Loading

Natuurreis Colombia

Reisduur: 18 dagen
Soort reis: privé rondreis Colombia met focus op de prachtige natuur

Een echte reis voor natuurliefhebbers! Natuurlijk ziet u ook de vele andere kanten van Colombia zoals de koloniale steden en de koffie regio. De bezoeken aan het afgelegen Los Llanos en Sanguaré zijn echte hoogtepunten met prachtige natuur. U reist met auto met chauffeur en middels binnenlandse vluchten. Vanuit Bogotá gaat u via Mongui naar het hart van Los Llanos met verblijf in een Eco Lodge. Vervolgens gaat u naar de koffie regio, het natuurgebied Sanguaré waarna de reis afsluit in het historische Cartagena.

Deze reis is al voor EUR 2.770 per persoon te boeken, deze prijs is inclusief alle binnenlandse vluchten en privé transfers (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Natuurreis Colombia 5.jpgNatuurreis Colombia 9.jpg

Deze luxe individuele natuurreis door Colombia wordt volledig op privé basis uitgevoerd en kan elke dag starten. Het betreft een voorbeeldreis die ook helemaal naar uw wensen kan worden aangepast.

  • De reis is volledig op individuele basis, ofwel alle transfers op privé basis
  • Verblijf in de ecolodge in Los Llanos inclusief alle tours en maaltijden
  • Ook in Sanguaré zijn alle maaltijden inclusief
  • Zeer gevarieerde reis met een focus op de prachtige natuur van Colombia

Indien gewenst kan de reis natuurlijk ook helemaal voor u aangepast worden!

Reisroute in het kort

 Dag 1: Vliegreis naar Bogotá
 Dag 2: Bogotá
 Dag 3: Mongui
 Dag 4: Mongui
 Dag 5: Yopal
 Dag 6: Los Llanos / Juan Solito
 Dag 7: Los Llanos / Juan Solito
 Dag 8: Los Llanos / Juan Solito
 Dag 9: Koffie gebied (vlucht)

 Dag 10: Salamina
 Dag 11: Salamina
 Dag 12: Cartagena (vlucht)
 Dag 13: Reserva Sanguare
 Dag 14: Reserva Sanguare
 Dag 15: Reserva Sanguare 
 Dag 16: Cartagena
 Dag 17: Retourvlucht vanuit Cartagena
 Dag 18: Aankomst

Natuurreis Colombia 10.jpgNatuurreis Colombia 6.jpg
Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Colombia te bezoeken. Colombia is een groot land en er zijn dan ook vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen, zo kunt u ook kiezen voor een verblijf in de Amazone of wellicht gaat u liever naar de gebieden die bij uitstek geschikt zijn voor vogelen. Natuurlijk adviseren wij u graag hierover. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Colombia voor u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven in deze Natuurreis Colombia maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden. Uiteraard kunt u uw wensen ook aangeven in ons contactformulier.