Loading

Oude culturen van Mexico rondreis

Reisduur: 14 dagen
Soort reis: 
cultureel bezoek aan Mexico City met individuele autorondreis Yucatan

Unieke rondreis door Mexico met de focus op de rijke cultuur van Mexico. Deze mooie rondreis start in Mexico City waar u 3 dagen verblijft. U gaat op dag 2 met een Engelstalige gids Teotihuacan, de oude stad van de Tolteken bewonderen. Op dag 3 rijdt de gids u naar de historische stad Puebla en de grote pyramide van Cholula, Azteken. U vliegt met een binnenlandse vlucht naar de strandlocatie Cancun. Hier ontvangt u de huurauto en heeft u de tijd weer aan uzelf. Vanuit Cancun rijdt u naar Chichen Itza waar u een interessante rondleiding krijgt van een Nederlandse gids. Natuurlijk mag de koloniale stad Merida en de boeiende Maya opgravingen van Uxmal niet ontbreken in deze culturele rondreis. Uw laatste bestemming is een combinatie tussen cultuur en strand, Tulum. Op de laatste dag rijdt u naar Cancun en zit deze rondreis er alweer op.

Deze reis is al voor EUR 1.343 per persoon te boeken, deze prijs is inclusief overnachtingen en autohuur (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Reisroute in het kort

Dag 1: Vliegreis naar Mexico City
Dag 2: Mexico City
Dag 3: Mexico City
Dag 4: Cancun
Dag 5: Chitchen Itza
Dag 6: Tour Chichen Itza / Mérida
Dag 7: Mérida

Dag 8: Uxmal
Dag 9: Uxmal
Dag 10: Strandverblijf Tulum
Dag 11: Strandverblijf Tulum
Dag 12: Strandverblijf Tulum
Dag 13: Auto inleveren luchthaven / vlucht
Dag 14: Aankomst

Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Mexico te bezoeken. Er zijn vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen, zo kunt u Mexico bijvoorbeeld ook uitstekend combineren met Belize en/of Guatemala. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Mexico van u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden.