pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Kook workshop Antigua

Kook workshop in Antigua

Combineer een bezoek aan Antigua met een leuke Kook workshop, waar u de geheimen van de Guatemalteekse keuken zult ontdekken! Selva Travel biedt in samenwerking met de La Tortilla Cooking School kook workshops aan in Antigua. Als u het leuk vindt om te doen maar niet zo nodig de hele dag in de keuken hoeft te staan, dan is de korte workshop een prima idee. Bij deze korte kook workshop Antigua leert u in zo’n anderhalf uur twee echt Guatemalteekse gerechten te maken. Tijdens de workshop zijn tevens twee glazen wijn inclusief.

De tweede mogelijkheid is het volgen van een meer uitgebreide workshop, deze duurt zo’n twee tot drie uur en hierbij leert u maar liefst 5 echt Guatemalteekse gerechten te maken: een hoofdgerecht, drie bijgerechten en een dessert. Tevens is onbeperkt wijn inclusief tijdens de workshop.

De prijs voor een korte kook workshop (anderhalf uur) is EUR 20 per persoon
De prijs voor een uitgebreide kook workshop (2-3 uur) is EUR 40 per persoon

Vrijwel dagelijks vinden de workshop plaats, wel moet deze vooraf gereserveerd worden. Neem voor meer informatie even contact met ons op!

Kook workshop Antigua Guatemala
Markt tour Antigua

Ook is het mogelijk om de kook workshop Antigua te combineren met een markt tour. Samen met uw gids struint u over de marktjes van Antigua op zoek naar de beste ingrediënten. De gids legt u alles uit over de echt Guatemalteekse ingrediënten die gebruikt worden in de lokale keuken. Ook bezoekt u tijdens de tour een echte Tortilleria, waar u ook zelf kunt proberen de traditionele tortilla te maken (niet eenvoudig!).

De prijs van de markt tour Antigua is EUR 13 per persoon (te boeken als combinatie met een kook workshop maar ook als losse tour te boeken)

Deze leuke excursies in Guatemala kunt u natuurlijk in een complete rondreis opnemen. Een aantal suggestie reizen vindt u hier.