Loading

Nicaragua Rondreis met Chauffeur

Reisduur: 18 dagen
Soortreis: Rondreis met eigen Engelstalige chauffeur

Nicaragua is een uniek en veelzijdig land met bijzondere plekjes met veel cultuur en natuur. Om u op een heel comfortabele manier Nicaragua te laten kennen hebben wij deze 18 daagse rondreis voor u ontworpen. U reist met een Engelstalige privé chauffeur van locatie naar locatie. Op locatie kunt u zelf uw dagen indelen en excursies ter plaatse boeken. Op het programma staan plaatsen met een boeiend cultuur en natuur. Leon met de wonderschone architectuur en ruige vulkanische natuur. Matagalpa met koffieplantages en een dichte jungle. Granada dé meest mooie stad van Midden-Amerika. Isla Ometepe met 2 grote vulkanen, mooie natuur en het oceaan-achtige meer. San Juan del Sur waar u kunt genieten van een mooi strand en natuur.

Deze reis is al vanaf EUR 1.399 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.


Reis route in het kort:


Dag 1: Vliegreis naar Managua
Dag 2: León
Dag 3: León
Dag 4: León
Dag 5: Matagalpa
Dag 6: Matagalpa
Dag 7: Matagalpa
Dag 8: Granada
Dag 9: Granada

Dag 10: Granada
Dag 11: Isla Ometepe
Dag 12: Isla Ometepe
Dag 13: Isla Ometepe
Dag 14: San Juan del Sur
Dag 15: San Juan del Sur
Dag 16: San Juan del Sur
Dag 17: Vlucht naar huis
Dag 18: Aankomst

Nicaragua - koloniale gebouwen.jpgNicaragua - fun on the beach.jpg
Deze rondreis is één van de vele ideeën voor een rondreis Nicaragua, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Nicaragua voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl en we beantwoorden graag al uw vragen.