pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Galapagos Eilanden

Nemo Motor Zeil Catamaran
5 daagse Galapagos Eilanden Cruise

De tourist klasse boot Nemo III is één van de meest voordelige opties voor een Galapagos Cruise, het jacht is relatief klein en de cabins hebben stapelbedden of krappe 2-persoonsbedden. Wel zijn de cabins allen op privé basis met eigen badkamer met warm en koud water en is het maximala aantal passagiers 16. Tevens is elke cabin voorzien van airconditioning. Tijdens de nacht worden de langere afstanden tussen de eilanden afgelegd, dus elke morgen is het uitzicht weer anders. De route kan verschillen, er zijn verschillende vaarroutes voor de verschillende boten. Natuurlijk kunnen wij u per datum en boot de exacte route vertellen.

Galapagos Eilanden Cruise

Dag 1: Baltra en Santa Cruz:
Binnenlandse vlucht van Guayaquil naar Baltra eiland (Santa Cruz). Hier krijgt u een hartelijk ontvangst en welkom op de catamaran. Na de lunch vertrek naar Bachas Beach. Gelegen aan het noordelijke uiteinde van het eiland Santa Cruz en dit de perfecte introductie tot de rijke natuurlijke en menselijke geschiedenis van de Galapagos. Het strand staat vol met karakteristieke Galapagos-soorten zoals flamingo’s, Sally Lightfoot-krabben, evenals trek- en watervogels. Het is ook een van de belangrijkste broedplaatsen voor zeeschildpadden op het eiland Santa Cruz. Hier kunt u vanaf het stand snorkelen. In de avond diner op de boot.

Dag 2: Santa Fe en Plazas Sur
De ochtend begint met droge voeten als u de site Santa Fe bezoekt. U bevindt zich aan de noordoostelijke kant van het eiland met dezelfde naam. U loopt door een endemisch cactusbos terwijl u zoekt naar de endemische Santa Fe-landleguaan, de grootste op de eilanden en opvallend bleker, en zeeleeuwen. Dit eiland is de thuisbasis van een aantal endemische soorten, waaronder de Galapagos-havik, de Galapagos-slang, een verscheidenheid aan vinken en een van de vier soorten Galapagos-spotvogels. Later op de ochtend gaat u snorkelen in dieper water.

Na de lunch gaat u van boord om een bijzonder eilandje te bezoeken, dit wordt een wetlanding, dus natte voeten. Plazas Sur is een klein eilandje dichtbij de oostkust van Santa Cruz. Een grote zeeleeuwenkolonie (één van de grootste in Galapagos) woont op Plazas Sur. Een kleine vrijgezellen zeeleeuwenkolonie is te vinden op de klif aan de zuidkant van het eiland. De territoriale stieren, vrouwtjes en pups zijn te vinden aan de noordkant, waar ook de landleguanen te zien zijn terwijl ze genieten van de schaduw van Opuntia-cactusbomen. Het vogelleven op en rond Plazas is opmerkelijk gevarieerd, waaronder bruine pelikanen, roodsnavelkeerkringvogels, zwaluwstaartmeeuwen, fregatvogels, Nazca en blauwvoetige boobies, endemische Galapagos-scheerwaters en bruine noddies. In de ochtend staat ook een snorkeltocht in dieper water op het programma.

Galapagos Eilanden Cruise

Dag 3: San Cristobal Brujo Hill en Lobos Eiland
Met natte voeten gaat u van boord bij Cerro Brujo, gelegen aan de noordkust van het eiland San Cristobal. De belangrijkste attractie is het koraalzandstrand, naast de talloze soorten flora en fauna. De heuvel is van geërodeerd tufsteen en werd gevormd door lava. De inwoners van Puerto Baquerizo Moreno halen zout uit het meer op de heuvel om kabeljauw, rundvlees en schildpadden te behouden. Tegenwoordig is het een plek om het ongelooflijke uitzicht en de vele kustvogels te bewonderen. Cerro Brujo biedt een uitstekend landschap van waaruit u de geologische formatie León Dormido (Kicker Rock) kunt zien, het zuiden van het hoge deel van San Cristobal en de kust die aan Cerro Brujo grenst. Er zijn twee prominente halofytische plantensoorten die zich kenmerken door te kunnen groeien in bodems met een hoog zoutgehalte. Er is ook gelegenheid om te snorkelen.

