hotel Modelo of Villa de Don Andres (Quetzaltenango) met ontbijt

Dag 6: Laguna Chicabal
Vandaag heeft u een wandeling op het programma staan naar Laguna Chicabal. Dit is een lagune in de krater van de vulkaan Chicabal (2.712 meter). De plek is heilig voor de Maya’s en er vinden dan ook regelmatig ceremonies plaats. U bent rond 14:00 uur weer terug in Quetzaltenango.
Overnachting in Hotel Modelo of Villa de Don Andres (Quetzaltenango) met ontbijt

Dag 7: Tajumulco vulkaan
Weer een mooie tweedaagse hiking, nu op de Volcán Tajumulco, met de 4.222 meter hoogte is dit het hoogste punt van Midden-Amerika. U begint op 3.000 meter hoogte te wandelen vanuit het kleine stadje Tuichan, en het duurt ongeveer 5 uur om naar het basiskamp te stijgen – ongeveer 1000 meter stijgen en 4 km lopen. Laat u zichzelf niet in slaap sussen door de korte route van vandaag. Tajumulco en de zwaarte van de bepakking – maakt dit een heel pittige uitdagende hike. U wordt beloond met uitstekende uitzichten, veerkrachtige tribunes van pijnbomen die erin zijn geslaagd om op 4.000m hoogte te groeien, en als het weer het toelaat, een prachtige zonsondergang voor het diner.
Kamperen Tajumulco Vulkaan met maaltijden

Dag 8: Tajumulco – Quetzaltenango
Op dag 2 wordt u vroeg wakker om te kijken hoe de zon opkomt boven de vulkanische lijn van Guatemala – Agua, Acatenango, Fuego, Atitlán, Santa María allemaal zichtbaar in de verte. Met de zon boven de horizon, genoten van het uitzicht en de genomen foto’s, keert u terug naar het basiskamp om in te pakken en te ontbijten voordat u de berg afdaalt voor de lunch en de terugweg naar Xela. Meestal keren de hikers om 18.00 uur terug naar Xela. Om de hike iets gemakkelijker voor u te maken kunt u ook een muilezel voor de bagage huren.
Overnachting in Hotel Modelo of Villa de Don Andres (Quetzaltenango) met ontbijt

Guatemala Hiking Rondreis

Dag 9, 10 en 11: Trek naar het Meer van Atitlán
Wandel drie dagen lang door nevelwouden, maïsvelden, koffieplantages en kleine pueblos om een ​​ongelooflijke zonsopgang te zien over het beroemde Lago de Atitlán. Onderweg brengt u twee avonden door in kleine Guatemalteekse pueblos, eentje heeft zelfs een ​​temazcal – een traditionele Maya-sauna – en ontspan bij het vuur op een homestay met al uw nieuwe vrienden. Op de derde dag, na een vroege wake-up en korte wandeling, zult u de zon zien opkomen boven het meer terwijl u ontbijt in de mirador. Zodra de zon op is, daalt u door koffiegebieden af ​​naar San Juan La Laguna waar u kunt genieten van een kopje koffie bij de La Voz Coffee Cooperative. Vandaar neemt u een pick-up naar San Pedro waar u kunt zwemmen, lunchen in het restaurant aan het water, El Fondeadero, voordat u afscheid nemen.
Trekking is totaal 46 km, maximum hoogte 3.050 mtr, minimum leeftijd 17 jaar
Dag 11: overnachting in Hotel Regis of Kakchikel (Panajachel) met ontbijt

Dag 12: Panajachel – Antigua
Vandaag heeft u een vrije dag aan Het Meer van Atitlan om bij te komen van deze indrukwekkende, maar inspannende reis. Optioneel zijn er verschillende excursies te doen zoals kayaken, paardrijden en canopy. Om 16:00uur heeft u een collectieve shuttle naar Antigua.
Overnachting in Hotel Posada La Merced of Casa del Arco (Antigua) met ontbijt

Dag 13: Antigua – Guatemala City
Vanuit uw hotel heeft u privévervoer naar de luchthaven van Guatemala City voor uw retourvlucht

Dag 14 Aankomst

Guatemala Hiking Rondreis

Dit is een suggestie reis, u kunt de reis helemaal op maat laten maken

Periode: 4 januari 2019 – 15 december 2020

Prijs: EUR 1.500 per persoon
gebaseerd op een reis met 2 personen

Er kan een toeslag gelden voor de periode 15 december tot 4 januari, in de Paasweek en tijdens lokale feestdagen.

Inclusief in de reissom van deze hiking Guatemala reis:

 • Collective hikes met gids
 • Entree bewijzen (met uitzondering van Laguna Chicabal)
 • Overnachtingen met verblijf in een 2-persoonskamer of tenten
 • Maaltijden als aangegeven
 • Privé transfers van/naar luchthaven Guatemala City
 • Overige transfers collectief, met shuttle busjes
 • Kampeerspullen voor overnachting op vulkaan
 • 24/7 Assistentie ter plaatse van onze lokale agent

Exclusief in de reissom van deze hiking Guatemala reis:

 • Internationale retourvlucht
 • Overige / optionele excursies en activiteiten
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Fooien, visum en andere persoonlijke uitgaven
 • Reis- en annuleringsverzekering

Internationale vluchten:

Vanuit Nederland en België zijn er momenteel geen directe vluchten naar Guatemala. U heeft altijd tenminste één tussenstop, bijvoorbeeld in de USA, in Mexico, Panama of Costa Rica. De volgende luchtvaartmaatschappijen hebben goede vluchtmogelijkheden voor uw Guatemala reis: United Airlines, Lufthansa, Delta Airlines, American Airlines, KLM en Iberia. Als u een reisvoorstel van ons ontvangt dan kunnen wij de internationale retourvlucht natuurlijk ook gelijk aanbieden met het exacte op dat moment beschikbare tarief.