Loading

Oeganda Bijzondere Cultuur reis

Reisduur: 21 dagen
Soort reis: Privé safari reis met keuze voor minivan of 4WD

Deze indrukwekkende rondreis brengt u naar afgelegen en weinig bezochte gebieden. Een reis die ideaal is voor reizigers de meer willen dan alleen het spotten van dieren en de natuurbelevenis. U ontmoet interessante mensen van verschillende bevolkingsgroepen in Oeganda, op prachtige locaties in alle uithoeken van het land. Aan het begin van de reis maakt u kennis met de Buganda en Basoga cultuur. U ontmoet de IK stam, welke op de top van Morungole wonen en maar weinig contact hebben met de buitenwereld. Naast de interessante ontmoetingen maakt u lange wandelingen en natuurlijk gaat u ook game-drives maken in diverse schitterende natuurparken waaronder de Kidepo Valley.  

Deze reis is al vanaf EUR 3.929 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Reis route in het kort:

Dag 1: Vliegreis naar Oeganda / Kampala
Dag 2: Kampala
Dag 3: Kampala
Dag 4: Junja
Dag 5: Jinja
Dag 6: Sipi Falls
Dag 7: Sipi Falls
Dag 8: Kotibo
Dag 9: Kotibo
Dag 10: Kidepo Valley
Dag 11: Kidepo Valley

Dag 12: Kitgum
Dag 13: Kitgum
Dag 14: Kitgum
Dag 15: Gulu
Dag 16: Gulu
Dag 17: Murchison Falls 
Dag 18: Murchison Falls
Dag 19: Kampala
Dag 20: Vlucht naar huis
Dag 21: Aankomst 

Deze rondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Oeganda te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties of een combinatie met Kenia, Rwanda of Tanzania. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte safarirondreis Oeganda voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.