In de middag staat u wederom een wetlanding te wachten, met als beloning het eiland Lobos, gelegen in de buurt van het grotere eiland San Cristóbal. Het eiland heeft zijn naam te danken aan de grote kolonies zeeleeuwen (Lobos Marinos in het Spaans) die vrijwel het hele gebied van het eiland vullen. Naast zeeleeuwen is er ook een kleine populatie blauwvoetige boobies en fregatvogels die rond de zoutstruiken nestelen. Deze site biedt ook geweldige mogelijkheden om te snorkelen en duiken, de wateren tussen Lobos Island en San Cristobal zijn kalm en vol zeeleven. In de avond diner op de boot.

Dag 4: Española:
De voeten blijven droog als u vanochtend Punta Suarez bezoekt. Deze locatie kan gemakkelijk worden beschouwd als een van de meest begeerde bezoekerssites van de Galapagos. Punta Suarez bevindt zich op het westelijke punt van het eiland Española en bestaat uit een pad van ongeveer 4 km lang. Het pad loopt tussen kolonies van blauwvoetige en Nazca-boobies, om vervolgens de nestplaatsen van Albatross (die alleen van mei tot december aanwezig zijn) over te steken, eindigend op een plateau met een fantastisch uitzicht op het blaasgat dat bekend staat als “El soplador” (de ventilator) die water ongeveer 25 m de lucht inspuit. Naast de vogels, is Punta Suarez ook de thuisbasis van zeeleeuwen, grote zee-leguanen, scholeksters, Española-spotvogels, lavahagedissen en de indrukwekkende Galapagos-havik.

Eerst gaat u een spannende snorkeltour maken in het diepe water. Later op de middag een waterlanding bij Gardner Bay. Zeeleeuwen koesteren zich lui aan Gardner Bay, één van de langste witte zandstrand op de Galapagos Eilanden. De charmante spotvogel Española haast zich vaak om bezoekers te begroeten, u kunt soms de haviken van de Galapagos zien vliegen. Het landschap wordt gecompleteerd door zee-leguanen en Sally Lightfoot-krabben op de rotsen aan het einde van het strand. Dit strand is een perfecte plek om te snorkelen en het is mogelijk om naar het kleine eilandje Tortuga voor het strand te zwemmen om het overvloedige onderwaterleven te ontdekken. Diner aan boord van de cruise boot.

Dag 5:
In de vroege ochtend arriveert u weer op Baltra. U bezoekt het onderzoekscentrum van Charles Darwin en dan zit deze fantastische cruise erop. U kunt direct terug vliegen naar Quito of Guayaguil maar wij raden aan om lekker een paar dagen op de Galapagos te blijven om te relaxen.

Galapagos Eilanden Cruise

Dit is een suggestie reis, u kunt de reis helemaal op maat laten maken

Prijzen kunnen verschillen en er zijn vaak leuke aanbiedingen.
Maximaal kost deze cruise EUR 2.135 per persoon
(gebaseerd op 2 personen in een standaard cabin),
onafhankelijk in welk seizoen u reist

In de periode 21 december t/m 4 januari zijn er alleen 8 daagse cruises en is er een toeslag van 10% op de reissom

Inclusief in de reissom:

 • Accommodatie in een standaard 2-persoons cabin
 • Eigen badkamer
 • 3 Maaltijden per dag (er wordt rekening gehouden met dieet wensen)
 • Tours met een ervaren Engelssprekende gids en een gespecialiseerde gids
 • Snorkeluitrusting
 • 24/7 Assistentie ter plaatse van onze lokale agent

Exclusief in de reissom:

 • Binnenlandse vluchten, mogelijk vanaf Guayaguil of Quito, indicatie USD 500 per persoon
 • Entreegelden en transit kaart Galapagos USD 120
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Fooien en andere persoonlijke uitgaven
 • Reis- en annuleringsverzekering

