Loading

KLM vluchten

Door de betrouwbaarheid, goede tarieven en diverse rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam Schiphol (zoals naar Panama City) is KLM een gewaardeerde partner voor onze reizen. Om u zo goed mogelijk te informeren geven we graag wat algemene informatie over de procedures van KLM en de mogelijkheden van mogelijke upgrades.
KLMKLM

Inchecken op de manier die bij u past

Vliegt u met KLM, dan checkt u in via uw laptop of computer, aan de incheckbalie of -automaat op Schiphol óf met uw mobiele telefoon onderweg. Het is maar net welke manier het beste bij u past! Wilt u de wachtrij bij de incheckbalie overslaan? Check dan online in, via www.klm.nl. Dat kan van 30 tot 1 uur voor vertrek, 7 dagen per week, 24 uur per dag. U hoeft alleen nog maar uw bagage af te geven bij het bagage-afgiftepunt in de vertrekhal en u kunt direct doorlopen.

Nodig bij online inchecken:
 • e-ticketnummer of boekingscode
 • paspoort

Inchecken op Schiphol kan tot een half uur voor vertrek via de incheckautomaat of aan de incheckbalie. Ook hiervoor heeft u uw e-ticketnummer of boekingscode én natuurlijk uw paspoort nodig. Kiest u voor de balie, dan kunt u hier meteen uw bagage afgeven. Wij adviseren u om 3 uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven.

KLMKLM

Uw KLM vlucht upgraden naar Economy Comfort

Meer beenruimte, een stoelleuning die verder naar achteren kan én als eerste het vliegtuig verlaten. Dat is Economy Comfort.Vliegt u in Economy Class en wilt u nét wat meer ruimte? Dan heeft KLM het perfecte aanbod: Economy Comfort. Voorin het vliegtuig bevindt zich de Economy Comfort-zone met extra luxe zitplaatsen:

 • u heeft extra beenruimte (tot 84 cm)
 • uw rugleuning kan (tot twee keer) verder naar achteren
 • u kunt na landing als eerste van boord, want u zit in de voorste rijen van de Economy Class

U kunt Economy Comfort reserveren direct bij de boeking of later via ‘Mijn Reis’ (voorheen: ‘Manage mijn Boeking’), zolang er stoelen beschikbaar zijn:

 • toeslag van EUR 10 voor korte vluchten, EUR 25 voor langere vluchten binnen Europa
 • toeslag van EUR 60 tot EUR 150 voor intercontinentale vluchten, afhankelijk van de vluchtduur
 • kortingsregelingen voor Premium-passagiers en Flying Blue-deelnemer


KLMKLM

World Business Class

Natuurlijk kunt u bij Selva Travel ook uw reis boeken met een Business Class vlucht. Zo heeft KLM het interieur vernieuwd van de World Business Class. Trefwoorden: meer comfort, meer privacy en een warme, vriendelijke sfeer. Topontwerpster Hella Jongerius tekende voor het nieuwe design.

Enkele bijzondere details:

 • stoelhoezen, kussens en gordijnen met handwerkdetails en in warme kleuren
 • een ‘full flat’ stoel die helemaal plat kan voor uw optimale nachtrust
 • duurzame vloerbedekking

De interieurvernieuwing binnen de KLM-vloot vindt gefaseerd plaats. Bijna de volledige Boeing 747-vloot is inmiddels omgebouwd en binnenkort zal gehele KLM-vloot (ICA) voorzien zijn van het nieuwe World Business Class interieur. Neemt u voor meer informatie contact met ons op op kijk op de website van KLM.