Loading

Luxe exclusieve SkySafari Tanzania

Reisduur: 9 dagen (indien gewenst te verlengen)
Soort reis: Fly-in safari van topkwaliteit
Bijzonderheden: vluchten met exclusieve Cessna Grand Caravan


Voor als u alleen het allerbeste wilt in uw Tanzania safari reis! Deze Sky-Safari is niet “zomaar” een fly-in safari, u vliegt naar de parken in Noord-Tanzania in alle luxe van een speciaal uitgeruste Cessna Grand Caravan (zie onder foto van uw stoel). U bent te gast in de exclusieve kampen van de Elewana keten dus u bent verzekerd van de beste kwaliteit lodges, game drives en activiteiten in de Tanzaniaanse bush.

Deze Tanzania SkySafari is al vanaf EUR 5.130 per persoon te boeken (zie voor meer prijzen de prijsinformatie). Tarief is exclusief internationale tickets.

Elewana SkySafari Cessna.jpgElewana Migration Camp Serengeti Tanzania.jpg

Reis route in het kort:

Dag 1: Vliegreis naar Tanzania / Arusha
Dag 2: Tarangire N.P.
Dag 3: Tarangire en Lake Manyara N.P.
Dag 4: Ngorongoro / Karatu
Dag 5: Ngorongoro krater

Dag 6: Serengeti N.P.
Dag 7: Serengeti N.P.
Dag 8: Retour naar Arusha / vlucht
Dag 9: Aankomst

Tijdens deze luxe Tanzania fly-in safari vliegt u met een speciaal uitgerust Cessna vliegtuigje tussen de Tanzaniaanse natuurparken. De reis wordt uitgevoerd in samenwerking met de Elewana keten en u bezoekt Arusha (Arusha Coffee Plantation Lodge), Tarangire (Tarangire Treetops), Lake Manyara (game-drive), Ngorongoro krater (The Monor at Ngorongoro) en de Serengeti (Serengeti Pioneer Camp of Serengeti Migration Camp, afhankelijk van de periode wordt de beste locatie gekozen voor het zien van wild). Alle game drives worden uitgevoerd door de kampen met een luxe 4WD voertuig met andere gasten. Ook zijn activiteiten als paardrijden natuurwandelingen allemaal inclusief.