Loading

Luxe reis Belize

Reisduur: 19 dagen
Soort reis: volledig verzorgde luxe individuele autoreis Belize 

Er is niets zo heerlijk als op vakantie genieten van luxe, een indrukwekkende natuur, de mooiste stranden en heel comfortabele accommodaties, en deze reis biedt u precies dat! De reis start met een nachtje in het bruisende Cancun om vervolgens te vliegen naar Belize. In Belize wordt u direct getrakteerd met 3 overnachtingen op een unieke natuurlocatie, Chan Chich. U ontvangt op dag 5 de ruime 4WD huurauto en u kunt zelfstandig op pad gaan (we kunnen deze reis ook met privé chauffeur aanbieden). Na een nachtje Burrell Boom komt de Caribische kust in zicht en overnacht u 3 nachten in een mooi appartement direct aan het strand van Hopkins gelegen. In de Belcampo Lodge in Punta Gorda maakt u nader kennis met de moderne Maya's en kunt u oude Maya nederzettingen bewonderen. De 3 overnachtingen in Placencia zijn om te genieten aan een parelwit zandstrand in een luxe omgeving. Uw reis eindigt in de jungle bij San Ignacio waar u schitterende wandelingen kunt maken en/of goed bewaarde Maya tempels kunt bezoeken.

Deze reis is al voor EUR 4.487 per persoon te boeken, gebaseerd op een individuele reis met 2 personen (voor meer informatie zie de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Reisroute in het kort

Dag 1: Cancun
Dag 2: Chan Chich Lodge
Dag 3: Chan Chich Lodge
Dag 4: Chan Chich Lodge
Dag 5: Burrell Boom
Dag 6: Hopkins Bay Resort
Dag 7: Hopkins Bay Resort
Dag 8: Hopkins Bay Resort
Dag 9: Belcampo in Punta Gorda
Dag 10: Belcampo in Punta Gorda

Dag 11: Belcampo in Punta Gorda
Dag 12: Turtle Inn in Placencia
Dag 13: Turtle Inn in Placencia
Dag 14: Turtle Inn in Placencia
Dag 15: Chaa Creek bij San Ignacio
Dag 16: Chaa Creek bij San Ignacio
Dag 17: Chaa Creek bij San Ignacio
Dag 18: Retourvlucht
Dag 19: Aankomst

Belize - waterval San Ignacio.jpgBelize - cave tubing.jpg
Deze reis is één van de vele ideeën die er zijn om Belize te bezoeken. Er zijn vele andere mogelijkheden om uw reis in te delen, zo kunt u de route wijzigen of wellicht voor een combinatie kiezen met Guatemala en/of Mexico. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Mexico Guatemala Belize van u. Vanzelfsprekend is de reis te boeken zoals deze is omschreven, maar de reis kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons op info@selvatravel.nl  of bel ons en we bespreken graag alle mogelijkheden.