Loading

Luxe Nicaragua autoreis

Reisduur: 15 dagen
Soort reis: Individuele luxe autoreis door Nicaragua

Deze mooie autorondreis door Nicaragua laat u in luxe genieten van alles wat het land te bieden heeft. Vele van ons hebben een druk bestaan en dan is niets zo lekker om een luxe vakantie te beginnen op een wonderschoon eilandje in de Caribische Zee. Na een overnachting in Managua vliegt u dan ook naar het romantische Little Corn Island waar u in een bijzondere resort overnacht. Na 3 dagen vliegt u heerlijk uitgerust terug naar Managua en de autorondreis kan beginnen. U bezoekt de koloniale steden Granada en Leon waar u de tijd heeft u op het gemak rond te kijken. Verder staan er ook 2 nachten bij het meer van Apoyo op het programma én de reis wordt weer afgesloten in een luxe strandresort dit keer aan de Pacifische kust. Kortom dit is een reis voor iedereen die graag wat comfort heeft en wat wil zien, maar geen drukke reis wenst.

Deze reis is al vanaf EUR 2.399 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.
Nicaragua - Leon.jpgNicaragua - Ometepe.jpg
Reis route in het kort:

Dag 1: Managua
Dag 2: Little Corn Island
Dag 3: Little Corn Island
Dag 4: Little Corn Island
Dag 5: Granada
Dag 6: Granada
Dag 7: Laguna Apoya
Dag 8: Laguna Apoya

Dag 9: Leon
Dag 10: Leon
Dag 11: Marina Puesta del Sol
Dag 12: Marina Puesta del Sol
Dag 13: Marina Puesta del Sol
Dag 14: Vlucht naar huis
Dag 15: Aankomst


Deze rondreis is één van de vele ideeën voor een rondreis door Nicaragua en Costa Rica, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte rondreis Nicaragua eventueel met Costa Rica of zelfs Panama voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl en we beantwoorden graag al uw vragen.