Nemo Motor Zeil Catamaran
8 daagse Galapagos Eilanden Cruise 

De tourist klasse boot Nemo II is één van de meest voordelige opties voor een Galapagos Cruise, het jacht is relatief klein en de cabins hebben stapelbedden of krappe 2-persoonsbedden. Wel zijn de cabins allen op privé basis met eigen badkamer met warm en koud water en is het maximala aantal passagiers 16. Tevens is elke cabin voorzien van airconditioning. Tijdens de nacht worden de langere afstanden tussen de eilanden afgelegd, dus elke morgen is het uitzicht weer anders. De route kan verschillen, er zijn verschillende vaarroutes voor de verschillende boten. Natuurlijk kunnen wij u per datum en boot de exacte route vertellen.

Dag 1: Santa Cruz Eiland: Baltra en Bachas Beach
Binnenlandse vlucht van Guayaquil naar Baltra eiland (Santa Cruz). Hier krijgt u een hartelijk ontvangst en welkom op de catamaran. Na de lunch vertrek naar Bachas Beach. Gelegen aan het noordelijke uiteinde van het eiland Santa Cruz en dit de perfecte introductie tot de rijke natuurlijke en menselijke geschiedenis van de Galapagos. Het strand staat vol met karakteristieke Galapagos-soorten zoals flamingo’s, Sally Lightfoot-krabben, evenals trek- en watervogels. Het is ook een van de belangrijkste broedplaatsen voor zeeschildpadden op het eiland Santa Cruz. Hier kunt u vanaf het stand snorkelen. In de avond diner op de boot.

Dag 2: Genesa Eiland: Prince Phillip’s Steps en Darwin Bay
De ochtend start met een zgn dry landing op bij El Barranco, dus geen natte voeten. Ook bekend als Prince Phillip’s Steps sinds de hertog van Edinburgh dit eiland in 1964 bezocht. Het is een gemakkelijke klim over het lava landschap met een houten leuning. Dit deel van het eiland wordt bevolkt door rood-voetige domoren en fregatvogels, die liever in bomen nesten, en Nazca-domoren die gewoon op de grond nestelen. Er zijn hier ook kleine zee-leguanen. Er zijn echter geen landleguanen aanwezig, omdat de zeestromingen ze niet in de richting van Genovesa zouden hebben gebracht. Verder ziet u een croton bos, de beroemde Brachycereus, ook bekend als de lava cactus, en waar meestal duizenden Galapagos stormvogels ronddraaien in de lucht. Naast wandelen gaat u ook snorkelen in het diepe water.

Na de lunch bezoekt u Darwin Bay, hier is het een wetlanding en moet u door het water waden naar het strand. Dit is echt een ‘een vogelparadijs’. Onder de vogelsoorten die hier worden gevonden, zijn de meest voorkomende zwaluwstaart- en lavameeuwen, spotvogels, geelgekroonde nachtreigers, lava reigers, Galapagos duiven en gele zangers, die een vleugje kleur toevoegen met hun felgele veren. De zoutstruiken van het eiland worden gedomineerd door grote fregatvogels en roodvoetige boobies die in overvloed op dit eiland broeden. Als je goed kijkt, ziet u misschien ongewone roodvoetige boobies met witte veren in plaats van hun normale bruine veren. Vanaf het strand loopt een pad langs getijdenpoelen en lavaranden naar een hoog punt met uitzicht op de baai, met een van de meest lonende uitzichten in Galapagos. De baai van Darwin is ook de enige plaats op de eilanden om de scherpsnavelige grondvink te observeren. U kunt hier snorkelen in het ondiepe water. Diner in de avond op de boot.

Galapagos Eilanden Cruise

Dag 3: Santiago Eiland: Sullivan Bay en Santa Cruz Eiland: Dragon Hill
Na het ontbijt krijgt u natte voeten bij het bezoek aan Sullivan Bay. Deze fascinerende vulkanische site bestaat uit een paar geërodeerde lavakegels die werden overspoeld door een “recente” lavastroom en die wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld. Er zijn gemakkelijk te zien tufsteenkegels, miniatuur spetterkegels en de indrukken van boomtakken in de ooit gesmolten rots over het hele eiland. Pionier planten beginnen de donkergrijze rotsen en lava te koloniseren en bereiden de weg voor andere plantensoorten. U kunt snorkelen vanaf het strand.

