pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Familie reis Nicaragua

Familie reis Nicaragua
16 daagse reis vanaf EUR 1.962 per persoon

Nicaragua is een relatief onbekend vakantieland en jullie krijgen tijdens deze reis de kan om het land te leren kennen. Deze familie reis Nicaragua neemt jullie mee naar bijzonder mooie locaties en jullie gaan leuke activiteiten ondernemen. we noemen er zomaar een paar sandboarden vanaf een vulkaan, surfen, paardrijden en zelfs een werkende vulkaan beklimmen, hoe gaaf is dat. Nicaragua kent mooie koloniale steden als Leon en Granada, maar ook top strandlocaties met Corn Island en diverse plekken aan de Pacifische Oceaan. Middenin het land licht een meer, bijna een zee, en hier liggen 2 vulkanen die echt bezoekt moeten worden, Isla Ometepe. Jullie Engelssprekende gids neemt jullie mee van plaats naar plaats en vertelt van alles over zijn land, Nicaragua.

Familie Reis Nicaragua
Selva Travel Tip Huur een golfkarretje op Corn Island

Reis route in het kort
Dag 1: Vliegreis naar Managua
D
ag 2: Leon
Dag 3: Leon
Dag 4: Strandverblijf Los Cardones
Dag 5: Strandverblijf Los Cardones
Dag 6: Isla Ometepe
Dag 7: Isla Ometepe
Dag 8: Granada
Dag 9: Granada en Masaya
Dag 10: Granada
Dag 11: Big Corn Island (vlucht)
Dag 12: Big Corn Island
Dag 13: Big Corn Island
Dag 14: Managua (vlucht)
Dag 15: Retourvlucht vanuit Managua
Dag 16: Aankomst

Dag tot dag programma
Familie reis Nicaragua

Dag 1: Vliegreis naar Nicaragua
Vandaag arriveren jullie in de hoofdstad van Nicaragua. Een stad met een rumoerig verleden en een rijke historie. Jullie worden hartelijk welkom geheten en naar het hotel gebracht. Het hotel heeft een zwembad.
Overnachting in B&B Teodolinda (Managua) met ontbijt

Dag 2: rondreis Juan Venado  – Leon
Na het ontbijt komt de Engelssprekende gids jullie ophalen bij het hotel. Na een korte kennismaking gaat jullie Nicaragua rondreis van start. Jullie bezoeken het Nationaal Park Tiscapa om te genieten van een prachtig uitzicht op Managua. Daarna rijden jullie naar het noordwesten richting de koloniale stad León. Jullie bezoeken eerst het natuurreservaat Juan Venado per boot, alvorens naar Leon zelf te rijden. Tijdens de boottocht zijn er veel vogels te zien en met wat geluk zien jullie ook schildpadden of alligators.
Overnachting in Hotel Flor de Sarta (Leon) met ontbijt

Dag 3: Cerro Negro Vulkaan en kookworkshop
In de ochtend worden jullie opgehaald en rijden naar de Cerro Negro Vulkaan, de jongste vulkaan van Nicaragua. Jullie beklimmen de vulkaan en dalen op een spectaculaire wijze weer af, namelijk op een sandboard (hetzelfde als snowboarden maar dan over zand). ’s Middags bezoeken jullie de San Jacinto-gemeenschap, waar zich een vulkanisch veld bevindt. Hier leren jullie van lokale kinderen hoe ze objecten uit klei maken en jullie gaan ook deelnemen aan een tortilla-workshop in de lokale gemeenschap.
Overnachting in Hotel Flor de Sarta (Leon) met ontbijt

Dag 4: Leon en strand
Jullie hebben eigenlijk nog geen gelegenheid gehad om de stad Leon te bekijken, maar deze ochtend is daar de perfecte gelegenheid voor. Jullie lopen samen met de gids door de stad en langs belangrijkste bezienswaardigheden van León. Als jullie zover zijn dan neemt de chauffeur jullie mee naar de Pacifische Kust bij San Rafael del Sur. Hier volgt in de middag een surf les.
Overnachting in de Los Cordones Ecolodge (San Rafael del Sur) met ontbijt, lunch en diner

Familie Reis Nicaragua

Dag 5: strand en duurzaam project
Vandaag kunnen jullie kiezen. Het kan een dag worden om heerlijk te relaxen op het strand of om nog een keertje te gaan surfen. U bent ook uitgenodigd om deelnemen aan een duurzame activiteit, onderdeel van een duurzaamheidsproject. Help de lokale bevolking het strand schoon te maken, en als het seizoen het toelaat, kunnen jullie de zeeschildpadden beschermen door in het gebied te patrouilleren.
Overnachting in de Los Cordones Ecolodge (San Rafael del Sur) met ontbijt, lunch en diner

