Loading

Oeganda Highlights Reis

Reisduur: 16 dagen
Soort reis: Privé safari reis met keuze voor minivan of 4WD

Oeganda is een uitgestrekt land met enorm veel wonderschone natuur. Deze Oeganda Highlights Reis neemt u mee naar een aantal schitterende locaties die het meest populair zijn bij bezoekers aan het land Oeganda. De reis start in Kampala en dan neemt uw Engelstalige privé gids/chauffeur u mee op reis. Naast de grote bekende parken als Murchison Falls en Queen Elizabeth bezoekt u ook het Lake Bunyonyi en Lake Mburo. U maakt game-drives, maakt wandelingen, vaart door kanalen en er staan 2 trackings op het programma, de chimpansee tracking in Kibale Forest en de berggorilla tracking in Bwindi Forest. Om het goede werk van de Ziwa Rhino Sanctuary te ondersteunen staat ook hier een bezoek gepland. In de hoofdstad Kampala leer u meer over de cultuur van Oeganda. Kortom 2 heerlijke weken in Oeganda.

Deze reis is al vanaf EUR 3.069 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Reis route in het kort:

Dag 1: Vliegreis naar Oeganda / Kampala
Dag 2: Kampala
Dag 3: Murchison Falls
Dag 4: Murchison Falls
Dag 5: Kibale Forest
Dag 6: Kibale Forest
Dag 7: Queen Elizabeth National Park
Dag 8: Queen Elizabeth National Park

Dag 9: Bwindi Impenetrable Forest
Dag 10: Bwindi Impenetrable Forest
Dag 11: Lake Bunyonyi
Dag 12: Lake Mburo
Dag 13: Lake Mburo
Dag 14: Kampala
Dag 15: Vlucht naar huis
Dag 16: Aankomst

Oeganda - chimpansees.jpgOeganda - culturele dansen.jpg
Deze rondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Oeganda te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties of een combinatie met Kenia, Rwanda of Tanzania. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte safarirondreis Oeganda voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.