Loading

Panama, Costa Rica en Nicaragua Compleet

Reisduur: 28 dagen
Soort reis: Individuele rondreis door Panama, Costa Rica en Nicaragua met huurauto's

Kiezen is altijd moeilijk, maar gelukkig hoeft u bij deze rondreis niet te kiezen, u bezoekt 3 landen in 4 weken tijd! De reis start in de moderne stad Panama City en vervolgens rijdt u met een huurauto naar de bergen van El Valle de Anton, het strand van Las Lajas, de koffieplantages van Boquete. U levert de auto in aan de Caribische kust en bezoekt de tropische eilanden van Bocas del Toro. Een snelle shuttle transfer brengt u naar Costa Rica. Ook hier verblijft u eerst lekker aan het strand van de Caribische kust en dan ontvangt u de tweede huurauto. In Costa Rica gaat de reis naar de jungle van Sarapiqui, het meer en de vulkaan van Arenal, de mooie stranden van Playa Hermosa en naar het natuurpark Rincon de la Vieja. U levert de huurauto in en dan vertrekt u richting het derde land Nicaragua. U zult direct de verschillen opmerken en juist daarom is deze reis zo leuk. Bij de grens ontvangt u de derde huurauto. U vertrekt naar de mooiste koloniale stad van Midden-Amerika, Granada. Na 2 dagen gaat u de natuur bij Matagalpa opzoeken en dan nog cultuur proeven in de stad Léon. De reis eindigt in de hoofdstad van het land Managua.

Deze rondreis Panama is al te boeken voor EUR 2.321 per persoon (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Route in het kort:

Dag 1: Panama City
Dag 2: Panama City
Dag 3: El Valle de Anton
Dag 4: El Valle de Anton
Dag 5: Las Lajas
Dag 6: Boquete 
Dag 7: Boquete
Dag 8: Bocas del Toro
Dag 9: Bocas del Toro
Dag 10: Puerto Viejo
Dag 11: Puerto Viejo
Dag 12: Sarapiqui
Dag 13: Sarapiqui
Dag 14: Arenal

Dag 15: Arenal
Dag 16: Playa Hermosa
Dag 17: Playa Hermosa
Dag 18: Rincon de la Vieja
Dag 19: Granada
Dag 20: Granada
Dag 21: Matagalpa
Dag 22: Matagalpa
Dag 23: Leon
Dag 24: Leon
Dag 25: Managua
Dag 26: Managua
Dag 27: Vertrek
Dag 28: Aankomst 

Nicaragua - mooie vergezichten.jpgNicaragua - birds.jpg
Deze rondreis is één van de vele ideeën voor een combinatie reis Panama. Costa Rica en Nicaragua, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.