Loading

Oeganda voor een leuke prijs reis

Reisduur: 16 dagen
Soort reis: mooie budget privé safari reis Oeganda

Oeganda duur? Nee hoor deze reis bewijst dat u ook een schitterende rondreis kunt maken voor een leuke prijs. Deze zogenaamde highlights rondreis brengt u naar dé mooiste plekken in Oeganda. Uw Engelstalige privé gids/chauffeur haalt u op in Kampala en dan begint de safarirondreis. Op het programma staan bijzondere plekjes als Murchison Falls, Queen Elizabeth National Park, een chimpansee tracking in Kibale Forest, Bwindi Forest en Lake Mburo. U overnacht in eenvoudige accommodaties, schoon en met eigen badkamer.

Deze reis is al voor EUR 2.255 per persoon te boeken, deze prijs is inclusief overnachtingen en privé rondreis (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Oeganda - vissen.jpgOeganda - visarend.jpg

Reisroute in het kort

Dag 1: Vliegreis naar Oeganda / Entebbe
Dag 2: Kampala
Dag 3: Murchison Falls N.P.
Dag 4: Murchison Falls N.P.
Dag 5: Kibale Forest
Dag 6: Kibale Forest
Dag 7: Queen Elizabeth N.P.
Dag 8: Queen Elizabeth N.P.

Dag 9: Bwindi Impenetrable Forest 
Dag 10: Bwindi Impenetrable Forest 
Dag 11: Bwindi Impenetrable Forest 
Dag 12: Lake Mburo
Dag 13: Lake Mburo
Dag 14: Kampala
Dag 15: Vlucht terug naar huis
Dag 16: Aankomst

Deze rondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Oeganda te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties of een combinatie met Kenia, Rwanda of Tanzania. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte safarirondreis Oeganda voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.