Loading

Luxe Fly-in safari Kenia

Reisduur: 8 dagen
Soort reis: luxe sky safari Elewana
Vertrek: om de dag, wij informeren u graag over de vertrekdata


Deze luxe fly-in safari vliegt u naar drie echte topparken in Kenia: Amboseli, Meru en natuurlijk de Masai Mara. U wordt tussen de parken gevlogen dus bijna geen reistijd maar volop genieten van de prachtige Keniaanse natuur. U overnacht in exclusieve tented camps, elk uniek door hun kleinschaligheid, uitstekende kwaliteit en bovenal ligging. Deze fly-in safari is vooral voor de echte natuurliefhebber die graag verblijft op de beste plekjes en naar Kenia komt voor de dieren en de natuur en een stukje comfort op prijs stelt. 

Deze reis is al vanaf EUR 4.675 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.
Luxe Fly in safari Kenia migratie.jpgSky Safari Elewana.jpg

Route van de sky safari in het kort:

Dag 1: Aankomst in Nairobi en overnachting

Dag 2: start sky safari naar Amboseli

Dag 3: Amboseli

Dag 4: sky safari naar Meru National Park

Dag 5: Meru National Park

Dag 6: sky safari naar Masai Mara

Dag 7: Masai Mara

Dag 8: Einde van de sky safari in Nairobi

Deze rondreis is één van de vele ideeën die er zijn om Kenia te bezoeken, natuurlijk zijn er ook nog vele andere mogelijkheden zoals een andere route, andere accommodaties of een combinatie met Tanzania. Graag horen wij uw ideeën voor de perfecte safari rondreis Kenia voor u. Natuurlijk is deze reis te boeken zoals omschreven, maar hij kan ook helemaal naar uw wensen worden aangepast. Mail ons gerust op info@selvatravel.nl  en we beantwoorden graag al uw vragen.