pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Guatemala en Belize Rondreis

Guatemala en Belize Rondreis
19 daagse reis vanaf EUR 1.950 per persoon

Deze Guatemala en Belize rondreis bewijst dat een prachtige combinatie reis door de Midden-Amerikaanse landen Guatemala en Belize wel degelijk mogelijk is voor een zeer redelijke prijs. De reis is volledig op individuele basis waarbij u diverse trajecten reist met onze shuttle service. Dit houdt in dat de transfers tussen de verschillende locaties kan plaatsvinden met andere reizigers waardoor de kosten een stuk lager worden maar u wel alle vrijheid behoudt. De rondreis Guatemala is een combinatie tussen de hoogtepunten van Guatemala met een heerlijk verblijf in de jungle van Belize en aan de witte stranden van Caye Caulker in Belize waar u kunt relaxen of snorkelend of duikend de azuurblauwe wateren van de Caribische zee van Belize gaan verkennen.

Guatemala en Belize individuele Rondreis
Selva Travel Tip Maak kennis met de Mennonieten in Belize

Reis route in het kort
Dag 1: Vliegreis naar Guatemala / Antigua
Dag 2: Antigua
Dag 3: Chichicastenango / Panajachel
Dag 4: Panajachel (Atitlán meer)
Dag 5: Quetzaltenango
Dag 6: Quetzaltenango (street food tour)
Dag 7: Quetzaltenango
Dag 8: Antigua
Dag 9: Vlucht naar Flores / Tikal
Dag 10: Tikal
Dag 11: San Ignacio jungle (Belize)
Dag 12: San Ignacio jungle
Dag 13: San Ignacio jungle
Dag 14: Caye Caulker – strand
Dag 15: Caye Caulker
Dag 16: Caye Caulker
Dag 17: Caye Caulker
Dag 18: Vertrek
Dag 19: Aankomst

Dag tot dag programma
Guatemala en Belize Rondreis

Dag 1: Op de luchthaven van Guatemala City wordt u opgewacht en welkom geheten in Guatemala, waarna u naar uw hotel in Antigua wordt gebracht (half uurtje rijden van de luchthaven). U verblijft hier in een leuke posada in het hart van Antigua.
Overnachting in Posada de Don Rodrigo (Antigua), inclusief ontbijt

Dag 2: Antigua is een klein kleurrijk stadje waar het heerlijk rondslenteren is, en vandaag kunt u op eigen gelegenheid de stad gaan verkennen. De hobbelige straten met keien nodigen u uit om goede schoenen aan te trekken en te genieten van de sfeer die er overal hangt. Het stratenpatroon is vrij eenvoudig en zowat op elke hoek vindt u wel een klooster, kerk of burgerlijk gebouw die het verleden oproept. Ook in de onmiddellijke omgeving van Antigua kunt u terecht op koffieboerderijen en indiaanse dorpen bezoeken.
Overnachting in Posada de Don Rodrigo (Antigua), inclusief ontbijt

Dag 3: Vroeg in de morgen vertrekt u (mits het donderdag of zondag is) naar het beroemde Maya dorpje Chichicastenango, waar elke week op donderdag en zondag de markt is. Kooplui komen van heide en verre om hu handelswaar te verkopen. Dit zijn niet alleen felgekleurde kleden, maskers of andere handwerken, ook dieren en bloemen zult u hier in overvloed aantreffen. In de middag reist u per shuttle verder naar het idyllische kratermeer Atitlán. Het meer heeft een schitterende ligging op een hoogte van 1500 meter, omringd door in totaal 12 vulkanen waarvan de enorme pieken van Tolimán, Atitlán en San Pedro het meest in het oog springen. U verblijft in het aan het Atitlán meer gelegen dorpje Panajachel.
Overnachting in Dos Mundos Panajachel (Panajachel, Atitlán meer), inclusief ontbijt

Dag 4: Vandaag gaat u een boottocht maken over het meer van Atitlán (inclusief). Niet alleen kunt u genieten van de vulkanen, tevens zult u een aantal van de in totaal 17 dorpjes rondom het meer gaan bezoeken. Elk dorp heeft haar eigen authentieke gewoontes en gebruiken en u zult versteld staan van de prachtige kleurrijke traditionele klederdracht die in elk dorp anders is.
Overnachting in Dos Mundos Panajachel (Panajachel, Atitlán meer), inclusief ontbijt

Guatemala en Belize individuele Rondreis

Dag 5: Vanuit Panajachel vervolgt u de reis Guatemala richting Quetzaltenango, waar u drie uur later al arriveert. In de middag gaat u op een bijzondere manier kennis maken met Quetzaltenango en wel middels een Street Food tour (inclusief). in 2,5 uur van lege naar volle maag met o.a. een bezoek aan Doña Josefina, een lokale K’iche vrouw met heerlijke Chuchito’s. Ook brengt u een bezoek aan het beroemde Chocolate Dona Pancha!
Overnachting in Hotel Modelo (Quetzaltenango), inclusief ontbijt

Dag 6 en 7: Twee volle dagen Quetzaltenango, omdat hier in de omgeving enorm veel te doen is. Natuurlijk is de stad zelf indrukwekkend maar ook rondom Quetzaltenango is van alles te beleven. Denk aan de San Francisco markt (vrijdag), het natuurgebied Refugio del Quetzal, traditionele dorpjes zoals Zunil en Almolonga, een bezoek aan een koffie boerderij of ga een mooie paardrijdtocht maken.
Overnachtingen in Hotel Modelo (Quetzaltenango), inclusief ontbijt

