Loading

Panama Highlights incl. Bocas del Toro

Reisduur: 19 dagen
Soort reis: Individuele reis door Panama met huurauto i.c.m. Bocas del Toro

Panama leent zich uitstekend om heerlijk zelf met huurauto te gaan verkennen en dat is precies wat u in deze reis gaat doen. De reis start in Panama City middenin de historische wijk Casco Viejo, waar u de huurauto ontvangt. Geen gehaast maar heerlijk genieten van de vele highlights die Panama te bieden heeft. De vulkaanvallei bij El Valle de Anton, de traditionele cultuur in de provincie Azuero en in het plaatsje Pedasi, het ruige berglandschap rondom Santa Fe en snorkel bij Coiba / Santa Catalina. Natuurlijk bezoekt u ook Boquete, een prachtig gebied om actief de natuur te verkennen en schitterende wandelingen te maken. De reis wordt afgesloten met een aantal dagen op één van de eilanden van Bocas del Toro alvorens u met een vlucht terugkeert naar Panama City. In Panama City heeft u de laatste overnachting van deze mooie complete rondreis. 

Deze rondreis Panama is het hele jaar door te boeken voor EUR 1.453 per persoon (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Panama - Bocas del Toro - Dolphin Bay Hideaway !.jpgPanama - howler monkey !.jpg

Route in het kort:

 Dag 1: Aankomst / Panama Stad     
 Dag 2: Panama Stad 
 Dag 3: selfdrive/ El Valle de Anton
 Dag 4: El Valle de Anton
 Dag 5: selfdrive/ Pedasi
 Dag 6: Pedasi
 Dag 7: selfdrive/ Santa Fe
 Dag 8: Santa Fe
 Dag 9: selfdrive/ Santa Catalina
 Dag 10: Santa Catalina / Coiba 

 Dag 11: selfdrive/ Boquete
 Dag 12: Boquete
 Dag 13: Boquete
 Dag 14: Bocas del Toro
 Dag 15: Bocas del Toro
 Dag 16: Bocas del Toro
 Dag 17: Vlucht / Panama Stad
 Dag 18: Vertrek
 Dag 19: AankomstDeze rondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Panama te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties of een combinatie met Costa Rica of Colombia. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Panama voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.