pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

La Milpa Belize

La Milpa Ecolodge en Research Center

La Milpa ligt diep in de bossen van het noordwesten van Belize en staat bekend om de op twee na grootste archeologische vindplaats in Belize, vlakbij de lodge. De archeologische Maya site La Milpa is de basis geweest voor twee archeologische projecten en heeft zich ontwikkeld als het centrum van archeologisch onderzoek. Gasten die de La Milpa Lodge bezoeken, ervaren uit de eerste hand de rijke geschiedenis van de Maya-beschaving en in 1996 ontving de site internationale erkenning toen er een koninklijk Maya-graf werd gevonden en een mannelijk skelet versierd met een ketting met juwelen erop werd opgegraven op het terrein.

La Milpa biedt ook elke natuurliefhebber ongelooflijk veel. U kunt er schitterende wandelingen door de jungle maken, met of zonder gids. Voor vogellaars is het een waar paradijs met de grote diversiteit en uitstekende gidsen.

La Milpa is gegroeid van een eenvoudig onderzoekscentrum naar een fantastische plek voor elke bezoeker. Natuurlijk kan La Milpa Belize Ecolodge ook in uw reis worden opgenomen, zei bijvoorbeeld de Belize Selfdrive Hoogtepunten reis.

Unieke jungle ervaring bij La Milpa

Dag 1: Privé transfer van Belize City naar La Milpa met Engelstalige chauffeur. Lunch in de Ecolodge. In de middag een tour met privé gids naar La Milpa Maya opgravingen. In de avond een heerlijk diner.
Overnachting in La Milpa / cottages (La Milpa) met maaltijden

Dag 2: Vroeg in de ochtend een vogeltour door de tuinen en naaste omgeving van La Milpa. Na het ontbijt een hele ochtend hiken door de jungle met Engelstalige gids. Na de lunch kunt u op eigen gelegenheid de omgeving gaan verkennen.
Overnachting in La Milpa / cottages (La Milpa) met maaltijden

Dag 3: Genieten van de vogels in de vroege ochtend. Na het ontbijt transfer terug naar Belize City

Prijs per persoon (gebaseerd op 2-personen): EUR 450

La Milpa Ecolodge Belize

Foto’s met dank aan Ontdek Belize