pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Colombia Self-drive Reis

Colombia Self-drive Rondreis
21 daagse reis vanaf EUR 2.385 per persoon

Houdt u van avontuur en rijdt u graag zelf, dan is deze Colombia self-drive ideaal voor u. De reis start in Bogotá waarvandaan u met huurauto langs de mooiste plekjes van Colombia gaat. De auto is een personenwagen, de route gaat over redelijke wegen en is veilig genoeg om heerlijk zelf te doen. Verder is de autohuur inclusief FULL-COVER autoverzekering, dus geen enkel eigen risico. De autorondreis gaat via de Tatacoa woestijn en San Agustin dwars door de Andes naar Popayan en vervolgens naar de koffie regio. In die mooie gebied verblijft u op een aantal verschillende locaties alvorens u verder rijdt naar Medellín. Hier kan de auto weer ingeleverd worden en vliegt u naar de Caraïbische kust. Om de rondreis in stijl af te sluiten verblijft u aan het strand in de omgeving van het prachtige Palomino en bij de koloniale stad Cartagena.

Colombia Self-drive Rondreis
Selva Travel Tip Ga relaxt tuben bij Palomino

Reisroute in het kort:
Dag 1: Vlucht naar Bogotá
Dag 2: Stadstour Bogotá
Dag 3: Selfdrive – Tatacoa woestijn
Dag 4: Selfdrive – San Agustin
Dag 5: Tour San Agustin
Dag 6: Selfdrive – Popayan
Dag 7: Selfdrive – Quindio (koffie regio zuid)
Dag 8: Selfdrive – Quindio
Dag 9: Selfdrive – Manizales (koffie regio noord)
Dag 10: Selfdrive – Manizales
Dag 11: Selfdrive – Salamina
Dag 12: Tour San Felix en Valle de Samaria
Dag 13: Selfdrive – La Merced
Dag 14: Selfdrive – Medellín
Dag 15: Stadtour Medellín
Dag 16: Binnenlandse vlucht – Palomino
Dag 17: Palomino
Dag 18: Transfer – Cartagena
Dag 19: Cartagena
Dag 20: Vertrekvlucht
Dag 21: Aankomst

Dag tot dag programma
Colombia Self-drive Reis

Dag 1: Aankomst / Bogotá
Bij aankomst in Bogota wordt u welkom geheten op de luchthaven. Transfer naar uw hotel in La Candelaria, de koloniale binnenstad.
Overnachting in Hotel Casa Deco (Bogotá) met ontbijt

Dag 2: Stadstour Bogotá
U wordt opgehaald door onze Engelstalige gids voor een stadstour van een halve dag met wandeling door “la Candelaria”, bezoek Goud Museum (dicht op maandag), Botero Museum (dicht op dinsdag) en kabelbaan naar Cerro Monserrate. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een fietstour door Bogotá, ook erg leuk om te doen.
Overnachting in Hotel Casa Deco (Bogotá) met ontbijt

Dag 3: Selfdrive naar Villavieja / Tatacoa woestijn
Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de buitenkant van de stad gebracht. Bij de luchthaven krijgt u de huurauto overhandigd en gaat uw Colombia Self-drive reis van start. De rit gaat vandaag naar het zuidelijk Villavieja. De basis voor een bezoek aan de bijzondere Tatacoa woestijn.
Overnachting in Hotel Yararaka (Villavieja) met ontbijt

Dag 4 en 5: Tatacoa / Selfdrive naar San Agustin
Vroeg in de ochtend komt de lokale gids u ophalen voor een wandeling door de Tatacoa Woestijn. U ziet fossielen, zandformaties en hoe de lokale bevolking probeert te overleven in dit droge gebied. In de middag rijdt u verder naar San Agustin. De volgende dag tour met naar het archeologische park van San Agustin. U bezoekt Mesa A, B, en C, Lavapatos, en El Mirador. Daarnaast kunt u het lokale museum bezoek en Bosque de Estatuas. Mocht u overigens minder interesse hebben de graftombes en beelden dan is de regio van San Agustin ook uitstekend voor raften of paardrijden.
Overnachtingen in Hotel Yuma (San Agustin) met ontbijt