Met een wetlanding arriveert u bij Dragon Hill. Landleguanen en de flamingolagunes zijn twee van de hoogtepunten van deze site. Het pad leidt door droge zone vegetatie naar een kleine heuvel waar de leguanen wonen. Het gebied is de thuisbasis van Galapagos-spotvogels, Darwins vinken, variëteiten van de endemische Opuntia- en kandelabercactussen en Galapagos-katoen. Na het bezoek wordt er in dieper water gesnorkeld. Diner op de boot.

Dag 4: Santa Cruz Eiland: Highlands en Research Center
Vandaag staat Santa Cruz Eiland op het programma. In de ochtend een drylanding en een bezoek aan de Highlands. De hoger gelegen gebieden zijn koeler en deze plekken vormen de perfecte habitat voor de gigantische Galapagos-schildpadden, Galapagos-vinken en andere landdieren en planten. Galapagos reuzenschildpadden waren bijna uitgestorven in de 19e eeuw als gevolg van de constante jacht. Tot op heden worden uitgebreide inspanningen gedaan om de natuur te behouden om de resterende bevolking te redden. Bijna elke vogel in de Galapagos is gespot op Santa Cruz, waardoor de hooglanden de perfecte plek zijn om vogels te kijken. U wordt omringd door de indrukwekkende flora en fauna en de unieke vulkanische kenmerken van de Hooglanden. In de middag bezoekt u het onderzoekscentrum van Charles Darwin. Lunch en diner aan boord.

Dag 5: Isabela Eiland: Moreno Point en Urbina Bay
U komt met droge voeten aan land bij Moreno Point. Een prachtige plek gelegen aan de zuidwestkant van Isabela. Vanaf hier is er een spectaculair uitzicht op de vulkanen Alcedo, Sierra Negra en Cerro Azul. Hier zijn een aantal lagunes met verschillende soorten vogels zoals fregatvogels, flamingo’s en pelikanen. Punta Moreno heeft een verlaten en ongerept landschap van zeer indrukwekkende zwarte lavastromen met een uniek systeem van brakke lagunes die een magneet zijn voor dieren in het wild. Deze nieuw geopende bezoekerssite biedt Darwins vinken, Galapagos-duiven, pinguïns, blauwvoetige boobies, spotvogels en vliegende aalscholvers. Er is een buitengewone en ongewone vegetatie hier. Na het bezoek snorkelen in diep water.

In de middag krijgt u een wetlanding om aan land te gaan bij Urbina Bay. Dit gebied werd in 1954 door vulkanische activiteit van onder de zee omhoog geduwd en veel koraal en mariene formaties zijn hier te zien. Endemische plantensoorten, zoals de dunbladige struik van Darwin, zijn begonnen met het koloniseren van het vers beschikbare land, Marine leguanen hebben er gebruik van gemaakt, omdat enkele van de grootste exemplaren van de eilanden hier zijn gevonden. Op Urbina Bay is het ook mogelijk om de Manzanillo of gifappelboom te vinden. Het sap kan de huid verbranden, hoewel gigantische schildpadden onaangetast lijken en de vrucht eten. U kunt hier ook snorkelen in ondiep water. Diner op de boot.

Dag 6: Fernandina Eiland: Espinoza Point en Isabela Eiland: Tagus Cove
Met droge voeten gaat u een wandeling maken op Fernandina, de jongste van de Galapagos Eilanden. Het is altijd een favoriet bij bezoekers, want het is heel mooi en is de thuisbasis van verschillende soorten die zelden ergens anders worden gevonden. Punta Espinosa is één van de beste bezoekerslocaties op het eiland met zee-leguanen, lavahagedissen, Galapagos-pinguïns, vliegende aalscholvers, zeeleeuwen en interessant zeeleven. Het is ook een geweldige kans om mangroveplanten en verschillende lavavormen van dichtbij te bekijken. Na het bezoek snorkelen kut u snorkelen in dieper water.

