pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Gezinsreis Panama

Gezinsreis Panama
16 daagse reis voor EUR 5.900 per gezin van 4

Panama is een prachtig land dat veel te bieden heeft. Het is niet altijd makkelijk om keuzes te maken. Deze gezinsreis Panama geeft een goed voorbeeld van een superleuke reis van 16 dagen door Panama. Onderweg gaan jullie allerlei leuke en spannende activiteiten ondernemen (inclusief) en zelf met een huurauto op verkenning. Zo bezoeken jullie Boquete (Canopy tour en bijen), Las Lajas (cultureel en strand), Playa Venao (walvissen en schildpadden!), El Valle de Anton (lekker zelf op pad gaan) en Panama City (dagtocht en heerlijk hotel met zwembad). Deze reis is extra bijzonder omdat jullie ook de beroemde San Blas eilanden gaan bezoeken, zoals Rio en Tokio in de serie La Casa de Papel deden.

Gezinsreis Panama Selva Travel
Selva Travel Tip Voeg een nachtje hotel in de jungle toe

Reis route in het kort
Dag 1: Vliegreis naar Panama
D
ag 2: Panama City
Dag 3: Self-drive Boquete
Dag 4: Self-drive Boquete
Dag 5: Self-drive Las Lajas
Dag 6: Self-drive Las Lajas
Dag 7: Self-drive Playa Venoa
Dag 8: Self-drive Playa Venoa
Dag 9: Self-drive El Valle de Anton
Dag 10: Self-drive El Valle de Anton
Dag 11: Self-drive Panama City
Dag 12: San Blas Yandup Island
Dag 13: San Blas Yandup Island
Dag 14: Panama City
Dag 15: Retourvlucht
Dag 16: Aankomst

Dag tot dag programma
Gezinsreis Panama

Dag 1: Aankomst in Panama
Jullie Gezinsreis Panama begint met een vlucht naar Panama City en op de luchthaven staat onze chauffeur al op jullie te wachten. Jullie worden naar het hotel in de historische wijk Casco Viejo gebracht.
Overnachting in de Magnolia Inn (Panama City)

Dag 2: Panama City en Panamakanaal
Na het ontbijt komt jullie eigen Engelssprekende gids jullie ophalen bij het hotel. Deze dag begint met het verkennen van de modernste kant van de stad om de ontwikkeling en modernisering van Panama-stad in de afgelopen 15 jaar te observeren. Leer in het Miraflores Locks Visitors Center over de werking van het Panamakanaal en de historie daarachter. Natuurlijk volgt er ook een super uitzicht op het kanaal en de gigantische schepen die er dooheen gaan. Op de Amador Causeway is het een mooie kans om geweldige foto’s van de skyline van de stad te maken. De lunch is heerlijk Panamees traditioneel (niet inbegrepen). De middag is voor de Bridge of the Americas met een geweldig fotomoment bij de ingang van het Panamakanaal. Om de dag af te sluiten met een echt unieke Panamese ervaring bezoeken jullie de Mercado de Mariscos (vismarkt) en met één van de meest populaire wandeltochten door de koloniale straten van Casco Viejo.
Overnachting in de Magnolia Inn (Panama City)

Dag 3: Autorondreis Boquete
Jullie worden naar de luchthaven gebracht en vliegen naar David (bij de grens met Costa Rica). Hier halen jullie de huurauto op en rijden dan in een uurtje naar Boquete. Het gezellige stadje is uitnodigend en de omgeving een plaatje. Jullie kunnen lekker lunchen in het stadje en dan naar de Boquete Coffee Estate rijden. Hier gaan jullie met een kenner koffieproeven en krijgen jullie uitleg over de bijen. Daarna volgt een interessante natuurwandeling door de tuinen van het landgoed en door de vlindertuinen. De tour wordt afgesloten met het proeven van honing en ander lekkers. Leuke kennismaking met Boquete.
Overnachting in Boquete Tree Trek Mountain Resort (Boquete) met ontbijt

Dag 4: Autorondreis Boquete
Een echte Canopy tour staat vandaag op het programma, spanning en genieten. Zweef door het bladerdak van eeuwen oude nevelwouden, hoog boven ongerepte rivieren en watervallen. In totaal 4,5 kilometer lang, verdeeld in 12 verschillende zip-line kabels, glijden jullie door de bomen en ontmoeten jullie een onbekende wereld, een fascinerend beeld van een leven waarvan je nooit geloofde dat het bestond. De natuur in de boomtoppen is enorm en gevarieerd. Met een beetje geluk krijgen jullie misschien zelfs de kans om apen en de beroemde quetzal te zien. Bovendien kunnen jullie je vergapen aan de grote verscheidenheid aan orchideeën en wilde bloemen. Na de Canopy Tour hebben jullie in de middag de tijd om verder op verkenning te gaan.
Overnachting in Boquete Tree Trek Mountain Resort (Boquete) met ontbijt

