Loading

Nicaragua Highlights incl. Isla Ometepe

Reisduur: 21 dagen
Soort reis: Individuele autorondreis door Nicaragua

Nicaragua is een land die steeds meer gezien wordt als het geweldige vakantieland dat het ook is. Selva Travel wil u graag met deze voorbeeld reis laten zien wat Nicaragua u allemaal te bieden heeft. Uw reis start met een overnachting in Managua, een stad met een roemruchte geschiedenis. Vervolgens gaat u het land met een eigen huurauto verkennen. U zult onderweg zien en voelen hoe welkom u als reiziger bent in Nicaragua. Op het programma staan boeiende locaties als één van de mooiste steden van Midden Amerika, Granada (hier vindt u alles, prachtige gebouwen, cultuur, historie én een mooie natuur), de witte dorpen met Masaya, de prachtige stranden van San Juan del Sur, de koloniale stad León en de jungle bij Matagalpa én bij El Castillo (reservaat Indio Maiz). Na een reis van 18 dagen eindigt de reis in Managua.

Deze reis is al vanaf EUR 1.655 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Nicaragua - varen door de mangrove.jpgNicaragua - feestdagen.jpg
Reis route in het kort:

Dag 1: Vliegreis naar Managua
Dag 2: León
Dag 3: León
Dag 4: Matagalpa
Dag 5: Matagalpa
Dag 6: San Carlos
Dag 7: San Carlos
Dag 8: El Castillo
Dag 9: El Castillo
Dag 10: El Castillo
Dag 11: Juigalpa

Dag 12: Granada
Dag 13: Granada
Dag 14: Granada
Dag 15: Isla Ometepe
Dag 16: Isla Ometepe
Dag 17: San Juan del Sur
Dag 18: San Juan del Sur
Dag 19: Managua
Dag 20: Vlucht naar huis
Dag 21: Aankomst

Deze rondreis is één van de vele ideeën voor een rondreis Nicaragua, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Nicaragua voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl en we beantwoorden graag al uw vragen.