pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Paardrijden in Ecuador

Paardrijden in Ecuador

Ecuador is een land waar u schitterende (meerdaagse) paardrijdtochten kunt maken. Op diverse locaties in het land kunt u samen met een lokale gids/cowboy de omgeving verkennen. U rijdt door nevelwouden, door de beroemde Andes, langs de kust, noem maar op, het is mogelijk in Ecuador. In onderstaande voorbeeld geven we u graag een suggestie voor een bijzondere paardrijdtocht door de Andes.

3 Dagen paardrijden door de Andes

Hacienda La Alegria ligt ten zuiden van Quito in de groene vallei van Machachi. Deze regio wordt de “The Volcano Avenue” genoemd, omdat het wordt omringd door elf vulkanen. Uniek is dat uw paard de enige vorm van transport is tijdens uw reis. Ze zullen uw partner zijn tijdens een bijzonder avontuur. U gaat de grootsheid van de Andes, van west naar oost, verkennen en ervaren, verwonderd over de diversiteit van flora, fauna en landschap. Hierbij hoort natuurlijk ook de majestueuze Cotopaxi, de hoogste actieve vulkaan op aarde. Een van de unieke kenmerken van de omgeving rond Hacienda La Alegria is de bedreigde habitat van het Ecuadoraanse nevelwoud. Deze subtropische bergwoud bossen liggen op de westelijke hellingen van de Andes op een hoogte tussen 1.000 en 3.000 meter en zijn helaas bedreigd door landbouw en houtkap.

Men is buitengewoon gelukkig met een gebied met ongerept primair bos dicht bij La Alegria. Deze weelderige bossen behoren tot enkele van de meest bio-diverse habitats op de planeet, met een verbazingwekkende overvloed aan planten, waspalmen, gigantische guneras “de paraplu van de arme man”, majestueuze bomen bedekt met mos, orchideeën, epifyten (luchtplanten), bamboe en boomvarens. Er zijn honderden verschillende orchideeën. Vogels kijken is populair, met de kolibries, nachtkruiken en andere exotische soorten die alleen hier voorkomen. De spectaculair rit klimt tot 4.000 meter en gaat door een weelderig inheems toendralandschap. Langzaam daalt u af richting de kust en ervaar onderweg ongelooflijke subtropische vegetatie. Helaas is de kust te ver weg om hiervandaan te bereiken.

Paardrijden in Ecuador

Dag 1: paardrijden in Ecuador (4 uur)
Vandaag start u met een rit in de manege, u maakt kennis met de paarden en tuig die tijdens de rit gebruikt zullen worden. U rijdt dan rond de naburige Haciendas en bergen als Viudita en Atacazo. De eerste ervaringen op hoogte begint direct op deze eerste dag. Lunch in het Hacienda-huis, hier kunt u een kijkje nemen in de melkstal en de verouderde kaasgrot en geniet dan van het bubbelbad en de open haard.
Overnachting in de Hacienda La Alegria met maaltijden

Dag 2: paardrijden in Ecuador (6 uur)
In de ochtend rijdt u in westelijke richting naar de Corazon tot 4000 meter en daalt af ​​naar het nevelwoud. In het nevelwoud kunt u een grote biodiversiteit van planten en bloemen waarnemen, waaronder gigantische guneras, orchideeën en vogels zoals de kalkoen van het bos (guan). In de middag komt u aan voor thee bij Hacienda Bomboli (3000 m). Heerlijk even ontspannen bij de open haard, genieten van de zonsondergang en kijken naar de lichten van de dorpen aan de kust.
Overnachting in de Hacienda Bomboli met maaltijden

Dag 3: paardrijden in Ecuador (4 uur)
U laat het nevelwoud achter u en rijdt over de oude weg die tot 1960 Quito met de kust verbond. Van daaruit kunt u de groene en vruchtbare Machachi-vallei waarderen. Door uitgestrekte weilanden en eucalyptusbossen komt u op tijd in de vallei aan voor een heerlijke lunch in de Hacienda La Alegria. Deze tocht eindigt hier en is het tijd om afscheid te nemen.

Paardrijden in Ecuador
Prijs voor deze meerdaagse paardrijdtocht is EUR 599 per persoon
(prijs is geldig t/m 15 december 2020 en gebaseerd op 2 personen)

Inclusief in deze paardrijdtocht Ecuador:

  • 3 Dagen paardrijden op goede betrouwbare paardrijden met alle uitrusting
  • 2 Overnachtingen in een Hacienda op basis van 2-persoonskamers
  • Maaltijden een drankjes gedurende de tocht
  • Engelssprekende gids

Exclusief in deze paardrijdtocht Ecuador:

  • Transfers van en naar de Hacienda
  • Extra dag in de Hacienda La Alegria voor ongeveer USD 220 per kamer
  • Persoonlijke uitgave en fooien

Na het avontuur te paard kunt u kiezen om Ecuador verder te verkennen. Op deze website staan mooie suggesties voor boeiende rondreizen. Natuurlijk kunt u zelf helemaal uw reis opmaat laten samenstellen.