Na de lunch bent u aangekomen bij Tagus Cove, een historische schuilplaats voor piraten. Het was gebruikelijk dat de bemanning van de schepen die hier voor anker liggen de naam van de schepen op de kliffen die de inham omringen, schildert of snijdt. Een groot deel van het geschrift is graffiti dat de Amerikaanse marine halverwege de jaren 1900 heeft achtergelaten, maar de namen van meer oude schepen zijn nog steeds te zien. Deze site heeft een pad door een aantal prachtige landschappen naar het bereik Darwin Lake, een kleine zoutwaterkraterlagune omgeven door tufsteen en bewoond door vele vogelsoorten. Diner op de boot.

Galapagos Eilanden Cruise

Dag 7: Santiago Eiland: Egas Port en Buccaneer Cove
Ooit was het de locatie van een zoutmijn, maar tegenwoordig is Puerto Egas waarschijnlijk de beste bezoekerssite op het eiland Santiago. De gemakkelijke wandeling langs brede paden en een schilderachtige kustlijn is een geweldige kans om vogels, zee-leguanen, zeeleeuwen, Sally Lightfoot-krabben en de ongrijpbare Galapagos-pelsrob te zien. Het is een natte landing op het zwarte zandstrand, u zult waarschijnlijk een kolonie zeeleeuwen van dichtbij zien als u de schoenen weer aantrekt. De oude zoutmijn, een vulkanische kegel met een klein, ondiep meer dat zich vult met zout water, is verboden voor bezoekers omdat het de thuisbasis is van flamingo’s. U kunt snorkelen in ondiep water.

In de middag komt u aan bij Buccaneer Cove. Piraten speurden ooit deze baai af voor voedsel (voornamelijk schildpadden) en water, maar het is nu het domein van zeeleeuwen en enkele pelsrobben die van dit spectaculaire landschap hun thuis maakten. Zoek naar twee ongewone rotsformaties die zijn geërodeerd en eruit zien als ‘de monnik’ en ‘de olifant’. Charles Darwin kampeerde hier in 1835 en bracht bijna de helft van zijn tijd aan wal. Het is niet langer een landingsplaats, maar u gaat een tochtje in een panga maken, wat de moeite waard is, met uitzicht op bruine noddies, pelikanen, reigers, meeuwen met zwaluwstaart en boobies, evenals de zeeleeuwen en pelsrobben. Snorkelen is nog steeds toegestaan ​​vanaf de panga. Diner op de boot.

Dag 8: Daphne Eiland en Santa Cruz
De laatste eilanden die u tijdens deze cruise gaat zien zijn de Daphnes, Daphne Major en Daphne Minor, net ten noorden van Santa Cruz. Beide zijn tufsteenkegels en zijn volledig verstoken van bomen. De toegang tot Daphne Major wordt beperkt door het Galapagos National Park en mag alleen worden bezocht met een speciale vergunning. Na een rondvaart vertrekt u naar Santa Cruz en neemt u afscheid van de cruise boot.
U kunt nog een paar dagen langer blijven of kiezen voor de terugvlucht.

Dit is een suggestie reis, u kunt de reis helemaal op maat laten maken

Prijzen kunnen verschillen en er zijn vaak leuke aanbiedingen.
Maximaal kost deze cruise EUR 3.370 per persoon
(gebaseerd op 2 personen in een standaard cabin),
onafhankelijk in welk seizoen u reist

In de periode 21 december t/m 4 januari zijn er alleen 8 daagse cruises en is er een toeslag van 10% op de reissom

Inclusief in de reissom:

 • Accommodatie in een standaard 2-persoons cabin
 • Eigen badkamer
 • 3 Maaltijden per dag (er wordt rekening gehouden met dieet wensen)
 • Tours met een ervaren Engelssprekende gids en een gespecialiseerde gids
 • Snorkeluitrusting
 • Entreegelden voor de Galapagos USD 100 per persoon
 • Transit kaart Galapagos USD 20 per persoon
 • 24/7 Assistentie ter plaatse van onze lokale agent

Exclusief in de reissom:

 • Binnenlandse vluchten, mogelijk vanaf Guayaguil of Quito, indicatie USD 500 per persoon
 • Entreegelden en transit kaart Galapagos USD 120
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Fooien en andere persoonlijke uitgaven
 • Reis- en annuleringsverzekering