Dag 6: Isla Ometepe
Deze leuke rondreis brengt jullie vandaag naar de haven van San Jorge, aan het meer van Cocibolca. Hier gaan jullie aan boord van de veerboot die naar de haven van Moyogalpa op Isla de Ometepe vaart. Eenmaal aangekomen, worden jullie naar het hotel gebracht. In de middag kunnen jullie wandelen langs de lagune van het natuurreservaat Charco Verde.
Overnachting in het Hotel Charco Verde (Isla Ometepe) met ontbijt

Dag 7: hike Maderas Vulkaan
Na het een paar dagen rustig aan te hebben gedaan zijn jullie vast klaar voor spektakel. Als de kleinste vulkaan op het eiland Ometepe is de Maderas nog steeds een enorme vulkaan, ongeveer 1.400 meter hoog. Aan de voet zijn er koffieplantages te vinden. Meer bergop groeit een nevelwoud met een hoge luchtvochtigheid. Verder is er een lagune in de inactieve krater van de vulkaan. De vulkaan beklimmen is alleen te voet mogelijk. Het pad begint behoorlijk steil maar is in goede staat. Na de rotstekeningen wordt de hike vanaf dit punt moeilijker. De luchtvochtigheid transformeert het pad in een modderig, glad pad. Hoe meer jullie stijgen, hoe slechter het wordt. Soms moeten jullie echt klimmen in plaats van lopen. Onderweg is er genoeg te zien, dus vergeet zeker niet om je heen te kijken. Jullie bereiken uiteindelijk de laguna, een koud meer in de krater. Hier heerst een mystiek gevoel, door de mist, de dichte bossen en de kreten van apen in de bomen. na de hike, als er nog tijd over is. Worden jullie naar Playa Santo Domingo gebracht, even ontspannen op een warm strand met een koel drankje.
Overnachting in het Hotel Charco Verde (Isla Ometepe) met ontbijt

Dag 8: Canopy tour – Granada
Jullie worden naar de haven gebracht voor de ferry naar het vaste land. Vervolgens brengt de chauffeur jullie naar de Mombacho-vulkaan. Hier gaan jullie een Canopy tour doen. Jullie gaan via de ziplines vliegen van platfrom naar platfrom, sensatie gegarandeerd. De Miravalle Canopy Tour is ontworpen voor gezinnen. Het heeft een bereik van 2 km, 17 platforms, 11 dubbele lijnen en 3 hangende bruggen. Na de Canopy tour rijden jullie naar de prachtige stad Granada.
Overnachting in Hotel La Pergola (Granada) met ontbijt

Familie Reis Nicaragua

Dag 9: Granada en Masaya
Na een goed ontbijt staat de gids al klaar met de fietsen. Jullie gaan een stadstour Granada maken op de fiets, al met al zullen jullie ongeveer 3 uur door de stad fietsen. Natuurlijk wordt er regelmatig gestopt bij interessante punten. In de middag neemt de chauffeur jullie mee naar Masaya, zowel naar de vulkaan als naar het stadje. Eerst gaan jullie naar de markt, waar er super leuke souvenir te koop zijn. Tegen zonsondergang zijn jullie bij de Masaya Vulkaan. De vulkaan is actief en het is mogelijk om vanuit een uitzichtpunten in de krater te kijken.
Overnachting in Hotel La Pegola (Granada) met ontbijt

Dag 10: Las Isletas, chocolade en paardrijden
Ook vandaag hoeft er niet stil gezeten te worden. Jullie gaan met de boot de diverse eilanden (Isletas) van Granada bezoeken, gelegen in het meer van Nicaragua, het grootste zoetwatermeer van Midden-Amerika. Sta versteld van het majestueuze uitzicht op de Mombacho-vulkaan en de natuurlijke schoonheid van het gebied. De tour begint met een boottocht over het meer van Cocibolca in het privé-natuurreservaat La Calera, dat zich aan de voet van de vulkaan Mombacho bevindt. In La Calera staan paarden voor jullie klaar voor een rit door de tropische bos-, bananen- en cacaoplantages. Liever zelf wandelen, dan kan dat natuurlijk ook. Bezoekers leren over de verschillende stadia van de productie en verwerking van cacaobonen, die worden gebruikt om de pasta voor chocolade te maken. Ga door naar La Casa Hacienda voor de lunch en geniet van het prachtige uitzicht op de eilanden. Voordat jullie terugkeren naar Granada is er voldoende tijd om een ​​duik te nemen in de natuurlijke waterbaden, gelegen in het nabijgelegen tropische regenwoud. De dag wordt afgesloten met een proeverij van rijke ambachtelijke chocolade gemaakt bij het Choco Museo.
Overnachting in Hotel La Pegola (Granada) met ontbijt

