Loading

Puur Colombia rondreis

Reisduur: 18 dagen
Soort reis: privé rondreis Colombia, volledig verzorgd met veel individuele vrijheid

Deze 18-daagse individuele Puur Colombia rondreis is een erg complete reis waarbij u vele kanten van Colombia zult zien en ervaren. De reis is volledig verzorgd waarbij u reist met binnenlandse vluchten en privé transfers. Om u zoveel mogelijk vrijheid te geven in de reis is niet alles volgebouwd met excursies maar bent u helemaal vrij om te bepalen wat u wilt. De reis gaat langs vele hoogtepunten van Colombia zoals Bogotá, San Agustín, Popoyán, het koffie gebied, Medellín, Cartagena de Indias en het nationaal park Tayrona.

Deze reis is al voor EUR 2.245 per persoon te boeken, deze prijs is inclusief alle binnenlandse vluchten en privé transfers (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets. 

Colombia - Bogota8.jpgColombia - Zona Cafatera.jpg

De reis start in de hoofdstad van Colombia, het koloniale Bogotá. Hier is een erg leuke fiets tour met gids inbegrepen zodat u een goed beeld van deze bijzondere stad krijgt. Vervolgens vliegt u vanuit Bogotá naar het zuidelijk gelegen Neiva vanwaar u via de archeologische site bij San Agustín dwars door de Andes naar het witte dorpje Popayán trekt. Natuurlijk ontbreekt de Zona Cafetera, ofwel het koffiegebied met de heuvelachtige groene velden, ook niet in deze reis. Hiervandaan trekt u verder naar de moderne stad van de eeuwige lente Medellín. Een binnenlandse vlucht naar historisch Cartagena de Indias brengt u naar de tropische Caribische kust en de jungle van nationaal park Tayrona. Hier sluit u de mooie reis af tussen de palmbomen en de azuurblauwe zee.

Reisroute in het kort

Dag 1: Vliegreis naar Bogotá
Dag 2: Fiets excursie Bogotá
Dag 3: Vlucht naar Neiva / San Agustín
Dag 4: San Agustín
Dag 5: Popayán
Dag 6: Popayán
Dag 7: Zona Cafetara
Dag 8: Zona Cafetara
Dag 9: Salento en Valle de Cocoro

Dag 10: Medellín
Dag 11: Stadstour Medellín
Dag 12: Cartagena de Indias
Dag 13: Cartagena de Indias
Dag 14: Cartagena de Indias
Dag 15: Nationaal Park Tayrona
Dag 16: Nationaal Park Tayrona
Dag 17: Retourvlucht vanaf Santa Marta
Dag 18: Aankomst

Colombia - Cartagena1.jpgColombia - Tayrona7.jpg

Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Colombia te bezoeken. Colombia is een groot land en er zijn dan ook vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen. Natuurlijk adviseren wij u graag hierover. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Colombia voor u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven in deze Puur Colombia reis, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden. Uiteraard kunt u uw wensen ook aangeven in ons contactformulier.