Gezinsreis Panama Selva Travel

Dag 5: Autorondreis Las Lajas
Jullie kunnen de ochtend gebruiken om Boquete verder te verkennen en misschien nog een leuke tour te doen. Na de lunch rijden jullie naar Las Lajas, gelegen aan een uitgestrekt zwart strand.
Overnachting in Naturalmente Boutique Bungalow (las Lajas) met ontbijt

Dag 6: Autorondreis Las Lajas
Vanochtend volgt een culturele ontmoeting, een zeer natuurlijke, niet-geënsceneerde tour voor alleen jullie gezin en die respect heeft voor inheemse gewoonten. Jullie worden begeleid door Engelssprekende gidsen om een ​​unieke gelegenheid te hebben om met de stamfamilies te communiceren. De inheemse gids Gama kent de familie al vele jaren en begrijpt hun manier van denken na zoveel tijd met de stam te hebben doorgebracht. Eerst gaan jullie mee naar het bergdorp Guaymi, of ook wel Ngabe Bugle genoemd. Jullie wandelen door de natuur op de Indiase paden, langs rivieren om deze andere cultuur te ontmoeten. De tour duurt minimaal een halve dag en jullie kunnen wandelen op kleine, soms steile paden. Het grootste deel van het jaar kan er een verfrissende duik genomen worden in een natuurlijk zwembad met waterval. Kortom een leuke dag met mooie kennismakingen.
Overnachting in Naturalmente Boutique Bungalow (las Lajas) met ontbijt

Dag 7: Autorondreis Playa Venoa (zeeschildpadden)
U reist naar de stad Santiago en dan dwars over het platteland en door kleine dorpjes naar Tonosi. Het laatste deel van de route gaat langs de kust. Al met al wel 5 uur rijden. In de middag even uitrusten en dan worden jullie om 17 uur opgehaald. Jullie worden naar Isla Canas gereden en hebben hier een eenvoudig diner. Dan gaat het met paard-en-wagen verder om opzoek te gaan zeeschildpadden. Elk jaar komen deze oerdieren hiernaartoe om hun eieren te leggen.
Overnachting in Hotel El Sitio (Playa Venoa)

Dag 8: Autorondreis Playa Venoa (walvissen)
Om 8 uur in de ochtend staat de gids alweer op jullie te wachten voor een volgend avontuur. Met een kleine lancha (speedboot) varen jullie de Pacifische Oceaan op om te zoeken naar walvissen. Het is een uniek spektakel om deze dieren vrij op de oceaan te zien. Op het eilandje Isla Iguana hebben jullie lunch en is er mogelijkheid om te snorkelen.
Rond 15 uur zijn jullie weer bij het hotel.
Overnachting in Hotel El Sitio (Playa Venoa)

Gezinsreis Panama Selva Travel

Dag 9: Autorondreis El Valle de Anton
Vandaag is ook best een lange reisdag waarbij jullie veel van Panama gaan zien. Allereerst rijden jullie naar de Panamerican Highway, de leuke en hobbelige route is via Pedasi). Eenmaal op de snelweg gaat het sneller en rijden jullie naar Penenome, voor de mensen die Panama willen leren kennen een goede plek voor een lunch in het centrum. Geen toeristen alleen Panamezen.
Overnachting in de Golden Frog Inn (El Valle de Anton) met ontbijt

Dag 10: Autorondreis El Valle de Anton
In El Valle hebben wij geen excursies inclusief gedaan juist om jullie de vrijheid te geven lekker zelf op pad te gaan. Er zijn een paar mooie wandelingen te maken, welke prima zonder gids mogelijk zijn. Ook het stadje is leuk voor een kennismaking.
Overnachting in de Golden Frog Inn (El Valle de Anton) met ontbijt

Dag 11: Autorondreis Panama City
In 3 uur rijden jullie naar Panama City en hier leveren jullie de huurauto in. Het autoverhuurbedrijf brengt jullie naar het mooie resort aan Playa Bonita. Heerlijk een dagje zwembad en gezellig samen relaxen.
Overnachting in The Westin Playa Bonita (Panama City) met ontbijt

