pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Belize Selfdrive Hoogtepunten Reis

Belize selfdrive hoogtepunten reis
17 daagse reis vanaf EUR 1.920 per persoon

Deze Belize Selfdrive Hoogtepunten reis start met een nachtje in Panama City en op dag twee arriveert u al in de ochtend in Belize. U kunt dan direct met deze prachtige highlights autorondreis van start gaan. Belize is een land waar autorijden heel gemakkelijk is en de afstanden altijd klein. Een reis vol hoogtepunten brengt u natuurlijk naar de meest bijzondere plekjes van een land en ook in deze reis is dát het thema. U rijdt met een huurauto naar Hopkins (een gezellige badplaats), Punta Gorda (jungle en Maya cultuur), Hummingbird Highway (slapen in een prachtige jungle lodge), San Ignacio (voor avontuur, natuur, cultuur en vakantie vieren), La Milpa (bijzondere jungle en oude Maya stad in het noorden van het land) en u sluit deze prachtige autoreis af op het tropische levendige eiland Ambergris Caye. Vanaf Ambergris Caye vliegt u op de laatste dag naar Belize City en verder richting uw eindbestemming.

selfdrive hoogtepunten Belize
Selva Travel Tip Ga paardrijden in San Igancio

Reis route in het kort
Dag 1: Overnachting Panama City 
Dag 2: Start autorondreis, Hopkins
Dag 3: selfdrive Hopkins
Dag 4: selfdrive Hopkins
Dag 5: selfdrive Toledo (Punta Gorda)
Dag 6: selfdrive Toledo (Punta Gorda)
Dag 7: selfdrive Hummingbird Highway
Dag 8: selfdrive Hummingbird Highway
Dag 9: selfdrive San Ignacio
Dag 10: selfdrive San Ignacio
Dag 11: selfdrive La Milpa (noorden)
Dag 12: selfdrive La Milpa (noorden)
Dag 13: Ambergris Caye
Dag 14: Ambergris Caye
Dag 15: Ambergris Caye
Dag 16: Retourvlucht
Dag 17: Aankomst

Dag tot dag programma
Belize Selfdrive Hoogtepunten Reis

Dag 1: vlucht en Panama City
Vandaag gaat uw vakantie naar Belize van start. U vliegt eerst naar Panama en hier heeft u een overnachting.
Overnachting in het Riande Aeropuerto Hotel (Panama City) met ontbijt

Dag 2: aankomst/ Hopkins
In de ochtend reist u opgefrist verder richting Belize City. Op de luchthaven staat uw 4×4 huurauto voor u klaar. Na de uitleg gaat deze mooie individuele rondreis door Belize van start. Uw eerste bestemming is de kleine gezellige badplaats Hopkins.
Overnachting in de Parrot Cove Lodge (Hopkins) met ontbijt

Dag 3: Hopkins
In Hopkins maakt u gezellig kennis met de lokale mensen. U wordt gastvrij ontvangen en waarschijnlijk met vragen over waar u vandaan komt bestookt. U kunt een dagje aan het strand vertoeven en/of kiezen voor een snorkel avontuur.
Overnachting in de Parrot Cove Lodge (Hopkins) met ontbijt

selfdrive hoogtepunten Belize

Dag 5: Punta Gorda
Na het ontbijt gaat de reis verder naar het zuiden van Belize, naar de bijzondere provincie Toledo. U overnacht in een charmante jungle accommodatie vlakbij het plaatsje Punta Gorda. In de avond kunt u heerlijk lokaal gaan eten.
Overnachting in de Hickatee Cottages / Hickatee Den (Punta Gorda) met ontbijt

Dag 6: Punta Gorda
U bent op dé ideale bestemming om de jungle te verkennen. Bij Hickatee zijn diverse wandelingen mogelijk. Verder biedt de lodge de mogelijkheid om een unieke vlinderboerderij te bezoeken en kennis te maken met de huidige Maya cultuur.
Overnachting in de Hickatee Cottages / Hickatee Den (Punta Gorda) met ontbijt

Dag 7: Hummingbird Highway
Als u vandaag vroeg vertrekt heeft u goed de tijd om de dag optimaal te gebruiken. U rijdt van Punta Gorda richting de Hummingbird Highway. U overnacht bij het basiskamp van de National Geographic Expeditions in Belize in een prachtig gelegen jungle lodge .

Overnachting in Sleeping Giant Jungle Lodge / riverside kamer (Hummingbird Highway)

Dag 8: Hummingbird Highway
U kunt lange hikings in de omgeving maken en ook Blue Hole National Park gaan bezoeken. Een aanrader is een kajak tour te boeken en over het water, met een ervaren gids, de natuur van Belize verkennen. Overnachting in Sleeping Giant Jungle Lodge / riverside kamer (Hummingbird Highway)

selfdrive hoogtepunten Belize

Dag 9: San Ignacio
Uw reis brengt u vandaag via de hoofdstad van het land, Belmopan, naar de omgeving van San Ignacio. We raden zeker aan om lekker te gaan lunchen, wat boodschappen te doen en door te tijden richting uw accommodatie.
Overnachting in Black Rock Lodge / classic cabin (San Ignacio)

Dag 10: San Ignacio
San Ignacio heeft voor elke reiziger super veel te bieden. U kunt een bezoek brengen aan de Maya steden Tikal (in Guatemala) of Caracol. Een aanrader is te paard (ook voor beginners) een tocht te maken naar Xunantunich. Zeker met een Nederlandse achtergrond is het interessant om kennis te maken met de Mennonieten in Spanish Lookout. Een andere goede reden om naar San Ignacio te komen is de natuur en de grottenstelsels die u kunt verkennen. U overnacht in het prachtig gelegen Black Rock Lodge.
Overnachting in Black Rock Lodge / classic cabin (San Ignacio)

Dag 11: La Milpa
Op deze dag staat er een langere autorit op het programma. U vertrekt richting het noordwesten van het land, naar La Milpa in het natuurpark Río Bravo. De wegen zijn over het algemeen van prima kwaliteit en u rijdt door een gevarieerd landschap.
Overnachting in een cottage bij La Milpa / cottage (La Milpa jungle) met ontbijt

selfdrive hoogtepunten Belize

Dag 12: La Milpa
We raden u zeker aan met een gids de bijzondere Maya stad la Milpa te gaan verkennen. Verder kunt u op eigen gelegenheid diverse wandeltochten maken. U bevindt zich echt midden in de jungle en elke ochtend wordt u hier gewekt door het geluid van brulapen en het gezang van de vele soorten vogels. La Milpa is een super plek voor liefhebbers van natuur en cultuur.
Overnachting in een cottage bij La Milpa / cottage (La Milpa jungle) met ontbijt

Dag 13: Ambergris Caye
In de ochtend rijdt u terug naar Belize City en hier levert u de huurauto in. De watertaxi brengt u vervolgens naar het tropische eiland, Ambergris Caye.
Overnachting in Caribbean Villas Hotel / deluxe kamer (San Pedro / Ambergris Caye) met ontbijt

Dag 14 en 15: Ambergris Caye
Heerlijke dagen zon, zee en strand. San Pedro is echt een typische badplaats met vele barretjes en restaurantjes. U kunt hier ook diverse prachtige duik- en snorkeltochten reserveren. Er zijn ook schitterende boottochten mogelijk en kunt u zelfs uw eigen eten vangen, die dan direct aan boord wordt klaargemaakt.
Overnachtingen in Caribbean Villas Hotel / deluxe kamer (San Pedro / Ambergris Caye) met ontbijt

Dag 16: terugreis
Op tijd voor uw internationale vlucht verlaat u het eiland met een binnenlandse vlucht. U vliegt in een kwartiertje van Ambergris Caye naar Belize City Airport. Vervolgens vliegt u weer richting Nederland.

Dag 17: Aankomst in Nederland

Dit is een suggestie reis, u kunt de reis helemaal op maat laten maken

Periode: 1 mei – 15 december 2021
Prijs: EUR 1.920 per persoon
gebaseerd op een reis met 2 personen
Periode: 1 januari – 30 april 2021
Prijs: EUR 2.015 per persoon
gebaseerd op een reis met 2 personen

Opmerking: Kerst/nieuwjaarsperiode en ander lokale feestdagen prijs op aanvraag, hier kan een toeslag van toepassing zijn

Inclusief in de Belize Selfdrive Hoogtepunten reis:

 • 1 Overnachting in Panama City (Panama), airport hotel met shuttle service
 • 14 Overnachtingen in Belize met verblijf in 2-persoonskamers
 • Ontbijt
 • 11 Dagen autohuur (4WD Jeep Patriot 2011-2013) inclusief GST belasting, aansprakelijkheidsverzekering, CDW verzekering USD 13 per dag (met eigen risico), ongelimiteerd aantal kilometers, airport fee en mobiele telefoon
 • Watertaxi van Belize City naar Ambergris Caye
 • Binnenlandse vlucht van San Pedro naar Belize City
 • Assistentie ter plaatse van onze lokale agent

Exclusief in de Belize Selfdrive Hoogtepunten reis:

 • Internationale retourvlucht
 • Overige excursies
 • Tweede bestuurder USD 4,88 per dag
 • Toeristen/vertrek belasting (niet van toepassing bij vliegen)
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Fooien en andere persoonlijke uitgaven
 • Reis- en annuleringsverzekering

Internationale vluchten:

Het is niet mogelijk om rechtstreeks naar Belize te vliegen. U heeft altijd een overstap nodig en meestal op de heenreis ook een overnachting in b.v. Amerika, Mexico of Panama. Dit heeft als voordeel dat u in de ochtend in Belize arriveert en direct van start kunt gaan met uw rondreis. We adviseren u graag over de mogelijkheden.