Colombia Self-drive Rondreis

Dag 6: Selfdrive naar Popayan
De rit gaat vandaag van San Agustin naar Popayan, ook wel de Witte Stad van Colombia genoemd vanwege de witgekalkte huizen. De route is kronkelig en de weg niet altijd even goed maar het is een prachtige route. In de loop van de middag arriveert u in Popayan.
Overnachting in Hotel La Plazuela (Popayan) met ontbijt

Dag 7 en 8: Selfdrive Quindio
U rijdt van Popayan naar Montenegro in de regio Quindio. Dit is het zuidelijke gedeelte van de Zona Cafetera ofwel de koffie regio. Hier verblijft u op de lokale Finca El Palmar. Mocht deze dag vallen op een dinsdag, dan is een bezoek aan de indianenmarkt van Silvia op de route een mogelijkheid. De volgende dag is een vrije dag op de finca. U kunt diverse optionele tours gaan doen zoals een bezoek aan een koffieboerderij voor uitleg over koffieproces. Ook kunt u even genieten van het heerlijke klimaat in deze regio aan het zwembad of met de auto de koffie regio wat nader gaan bekijken zoals Salento en Valle de Cocora, waar het ook prachtig wandelen is.
Overnachtingen in Finca El Palmar (Quindio) met ontbijt

Dag 9 en 10: Selfdrive Manizales
Vanuit de finca rijdt u naar Hacienda Venecia, een koloniale koffieboerderij bij de stad Manizales en omgeven door koffieplantages, bergen en tropisch bos. In de middag kunt u optioneel een koffietour doen. U heeft een dag ter vrije besteding bij de Hacienda. Het hotel heeft drie gebouwen, waaronder de meer dan 100 jaar oude finca met de traditionele witgekalkte muren en kleurrijk geschilderde deuren en balkons. Er kan ontspannen worden bij de zwembaden maar we raden u zeker aan om te gaan wandelen in de natuur en alles leren over het proces van koffieproductie, van de plant tot kopje koffie.
Overnachtingen in Hacienda Venecia (Manizales) met ontbijt

Dag 11 en 12: Selfdrive Salamina – Tour San Felixe en Valle de Samaria
U rijdt van de Hacienda naar het authentieke dorpje Salamina. In de middag heeft u alle tijd om zelfstandig het dorpje te bezoeken. De volgende ochtend wordt u opgehaald door de gids voor een bezoek aan het dorp San Felix en een wandeling tussen de waspalmen in de Vallei van Samaria, hét symbool en de nationale boom van Colombia.
Overnachtingen in Hotel Casa Lola Garcia (Salamina) met ontbijt

Colombia Self-drive Rondreis

Dag 13: Selfdrive La Merced
In een korte rit van slechts een uurtje van slechts een uurtje rijdt u naar het dorpje La Merced. Hier arriveert u bij een finca met prachtig uitzicht over de Cauca vallei. Bij de entree van de finca staan paarden klaar dit u in zo’n 20 minuten naar de finca brengen. Als u wilt kunnen hier ook optioneel langere tochten te paard worden gemaakt en zelfs parapenten is hier mogelijk met ongelofelijke vergezichten over de vallei. U verblijft de rest van de dag bij de lokale hacienda.
Verblijf in lokale Hacienda (La Merced) met alle maaltijden inclusief

Dag 14 en 15: Selfdrive Medellín
U rijdt op het gemak van La Merced naar Medellín, waar u de huurauto inlevert en zelf even een taxi naar het hotel neemt. U verblijft in de gezellige en populaire wijk El Poblado. Hier loopt u zo naar buiten en bevindt zich gelijk tussen de vele terrasjes en restaurants. Na het ontbijt wordt u de volgende ochtend opgehaald voor een leuke stadstour van zo’n vier uur met gids door Medellín. U bezoek het centrum met de belangrijkste monumenten zoals de Plaza de Botero waarbij gebruik wordt gemaakt van metro en metro/cable als vervoer. Ook bezoekt u de wijk Santa Domingo.
Overnachtingen in Boutique Hotel La Campana (Medellín) met ontbijt

Dag 16: Binnenlandse vlucht / Palomino
Transfer naar de luchthaven van Medellín en vlucht naar Santa Marta. Hier wordt u opgewacht op de luchthaven voor een privé transfer naar de stranden van Tayrona/Palomino.
Overnachting in Finca Barlovento (Palomino) met ontbijt