Dag 12: San Blas Islands
Oh en dan is het echt vroeg opstaan, midden in de nacht, maar de beloning is groot. Jullie worden naar de binnenlandse luchthaven gebracht en vliegen om 7 uur ’s ochtends naar Playon Chico, San Blas. Hier staan de Kuna al op jullie te wachten. Met een bootje worden jullie naar het eilandje gebracht waar jullie zullen slapen. Na het ontbijt wordt de dag doorgesproken en kunnen jullie je wensen aangeven. Er is keuze uit snorkelen, boottochtjes, bezoek aan de Kuna mensen, vissen en nog veel meer.
Overnachting in de Yandup Island Lodge (San Blas) met maaltijden

Gezinsreis Panama Selva Travel

Dag 13: San Blas Islands
Na een heerlijk nacht slapen in jullie bungalow is het tijd voor meer avontuur. Ook vandaag kunnen jullie weer redelijk bepalen wat het programma mag gaan zijn.
Overnachting in de Yandup Island Lodge (San Blas) met maaltijden

Dag 14: Panama City
Jullie vliegen weer in de vroege ochtend terug naar Panama City. Dit heeft een groot voordeel want al voor de lunch liggen jullie al lekker in het zwembad van het hotel.
Overnachting in The Westin Playa Bonita (Panama City) met ontbijt

Dag 15: Terug naar huis
Helaas deze superleuke Gezinsreis Panama komt ten einde. Jullie worden naar de luchthaven gebracht en vliegen weer naar huis.

Dag 16: Aankomst

Dit is een suggestie reis, u kunt de reis helemaal op maat laten maken

Periode: 4 januari – 15 december 2019

Prijs: EUR 5.900 per gezin
gebaseerd op een reis met 4 personen
(2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar)

Periode: 4 januari – 15 december 2020

Prijs: EUR 5.900 per gezin
gebaseerd op een reis met 4 personen
(2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar)

Er kan een toeslag gelden voor de periode 15 december tot 4 januari, in de Paasweek en tijdens lokale feestdagen.

Inclusief in de reissom in deze Gezinsreis Panama:

 • Privé transfers in Panama City (tussen luchthavens en hotels)
 • Accommodatie in kamers met 4 bedden (meestal 2 queensize bedden)
 • Overnachtingen met ontbijt, behalve bij Magnolia Inn en El Sitio, hier geen maaltijden inclusief
 • Privé tour Panama City & Miraflores sluizen met Engelssprekende gids, vervoer en entree
 • Binnenlandse vlucht Panama City – David
 • Binnenlandse retour vlucht Panama City – San Blas (Playon Chico)
 • 9 Dagen huurauto (Kia Sportage of gelijkwaardig) met basis verzekering en ophaalkosten David
 • Boquete: bijen informatie tocht en Canopy Tour
 • Las Lajas: Guaymi Culturele tour
 • Playa Venoa: walvissen boottocht (met snorkelen) en zeeschildpadden op het strand (beide alleen tussen juli en september), anders in overleg met jullie andere leuke tours inclusief)
 • San Blas pakket met overnachtingen Yandup Island Lodge, maaltijden en diverse leuke excursies
 • 24/7 Assistentie ter plaatse van onze lokale agent

Exclusief in de reissom in deze Gezinsreis Panama:

 • Internationale retourvlucht
 • Overige / optionele excursies en activiteiten
 • Entree voor walvissentour USD 10 p.p. ter plaatse te betalen
 • Lokale kosten voor de huurauto zoals benzine, parkeergelden, tol etc.
 • Extra verzekering voor de huurauto, optioneel
 • Toeslag kinderen ouder dan 11 jaar
 • Toeslag voor 2 kamers i.p.v. 1 kamer met 4 bedden (indien gewenst)
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Fooien en andere persoonlijke uitgaven
 • Reis- en annuleringsverzekering

Opmerkingen:
De prijs is gebaseerd op beschikbaarheid van de voordeligste boekingsklasse voor de binnenlandse vluchten. Mochten deze ten tijde van boeking niet meer beschikbaar zijn dan kan er een toeslag op de binnenlandse vluchten van toepassing zijn

Internationale vluchten:

Er zijn diverse mogelijkheden om naar Panama te vliegen, een goede optie is rechtstreeks met KLM vanaf Amsterdam Schiphol. Andere opties (vanuit Amsterdam of Brussel) zijn Iberia, Air France of met een Amerikaanse maatschappij.