Dag 8: Rond half 9 vertrekt u met de shuttle bus terug naar Antigua, waar u 4,5 uur later arriveert. De middag heeft u dus nog ruim de tijd om van deze gezellige koloniale stad (wat aanvoelt als een dorp) te genieten.
Overnachting in Posada de Don Rodrigo (Antigua), inclusief ontbijt

Guatemala en Belize individuele Rondreis

Dag 9: Vroeg in de morgen wordt u opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor een binnenlandse vlucht van Guatemala City naar Flores. Hier wordt u weer opgewacht en een uurtje later bent u al bij Tikal. De rest van de dag kunt u alvast wat wennen aan de klammige hitte van de jungle en genieten van de omgeving. Natuurlijk kunt u ook al een bezoekje brengen aan Tikal.
Overnachting in de Jaguar Inn (Tikal)

Dag 10: Wij adviseren u om vroeg op te staan om naar Tikal te gaan. De entree is op loopafstand dus u kunt gaan en staan waar u maar wilt. Het is mogelijk om de site met een gids te bezoeken, ook is het prima mogelijk om zelf rond te wandelen. De mysterieuze ruïnestad Tikal telt meer dan 400 bouwwerken waarbij de steile tempels ver boven de groene toppen van de jungle uitsteken. U zult hier terugkeren naar de Maya cultuur, terwijl u brulapen hoort brullen en er toekans en gekleurde papegaaien boven uw hoofd vliegen.
Overnachting in de Jaguar Inn (Tikal)

Dag 11 t/m 13: Middels een privé transfer wordt u naar naar de jungle van Belize gebracht! San Ignacio ligt net over de grens en u verblijft hier maar liefst 3 dagen op een bijzonder plekje. De jungle lodge waar u verblijft is een ideale uitgangspositie om te gaan doen waar u maar zin in heeft, u kunt een bezoek brengen aan de Xunantunich Maya ruïnes, de Actun Tunichil Muknal (ATM) grot afdalen, paardrijden, een boottocht gaan maken of gewoonweg lekker gaan zwemmen en genieten.
Overnachtingen in de Black Rock Lodge (San Ignacio / Belize)

Guatemala en Belize individuele Rondreis

Dag 14: Het is tijd voor het strand van Belize! Na een privé transfer naar Belize City neemt u de water taxi naar Caye Caulker. Caye Caulker is een van de vele eilandjes, de zogenaamde ‘cayes’, die voor de kust van Belize liggen. Na aankomst is het een korte rit naar uw accommodatie.
Overnachting in We’Yu Boutique Hotel (Caye Caulker), inclusief ontbijt

Dag 15 t/m 17: Deze dagen is het heerlijk genieten van het bijzondere eilandgevoel. In de warme Caribische wateren kunt u heerlijk zwemmen en snorkelen. Maar ook zeilen, diepzeevissen en duiken behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Rust hier heerlijk uit, op de caye zelf heerst een ontspannen sfeer. De fraaie onderwaterwereld openbaart zich op slechts een kilometer uit de kust daar waar de riffen zich bevinden. Het hotel waar u verblijft ligt heerlijk rustig aan de noordwestzijde van Caye Caulker, aan het prachtige KoKo King strand. Het is hier ideaal voor heerlijk duiken en snorkelen. Kortom, uw perfecte afsluiting van een reis door Guatemala en Belize!
Overnachting in We’Yu Boutique Hotel (Caye Caulker), inclusief ontbijt

Dag 18: Helaas, uw mooie reis door Guatemala en Belize zit er bijna op. U wordt naar de airstrip van Caye Caulker gebracht en vliegt naar Belize City, waarvandaan uw internationale vlucht vertrekt.

Dag 19: Aankomst

Dit is een suggestie reis, u kunt de reis helemaal op maat laten maken

Periode 2021: 4 januari t/m 15 december
Prijs: EUR 1.950 per persoon
gebaseerd op een reis met 2 personen

In de periode 15 december t/m 4 januari, 15 juli t/m 15 augustus, tijdens lokale feestdagen en in de week van Pasen kunnen toeslagen van toepassing zijn.

Inclusief in de Guatemala en Belize rondreis:

 • Aankomst- en vertrek transfers naar alle luchthavens
 • Overnachtingen Guatemala en Belize met maaltijden zoals aangegeven
 • Shuttle Antigua naar Panajachel (via Chichicastenango indien op donderdag of zondag)
 • Boot excursie met Engelstalige gids over Lago Atitlán
 • Shuttle Panajachel naar Quetzaltenango
 • Street Food tour Quetzaltenango
 • Shuttle Quetzaltenango naar Antigua
 • Binnenlandse vlucht Guatemala City naar Flores
 • Privé transfer Tikal naar San Ignacio
 • Privé transfer San Ignacio naar Belize City
 • Watertaxi naar Ambergris Caye
 • Binnenlandse vlucht Ambergris Caye naar Belize City
 • 24/7 Assistentie ter plaatse

Exclusief in de Guatemala en Belize rondreis:

 • Internationale retourvlucht
 • Overige / optionele excursies en activiteiten
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Fooien, visum en andere persoonlijke uitgaven
 • Reis- en annuleringsverzekering

Internationale vluchten:

Vanuit Nederland en België zijn er momenteel geen directe vluchten naar Guatemala. U heeft altijd tenminste één tussenstop, bijvoorbeeld in de USA, in Mexico, Panama of Costa Rica. De volgende luchtvaartmaatschappijen hebben goede vluchtmogelijkheden voor uw Guatemala reis: United Airlines, Lufthansa, Delta Airlines, American Airlines, KLM en Iberia. Als u een reisvoorstel van ons ontvangt dan kunnen wij de internationale retourvlucht natuurlijk ook gelijk aanbieden met het exacte op dat moment beschikbare tarief.