Dag 11: vliegen naar Big Corn island
Na het ontbijt worden jullie naar de luchthaven van Managua gebracht. Hier nemen jullie afscheid van de chauffeur en vliegen naar een tropisch paradijs, genaamd Big Corn island. Jullie krijgen natuurlijk een transfer naar het resort.
Overnachting in het Paraiso Beach Hotel (Big Corn Island) met ontbijt

Dag 12 en 13: Big Corn Island
Heerlijk genieten op Big Corn Island. Dit eiland leent zich uitstekend voor om te relaxen, te wandelen, lekker te eten maar ook om mooie snorkeltochten te maken.
Overnachtingen in het Paraiso Beach Hotel (Big Corn Island) met ontbijt

Dag 14: vliegen naar Managua
Het is tijd om afscheid te nemen van het tropische paradijs. Jullie worden naar de luchthaven gebracht en vliegen terug naar Managua. Hier staat de chauffeur klaar om jullie naar het hotel te brengen.
Overnachting in Hotel Teodolinda (Managua) met ontbijt

Dag 15 en 16: Terugreis
Jullie worden naar de luchthaven gebracht en dan zit helaas deze familie reis Nicaragua erop. Jullie vliegen weer naar huis.

Familie Reis Nicaragua

Dit is een suggestie reis, u kunt de reis helemaal op maat laten maken

Periode: 4 januari – 15 december 2019

Prijs: EUR 1.962 per persoon gebaseerd op een reis met 4 personen
Prijs: EUR 2.177 per persoon gebaseerd op een reis met 2 personen
Prijs: EUR 1.787 per persoon gebaseerd op een reis met 6 personen

Periode: 4 januari – 15 december 2020

Prijs: EUR 2.012 per persoon gebaseerd op een reis met 4 personen
Prijs: EUR 2.227 per persoon gebaseerd op een reis met 2 personen
Prijs: EUR 1.837 per persoon gebaseerd op een reis met 6 personen

 

Er kan een toeslag gelden voor de periode 15 december tot 4 januari, de periode 15 juli tot 20 augustus, in de Paasweek en tijdens lokale feestdagen.

Inclusief in de reissom in deze familie reis Nicaragua:

 • Privé aankomst transfer in Managua
 • Overnachtingen inclusief ontbijt en 2 nachten met alle maaltijden inclusief
 • Volledig verzorgde 11 daagse rondreis Nicaragua met Engelssprekende chauffeur en vervoer in auto
 • Tours: National Park Tiscapa, , San Jacinto, city tour Leon, fiets city tour Granada, Masaya Vulkaan, Artisan markt, Cocao Farm en Chocoyero reserve
 • Boottocht: Juan Venado Nature Reserve en Isla Isletas
 • Activiteiten: sandboarden Cerro Negro, kookworkshop, surfles, vulkaan hike, canopy tour en paardrijden
 • Retour ferry vaste land – Isla Ometepe
 • Binnenlandse retourvlucht Managua – Corn Island inclusief taxes
 • 24/7 Assistentie ter plaatse van onze lokale agent

Exclusief in de reissom in deze familie reis Nicaragua:

 • Internationale retourvlucht
 • Overige / optionele excursies en activiteiten
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Fooien en andere persoonlijke uitgaven
 • Reis- en annuleringsverzekering

Opmerkingen:
De prijs is gebaseerd op beschikbaarheid van de voordeligste boekingsklasse voor de binnenlandse vluchten. Mochten deze ten tijde van boeking niet meer beschikbaar zijn dan kan er een toeslag op de binnenlandse vluchten van toepassing zijn

Internationale vluchten:

Er zijn diverse mogelijkheden om naar Nicaragua te vliegen, maar helaas geen rechtstreekse vluchten vanuit Nederland. Een goede optie is met KLM via Panama City. Andere opties (vanuit Amsterdam of Brussel) zijn Iberia of één van de Amerikaanse maatschappijen.