Loading

PERU

Peru is een enorm divers land met het ruige Andes-gebergte, uitgestrekte woestijnen, Altiplano en de Amazone jungle. Bovenal is Peru het land van de Inca’s, met de stad Cusco en de oude Inca stad Machu Picchu als spiritueel centrum waardoor Peru een echte aanrader is voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers. Wist u overigens dat u Peru ook een prima land is om te verkennen met een huurauto? Heerlijk alle vrijheid van een huurauto waarbij alles verder helemaal door ons geregeld is.

Peru TiticacaPeru Arequipa

Wat voor soort reis door Peru kunt u verwachten met Selva Travel:

  • De Peru reizen die Selva Travel aanbiedt zijn altijd individueel maatwerk, dus alleen met uw eigen reisgezelschap, waarbij de reis helemaal naar uw wens wordt samengesteld. Zo kan de reis volledig verzorgd worden georganiseerd (met alle excursies inclusief) of met meer vrijheid in de reis waarbij u zelf ter plaatse bepaalt wat u wilt gaan doen (of natuurlijk een combinatie hiervan).
  • Als u een volledig verzorgde privé reis wilt maken dat kan het reizen over land plaats vinden op vele manieren zoals met openbaar vervoer (uitstekend geregeld in Peru), binnenlandse vluchten of wagen met privé chauffeur.
  • Een andere reismethode waar Selva Travel in Peru in gespecialiseerd is, betreft een Selfdrive rondreis Peru. Hierbij rijdt u zelf met huurauto door Peru waarbij de accommodaties al zijn verzorgd. 
  • Bolivia is uitstekend te combineren met Peru, wij informeren u graag over alle mogelijkheden.
  • Specialisatie in Amazone Jungle lodges en cruises, zowel bij Puerto Maldonado als in de regio van Iquitos.
  • De indeling van de Peru reis is volledig vrij in te vullen, dus geeft u het gerust aan wat voor soort reis u zoekt en wij adviseren u graag!
Peru Colca CanyonPeru Amazone

Peru is na Brazilië en Argentinië het grootste land van Zuid-Amerika, zo'n 30x groter dan Nederland. Er zijn diverse manieren om rond te reizen in Peru, Selva Travel biedt reizen aan met een huurauto (zelf rijden) en combinaties van binnenlandse vluchten en reizen met openbaar vervoer waarbij alles tot in de puntjes door ons geregeld is, u hoeft ter plaatse nergens naar om te kijken. Onderweg slaapt u in gezellige en uitstekend gelegen accommodaties die wij samen met u selecteren. Wij assisteren u heel graag bij het samenstellen van de perfecte reis naar Peru. Zo mogen plaatsen als Cusco en de schitterende Inca-ruïnes van Machu Picchu net als de Colca Canyon en het meer van Titicaca eigenlijk niet ontbreken maar Peru heeft nog veel meer te bieden. Een absoluut hoogtepunt is naar onze mening de Amazone! Ook noordelijk Peru is nog vrijwel onbekend maar absoluut de moeite waard om te bezoeken, met de abodestad Chan Chan, de piramides van de Moche bij Trujillo en Chiclayo en de stenen citadel Kuélap nabij Chachapoyas. Peru is geweldig om als vakantiebestemming te kiezen, er is genoeg te doen en te zien. Het is ook een ideale bestemming om te combineren met Bolivia. Wij geven u graag een aantal prachtige voorbeeldreizen, maar deze dienen écht alleen om u een idee te geven over de mogelijkheden. Samen met u gaan we aan de slag om een bijzondere reis naar Peru voor u samen te stellen.