Dag 17: Tayrona / Palomino
Vrije dag op de stranden van Tayrona/Palomino en Finca Barlovento. Optionele tours zijn mogelijk zoals een bezoek aan Tayrona National Park voor wandelingen door de jungle en over de stranden. Ook kunt u naar Taironaka om te gaan tuben ofwel met een band de rivier afzakken.
Overnachting in Finca Barlovento (Palomino) met ontbijt

Colombia Self-drive Rondreis

Dag 18: Cartagena
Privé transfer naar Cartagena, een rit van zo’n vijf uur. Hier verblijft u in het koloniale centrum van deze bijzondere stad.
Overnachting in Hotel 3 Banderas (Cartagena) met ontbijt

Dag 19: Cartagena
Vrije dag in Cartagena. U kunt hier uitstekend zelfstandig rondslenteren en de stad te voet gaan verkennen maar als u wilt zijn ook optionele tours mogelijk zoals een stadswandeling met gids, bezoek aan een sociaal project in la Boquilla of een tour naar de Rosario eilanden voor de kust.
Overnachting in Hotel 3 Banderas (Cartagena) met ontbijt

Dag 20: Vertrek uit Cartagena
Helaas, uw Colombia Self-drive reis zit er bijna op. U wordt naar de luchthaven van Cartagena gebracht voor uw internationale retourvlucht.

Dag 21: Aankomst

Dit is een suggestie reis, u kunt de reis helemaal op maat laten maken

Periode: 4 januari – 15 december 2021

Prijs: EUR 2.385 per persoon
gebaseerd op een reis met 2 personen

 

Er kan een toeslag gelden voor de periode 15 december tot 4 januari, in de Paasweek en tijdens lokale feestdagen.

Inclusief in deze Colombia Self-drive reis:

 • Privé aankomst transfer in Bogotá
 • Overnachtingen inclusief ontbijt en La Merced inclusief alle maaltijden
 • Autohuur categorie Kia Rio of gelijkwaardig met onbeperkt aantal kilometers
 • Drop-of kosten huurauto voor ophalen Bogotá en inleveren Medellín
 • FULL-COVER VERZEKERING (geen eigen risico)
 • Stadstour Bogotá
 • Gids voor Tatacoa en voor San Agustin
 • Bezoek met gids Valle de Samaria en hike Valle de Samaria
 • Stadstour Medellín
 • Binnenlandse vlucht Medellín naar Santa Marta
 • Privé transfers Santa Marta – Palomino – Cartagena
 • Vertrek transfer naar Cartagena airport
 • 24/7 Assistentie ter plaatse van onze lokale agent

Exclusief in deze Colombia Self-drive reis:

 • Internationale retourvlucht (heen naar Bogotá, retour vanuit Cartagena)
 • Overige / optionele excursies en activiteiten
 • Algemene lokale autokosten zoals benzine, tol, parkeergelden etc.
 • Tweede bestuurder (optioneel, USD 7 per dag)
 • GPS bij de huurauto (optioneel, USD 5 per dag)
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Fooien en andere persoonlijke uitgaven
 • Reis- en annuleringsverzekering

Opmerkingen:
De prijs is gebaseerd op beschikbaarheid van de voordeligste boekingsklasse voor de binnenlandse vluchten. Mochten deze ten tijde van boeking niet meer beschikbaar zijn dan kan er een toeslag op de binnenlandse vluchten van toepassing zijn. De reis kan helemaal naar uw wensen worden aangepast, denk bijvoorbeeld eens aan de Amazone.

Bent u met meer personen? Natuurlijk kan dan de auto ge-upgrade worden naar een grotere auto.

Internationale vluchten:
Er zijn diverse mogelijkheden om naar Colombia te vliegen, een goede optie is rechtstreeks met KLM vanaf Amsterdam Schiphol heen naar Bogotá en rechtstreeks retour vanuit Cartagena. Vanaf Brussel is KLM ook vaak de beste optie (met overstap in Amsterdam). Vraag ons naar de mogelijkheden voor de data dat u op reis gaat en we geven graag de opties.