Loading

Privé Safari Noord Tanzania en Zanzibar

Reisduur: 16 dagen
Soort reis: Complete privé safari Noord Tanzania, Zanzibar en Stonetown
Bijzonderheden: Safari verblijf in safarilodges en luxe safari tentenkampen, vlucht Serengeti naar Zanzibar voor een strandverblijf en overnachting Stonetown

Vanaf het moment dat u landt in Tanzania start uw avontuur in dit prachtige land. Deze reis is voor iedereen die optimaal wil genieten van de natuur maar liever niet alleen maar aan het reizen is. U begint de reis met 2 overnachtingen in een hotel met historie en gelegen in een prachtige tuin. Op de derde dag komt uw ervaren privé chauffeur/gids u in zijn luxe 4WD landcruiser u ophalen bij het hotel. Uw 8 daagse safari start in Tarangire National Park, waar u heerlijk 2 dagen verblijft in een schitterend gelegen luxe tentenkamp. U rijdt vervolgens naar Karatu, een aangenaam stadje in de heuvels, voor een verblijf van 2 nachten in een oude opgeknapte boerderij. U krijgt de kans kennis te maken met de lokale mensen en om Lake Manyara National Park te bezoeken. En dan staat de beroemde Serengeti op het programma waar u 3 nachten overnacht op verschillende locaties in het park, afhankelijk van de migratie. Om veel reistijd te voorkomen en omdat het zo mooie is vliegt u vanuit de Serengeti naar het tropische eiland Zanzibar. Heerlijk 4 dagen zon, zee en strand met daarnaast een overnachting in het historische Stonetown.

Deze Tanzania safari is al vanaf EUR 4.763 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Tanzania - bushbreakfast.jpgTanzania - nijlpaarden.jpg

Reis route in het kort:

Dag 1: aankomst / Arusha
Dag 2: Arusha
Dag 3: Tarangire National Park
Dag 4: Tarangire National Park
Dag 5: Karatu en Lake Manyara N.P.
Dag 6: Karatu
Dag 7: Serengeti National Park
Dag 8: Serengeti National Park

Dag 9: Serengeti National Park
Dag 10: Vlucht naar Zanzibar
Dag 11: Zanzibar
Dag 12: Zanzibar
Dag 13: Zanzibar
Dag 14: Stonetown
Dag 15: Vertrek
Dag 16: Aankomt