Loading

Panama Selva Travel Tip - autorondreis

Reisduur: 21 dagen
Soort reis: individuele autorondreis Panama met zeilen bij San Blas

Panama is een klein land met een grote verscheidenheid aan bijzondere plekjes. Wij willen u graag kennis laten maken met onze favorieten reis door dit mooie land. In deze 21-daagse rondreis maakt u kennis met een unieke natuur, prachtige zandstranden, het binnenland met de bergen en gaat u zeilen langs de San Blas eilanden. U start de reis natuurlijk in Panama City, dan gaat u logeren op het Panamakanaal en vliegt u met een binnenlandse vlucht naar David. Er volgen 3 nachten in La Amistad National Park bij dé natuurlocatie van Panama, Mount Totumas. In David ontvangt u de ruime 4WD huurauto en rijdt u zelf naar Boca Chica, Santa Fe, Playa Venoa, El Valle de Anton en Gamboa. Na 10 dagen heerlijk zelf rond gereden te hebben levert u de auto in. Deze fantastische reis moet afgesloten worden op een bijzondere manier en dat gebeurd absoluut, u gaat 3 dagen zeilen bij de San Blas Eilanden.

Deze reis is al vanaf EUR 2.788 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets. 

Panama - koffie.jpgPanama - jungle.jpg

Reisroute in het kort:

Dag 1: Panama City
Dag 2: Panama City
Dag 3: Floating lodge
Dag 4: Mount Totumas
Dag 5: Mount Totumas
Dag 6: Mount Totumas
Dag 7: selfdrive/ Boca Chica
Dag 8: Boca Chica
Dag 9: selfdrive/ Santa Fe
Dag 10: Santa Fe
Dag 11: selfdrive/ Playa Venoa

Dag 12: Playa Venoa
Dag 13: selfdrive/ El Valle de Anton
Dag 14: El Valle de Anton
Dag 15: selfdrive/ Gamboa
Dag 16: Gamboa
Dag 17: zeilen San Blas
Dag 18: zeilen San Blas
Dag 19: zeilen San Blas
Dag 20: Vertrek
Dag 21: Aankomst

Deze rondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Panama te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties of een combinatie met Costa Rica of Colombia. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Panama voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl en we beantwoorden graag al uw vragen.