Loading

Privé Road Safari Zuid Tanzania

Reisduur: 14 dagen
Soort reis: Privé safari met de auto door Zuid Tanzania
Bijzonderheden: Complete safari door het afgelegen zuiden van Tanzania 

Veel reizigers bezoeken het noorden van Tanzania en vergeten helemaal het zuiden van het land. Deze privé safari neemt u mee naar de afgelegen natuurparken in het zuiden van Tanzania. U reist met de auto van Dar es Salaam naar Selous, Mikumi, Ruaha en Udzungwa Mountains. U overnacht in luxe tentenkampen, altijd op de meest spectaculaire locaties en van alle gemakken voorzien. Een safari door is niet compleet zonder een bootsafari en wandelsafari's, natuurlijk zijn deze inclusief in de reis!

Deze Tanzania safari is al vanaf EUR 4.829 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Tanzania - sunset.jpgTanzania - giraf Selous.jpg

Reis route in het kort:

Dag 1: Vliegreis / Dar es Salaam
Dag 2: Start privé safari / Selous
Dag 3: Selous
Dag 4: tweede locatie in Selous
Dag 5: Mikumi
Dag 6: Mikumi
Dag 7: Ruaha 

Dag 8: Ruaha
Dag 9: Ruaha
Dag 10: Udzungwa Mountains
Dag 11: Udzungwa Mountains
Dag 12: Dar es Salaam
Dag 13: Terugvlucht
Dag 14: Aankomst

 Deze reis kan natuurlijk uitgebreid worden met een strandvakantie, een bezoek aan Noord Tanzania of een gorilla tracking in Oeganda

Deze rondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Tanzania te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties of een combinatie met Kenia of het noorden van Tanzania. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte safarirondreis Tanzania voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.