Loading

Privacy beleid Selva Travel

Selva Travel heeft de privacy van haar klanten hoog in het vaandel staan en hanteert daarbij het volgende privacy beleid:

Welke persoonlijke informatie wordt er van u gevraagd?
Wanneer u een vakantie boekt, zal Selva Travel u vragen naar uw naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer, e-mailadres en een thuisblijversnummer.

Op welke manier maakt Selva Travel gebruik van deze persoonlijke gegevens?
Selva Travel gebruikt uw gegevens voor het maken van alle reserveringen en voor de communicatie naar u toe. Uw adresgegevens worden uitsluitend gebruikt om de reisdocumenten te versturen.
Uw telefoonnummer of emailadres wordt gebruikt voor communicatie en het versturen van documenten zoals de boekingsbevestiging / factuur. De informatie die u aan Selva Travel verstrekt zal uitsluitend worden doorgegeven aan leveranciers (zoals luchtvaartmaatschappijen, hotels en vervoersbedrijven) en aan reisagenten, indien het van toepassing is voor het verloop van uw boeking.

Hoe beschermt Selva Travel de informatie van de klant?
Selva Travel maakt tevens gebruik van een Firewall (beveiligingssoftware) om de interne informatie te beschermen van het Internet.

Geeft Selva Travel persoonlijke informatie door aan derden?
Selva Travel zal alleen uw naam en boekingsdetails doorgeven aan onze leveranciers voor operationeel gebruik. Selva Travel zal uw informatie niet doorgeven aan andere bedrijven om marketing redenen.

Zal Selva Travel de informatie die ik geef gebruiken voor directe mailings?
Nee, Selva Travel gebruikt uw Email adres en alle overige informatie alleen voor communicatie over uw reis.

Als u vragen heeft ten aanzien van het privacy beleid van Selva Travel of wanneer u vermoedt dat Selva Travel zich niet aan dit privacy beleid houdt, kunt u dit sturen naar: info@selvatravel.nl.